Ben hamilemisin diyecektim,hele şu mesajları biraz daha okuyayım dedim canım.
Sıkıntın hamilelik ile alakalı.Bende aynı şeyleri yaşadım.İlk zamanlarda uykudan gözünü açamazsın iş yapasın gelmez.Ki ben adet olacağım zaman bile hala aynı durumdayım.13 yıllık evliyim ve ayda bir bu sendromu yaşıyorum
Takma kafana evini pislik götürmüyor ya iş güç yapma hamileymişsin eşinde anlayışlı olur sanırım.
Ama durumun varsa o evden ayrılmaya bak küf rutubet senin için helede bu hassas zamanda hiç iyi olmaz.Sevgiler.
ahahahao zaman şu anki durumdan 5 kat daha sabırlı ve sana yardımcı olması gerekiyor.Yoksa lohusa ve doğum sonu depresyonu şu ankine benzemez bilsin.
aynen inş sabırlı ve yardımcı olur..ona da yazık işten yorgun gelyr benm kapris ev işi vs..zor yani:))
bende 4,5 aylık evliyim ilk zamanlar severek yaparıdm herşeyi şimdi mecburiyete döndü hevesimmi geçti nedir yada havalardan belki bilmiyorum , önceden kendime zaman ayırırdım pazar günü gezerdim ama oda kalmadı pek mesela dün gün boyu temizlik yaptım sonra 1 saat anneme geçtim kendi adıma yaptığım hiçbişi yok içten içe isyan ettim benim sıkıntım kendime zaman ayıramamak sende kendini dinlersen nedenlerini daha kolay çözebilirsin gibime geldi...
yaklaşık 6 aylık evliyim.herşey çok güzel geçti sevdiğimle evlendimistedğim beğendiğim eşyaları aldık .fakat ilk zamanlar hevesle evi toparlr yemek yapmk isterken hiç yapasım yok.sanki hala misafir gibiyim alışamdım.hep bahanelere sığınıyrm sanki soğuk yorgunm vs..banamı öyle geliyor yoksa evliliğemi alışamdım yuva kurmayımı yadırgadımanlamıyorm ..ben gibi yada bilgiisi olan varsa yardımcı olsun..ne yapmam lazım.bu olumsuz düşüncelermden..
farklı bir sehirdeysen ve cevrende sana destek cıkacak birileri yoksa haklısın. Ama unutma daha cok yeni evlisin. Bu arada
eşinle ilişkin nasıl ?
Hayirlisi olsun oncelikle mutluluklar :)
Emin olun bu isteksizligin yarisi evin kendisinden diger yarisi da evliligin getirdigi sorumluluklardan kaynaklaniyor.
Esimle ben de severek evlendik istedigimiz herseyi aldik 3.yila girecegiz ve ben hala sevemedim evimi.esyalarimdan da sogudum.cok severek aldigim koltuklarin uzerinde sigara sonse umrumda olmuyor artik neden bu isteksizlik cozemiyorum.sanlrlm slklLdlk.hevesimizi aldik diye boyle.
Komsuluk desen slflr.cevrem yok.sizin var mi bilmiyorum.bulundugumuz ilce klsln cok kasvetli mevsimsel de olabilir bu bezginlik.
Offf cook karisik.
yalnız olmadığımı görmek beni mutlu etti ama hepimiz mi aynıyız yaaa diye de üzüldüm açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?