Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben nebil beyin 2 hastasını gördüm muayeneye gittiğimde. çok beğendim küçüktü ve çok kalkık değildi:) benim istediğim gibi yani.üstelik daha ameliyat olalı 1 ay filan olmuştu.ama bu işler şans birazda.şu doktor çok iyi diyosun sonra bakıyosun olumsuz bi yorum. Ben de çok endişeliyim.umarım eski burnumu aratmaz yenisi.
benim eşim geçen haftalarda nebil bey ile burun ameliyatı hakkında bir görüşme gerçekleştirdi. Ben de baraberinde girdim görüşmeye...nebil bey ameliyat ettiği hastaları gösterdi bilgisayarda. Burun ameliyatlarında da oldukça başarılı olduğunu gördüm. Ameliyat sonrası fotoğraflar çok doğaldı. Demezsin ki estetik... Valla ben göğüs ameliyatı oldum doktordan çok çok memnun kaldım. Neticeden de...burun ameliyatında da bir okadar başarılı olduğunu düşünüyorum.evet canım nebil beye yaptıracam 7 ya da 8 kasımda ameliyat
benim eşim geçen haftalarda nebil bey ile burun ameliyatı hakkında bir görüşme gerçekleştirdi. Ben de baraberinde girdim görüşmeye...nebil bey ameliyat ettiği hastaları gösterdi bilgisayarda. Burun ameliyatlarında da oldukça başarılı olduğunu gördüm. Ameliyat sonrası fotoğraflar çok doğaldı. Demezsin ki estetik... Valla ben göğüs ameliyatı oldum doktordan çok çok memnun kaldım. Neticeden de...burun ameliyatında da bir okadar başarılı olduğunu düşünüyorum.
ne ameliyatıydı seninameliyata 5 gün kaldı her gece rüyalarımda![]()
ameliyata 5 gün kaldı her gece rüyalarımda![]()
canım tıp merkezinde olacam. ameliyattan sonra durumu anlatırım burda ama hemen yazamayabilirim çünkü evde int. bağlantısı yok. işe başladığımda yazarım.istersen özelden tel numaranı yaz arayım seni amlyt sonrası.moralim bozuk baya durup durup ağlayasım geliyo
canım karar verdin demek doktoraa...
bende ankarada nebil beyde karar verdim gibi..
istanbul olsa kesin emre bey derdimm...
nebil beyle ilgili hemen hemen hiç negatif bişey duymadım..sadece bir kişi vardı oda sadece memnun deilim diyip gitmiş neden olduğunu yazmamış bile...keşke yazsaydı hiç deilse bilgi edinirdik..
bu arada birde memnuniyetsizlik kişiylede alakalı sanırımm..kimisi güzel olduğu halde beğenmeye biliyorr beklentiler çok farklı sanırımm..
ne istediğini çok iyi bilmek ama çıkan farklı güzel sonucada kahretmemek geriyor kanısındayımm...
sende olduktan sonra lütfen blgilendirmeye devam et seni takip edeceğimm..resimlerde eklersen öncesi sonrası çok memnun olurumm..
bu arada nerde olacaksın birde ne kadar oluyorsunn..sevgiler...
şimdiden geçmiş olsunn..............![]()
canım bende resimlerini görebilirmiyimCanım bende Ferruh Bingül ile görüşmüştüm iyi bi doktora benziyor ama kendi gösterdiği resimler haricinde bir hastasına rastlayamadım maalesef.
Zühtü Demir'in bi çok hastasını gördüm ben ameliyat olana kadar herkes memnundu ben bi ameliyat oldum 2 tane memnun olmayan hastasını gördüm
şuan için bende cok memnun sayılmam açıkcası
ama yinede ortalamaya vurulduğunda zühtü Bey birr çok doktordan cook daha başarılı
ııstersen arkadaşlık talebi yollayıp resimlerini görebilirsin.
ameliyatı oldum arkadaşlar bugün 15. günüm 2 saate yakın sürdü ameliyat. çok fazla ağrı, morluk olmadı.bu arada hiç buzda konulmadı. ilk hafta nefes alamadığım için prolem yaşadım durmadan ağzım kuruyordu uyuyamıyordum. şu anda burnum şiş şekli güzel gibi ama şişliklerden tam anlşılmıyor.bazen beğeniyorum bazen keşke olmasaydım diyorum.yani insanın psikolojisi bozuluyo biraz.doktorum nebil beyden memnunum insani yönü kuvvetli ve başarılı bir doktor. burnumun şeklinden memnun sayılırım tabi şişler inerse:) iki kaşımın arasından rahatsız oluyorum en çok. ayrık gibi kime benziyorum diye düşündüm arslana benziyorum şuanda:) zor bi süreç. ameliyat değil ameliyat sonrası sabır gerektiriyor.
araştırma aşamasındayım beni eklermisin resimlerini merak ediyorum
canım telefonla çektim hep ama ara kabloyu bulamıyorum bilgsayara atmak için. en kısa zamanda işallah.sen hangi doktora karar verdin.seminay kurtulmuşsun hadi gözün aydınn..
resimleri dört gözle bekliyorumm...
bakalaım zmanla nasıl bir değişim olacak gün gün resim at desem çokmu olurummm![]()