alçı ve silikon çıktı. foto çekemedim.(ilerde eskiyle son halini çekerim) açıkçası beğendim.tercihimi Nebil Beyde kullandığım için memnunum. tabi şişlikler kızarıklar var ki o da çok normal. bunlar ne kadar sürer bilmiyorum umarım çabuk geçer. şuan yine kapalı. yeni olmasına rağmen güzel görünüyordu ve umarım tahmin edildiği gibi şişlikler iner.tabi yüzümde de şişlikler var.moraran yerler sararan yerler..
dr un önerdiği ağrı kesiciyi kullanıyor musunuz/kullandınız mı?(tabi 10-15 günlük süreçte).. benimkisinde mideye zarar veriyor diyorlar ama sanki içmeyince ben rahat edemiyorum gibi.böyle yüzümde yanmalar oluyor gibi.tok karnına almaya dikkat ettim.allahtan öyle bir sıkıntı çekmedim. son iki gün günde bir taneye düşürdüm.
verdiği kremin kokusunu (methollü gibi) sürekli hissetmek ve yeşil renkli olmasından şimdiden bıktım. nasıl dayanacağım bilmiyorum.
olmak isteyenler için alçı alınmadan önce birçok arkadaşın dediği gibi nerden oldum diyorsunuz.zorlanıyorsunuz aman aman diyorsunuz ama insanoğlu nankör derler ya dünü unutuyorsunuz. evet daha dün yatamıyordum (nefes alamıyorsunuz,kafanızı arkası şişiyor.-yüksekte yatamayanlar.- acıyor,ağrıyor(ağrı kesici içince gerçi rahatlıyorsunuz) şimdi sanki dünü unuttum gibi. :) tabi sanırım sonucun da etkisi olmuştur.:)
ameliyat olmak isteyenler için ben şunu söyleyebilirim. kendinizi iyi hissetmiyorsanız.aklınızda olmak gibi düşünce öyle gelip geçici değil oldukça hatta belkide uzun müddet sizi beyninizi kurcalıyorsa sıkıntı yaşıyorsunuz ama bir an önce neyse olsun diyorsanız bence olun. ne yalan söyleyim yeniden doğmuş gibi hissediyorsunuz.farklı bir güven geliyor.ben şuan başka biriymişim gibi geliyor. annem bile öyle düşünüyor.anlayın artık durumu
Ama
birincisi gerçekten bu değişikliği gerçekten istemeniz
ikincisi dr unuzu iyi seçmeli ki bunun için iyice araştırıp dr la ne istediğinizi ve onun size neler yapabileceğiniz sizin anlamanız gerekir. ve bir dr a konuşup kesinlikle karar vermeyin. hem maddi hem de tecrübe konusunda çok alternatifli bulabilirsiniz. ucuz etin yahnisi kötü olur derler evet ama pahalı olanda iyi olur anlamına inanın gelmiyor. en başta burnunuzla alakalı bir durum. sonra dr la ..
klinik,tıp merkezi,hastane diye yine takılmayın.çünkü önemli olan nasıl bir dr ve ekibi ameliyat edecek.
neyse ben çok konuştum.. ben ameliyat öncesi ve sonrasında sıkıntı çektiğim için bunları paylaşmak istedim.
burada bana yardımcı olan bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.
EDıT:Valla ben yazmaya başlamıştım. yanaklarım ameliyattan yanmaya başladı sanmıştım:) mağdem anılmışım:)