neden acaba ??

miss_nisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
78
16
98
4 senedir sevgiliydik üni. de tanıştık gayet güzel bir birlikteliğimiz vardı iyi anlaşıyorduk.
3. sene de askere gitti 1 sene bekledim geldi 2 ay sonra ayrıldık. sebebi benim ondan bazı yapmamasını istediğim şeyler vardı (alkol ve yalan ) söz verdi yapmayacağına birlikte olduğumuzun ilk zamanları bende inandım cok sevdiğim için gözüm kapalı güvendim. askerden geldikten sonra itiraf etti senin benden yapmamı istemediğin şeyleri seninle beraberken yaptım dedi vicdanı rahat etmediği için itiraf etmek zorunda kaldığını söyledi. bu olay 2 sene önce oldu ama benim hala bunları neden yapmıştır düşüncesi var kafamda. neden olmuştur acaba??

Boşluğa düşmüşsün 2 sene önceki olay çoktan bitmiş gitmiş..
Hem adam seni isteseydi asla böyle itiraflarda bulunmazdı..
Kullandırma kendi gidene yol yakışır...

Nedeni yok, Kişiliği bunu gerektiriyormuş demek ki. Bazı insanları kessen yalan söyletemezsin, bazılarına dünyayı sunsan doğruyu söyletemezsin, alkolde kendi seçimi, bu özellik sana uymuyorsa beraber olmazsın olur biter. Zorla vazgeçiremezsin.

Ayrlmak için bahane bulamamış,bunları bahane etmiş canım.Boşver aklına bile gelmesin o şahıs

Nedeni yok, Kişiliği bunu gerektiriyormuş demek ki. Bazı insanları kessen yalan söyletemezsin, bazılarına dünyayı sunsan doğruyu söyletemezsin, alkolde kendi seçimi, bu özellik sana uymuyorsa beraber olmazsın olur biter. Zorla vazgeçiremezsin.
aynen zorla olmuyormuş bide bana iyki bırakmışım alkolü allah razı olsun senden diyordu:(

Ayrlmak için bahane bulamamış,bunları bahane etmiş canım.Boşver aklına bile gelmesin o şahıs
bende öyle düşünüyorum gerçekten sevmiş olsaydı bunları yaşatmazdı diye düşünüyorum ama 4 senem çöpe gitti emeklerim de cabası onlara üzülüyorum:(

Uyuşmamışsınız belli ki.
Benim sevgilim de benden hiç içmememi istese eninde sonunda patlardı bir yerde olay çünkü ben içmeyi severim.
Sevgiliniz de böyleyse bir yerden sonra tutamamıştır kendini. Aynı yapıda değilmişsiniz demek ki.

Uyuşmamışsınız belli ki.
Benim sevgilim de benden hiç içmememi istese eninde sonunda patlardı bir yerde olay çünkü ben içmeyi severim.
Sevgiliniz de böyleyse bir yerden sonra tutamamıştır kendini. Aynı yapıda değilmişsiniz demek ki.
evet demek ki öyleymişiz ama başta yasaklara tamam dedi başta ben içerim bırakamam deseydid de bukadar uzamasaydı ama o bunu yapmadı .

Aaaay bu erkeklerin "Vicdanım rahat değil itiraf edeceğim" deyip de ayrılmaları gerçekten komik ...

bide ölüp bitiyordu benim için öyle olup ta bir anda değişmeleri nasıl beceriyorlar anlamıyorum

nedir sizi bu durumu 2yıl sonra sorgulatan o_O

hala seviyor olmanız çok kötü bir durum. umarım size onu unutturacak biri çıkar karşınıza.:110:

Back
X