2 yıllık evliyim. İki yıldır korunuyoduk bir kaç aydır bıraktık korunmayı ve çocuk olmuyo. Kontorollerime de gdiiyorum. Daha gençsin erken diyenleriniz olucaktır ama çocuk isteği var içimde ve bu benim elimde değil. Bugün regl oldum. Kaynanam sordu oldun mu evet dedim. Sonra börek yapmaya başladık ben börek içini hazırlarken soğanını tuzlayıp yıkarım öbür türlü kokusu beni rahatsız eder. Eltim de vardı yardıma gelmişti. Sonra bende soğanları tuzlicam rahatsız ediyo beni kokusu yoksa dedim. Kaynanam dalga geçer gibi adet oldun hamile değilsin rahatsız etmez dedi bennde alakası yok beni önceden de rhaatsız ediyodu dedim. Ama söylerken ki yüz ifaedesi dalga geçer gibi. Akşam oldu oturdum ağladım eşime söyledim neden üzülüyosun allah bizim için böyle hayırlı görüyo dedi. Kaynanam insanların zayıf noktalarından vurmayı çok seven bir insan. Ben mi abartıyorum alınganlık mı yapıyorum boş yere. Nasip kısmet bu işler ayrıca daha genciz. Lütfen kırıcı yorumlar yapmadan bana yardımcı olun insanlara karşı bu durumlarda ne tepki vermeliyim.