- Konu Sahibi sonsuzluk_
15 Aylık bir ilişkim vardı,çok sevdik,çok heyecanlı ve tutkuluydu aşkımız ama biz çok zıt karakterlerdik sürekli ayrıl barış şeklinde ilerliyoduk. Bende oda kesin bitirmek istedik çok kez yapamadık. Yalnız yan yanayken problemimiz yoktu çok mutlu güzel geçerdi ama ayrıyken ne oluyorsa o telefonla hep ayrılırdık. Çözmüştük aslında birbirimizi çok özlediğimiz ve sürekli görüşemediğimiz için tel yetmiyordu ve özlemin acısını birbirimizden çıkarıyorduk. Erkek arkadaşım 30 yaşında. Gönül ilişkileri anladığım kadarıyla hiçte başarılı olmamış. Neyse konuya geleyim herzamanki gibi bir süre önce yine ayrıydık bir kız yüzünden haksızlık etmiştim ve 1 hafta konuşmadık ayrıydık bir şekilde bir gece konuştuk ve camdan baktığımda arabayla gelmiş odama bakıyordu, herşeyi anlattı barıştık biz. Görüştüğümüzde büyük bir hediyeyle ve gayet süslenmiş şekilde gelmişti. Çok güzel bir gün geçirdik sonra o hafta sık sık görüştük aramız çok iyiydi,kaza yapmıştı arabasında sorun vardı. bende görüştüğümüz günün ertesi iftarda görüşmek istedim oda beni aradı aşkım bebeim bitanem gibi çok güzel konuşarak arabası için lazım olan birşeyi almaya şehir dışında olduğunu gelemeyeceğini anlatıyordu ben tripleniyordum çok alttan aldı çok güzel konuşarak bende tamam tamam diye sesimi yükselttim ve teli bişey demeden kapadı. Bende aradım msjlar attım dışarı onsuz çıkmamı istemiyordu ama çıktığımı söyledim msjda hiç dönmedi gece. Ertesi günde dönmedi 3 gün boyunca artık telaşa kapılarak sürekli aradım msj attım başına bişeymi geldi diye ama hiç cvp vermedi.sonra başkasını arattım onun telini açtı bende aramadım 2 gün ve bayram oldu 1. günü gizliden aradım açınca allah belanı versin senin ya deyip kapadım. Ve ardından hakaret içeren msj attım. O gece sabaha karşı aradı defalarca şarkı dinletti sanki ben bırakıp gitmişim gibi.Ama hiç konuşmadı ben kapadıkça aradı. Sonra yine yok oldu 2 . gün senden nefret ediyorum yazdım oda tesadüfe bak yazdı ve birazcık atıştık ben neyse ii akşamlar yazdım aradı. Kısa konuştu kapadı o gece ben msj o msj arada aramalar ve en sonunda ben suratına kapadım ve bu son msjım 1 haftadır başına bişey geldi sandım, sonrasında yaşadığını anladım bir sebebi vardır anlatacak açıklayacak diye bekledim ama yok bir sebebin bile yok gördümki seni beni sevmemişsin yalanmış tarzında açıklayıcı bir msj attım ve artık yemin olsun aramam sormam hoşçakal yazdım. Ve dünden beri yok. Ne oldu neden oldu çok güzel konuşurken ortadan neden yok olur erkekler lütfen bişey yazın
Son düzenleyen: Moderatör: