Neden Allah Aşkına ??

sonsuzluk_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
82
0
36
İstanbul
15 Aylık bir ilişkim vardı,çok sevdik,çok heyecanlı ve tutkuluydu aşkımız ama biz çok zıt karakterlerdik sürekli ayrıl barış şeklinde ilerliyoduk. Bende oda kesin bitirmek istedik çok kez yapamadık. Yalnız yan yanayken problemimiz yoktu çok mutlu güzel geçerdi ama ayrıyken ne oluyorsa o telefonla hep ayrılırdık. Çözmüştük aslında birbirimizi çok özlediğimiz ve sürekli görüşemediğimiz için tel yetmiyordu ve özlemin acısını birbirimizden çıkarıyorduk. Erkek arkadaşım 30 yaşında. Gönül ilişkileri anladığım kadarıyla hiçte başarılı olmamış. Neyse konuya geleyim herzamanki gibi bir süre önce yine ayrıydık bir kız yüzünden haksızlık etmiştim ve 1 hafta konuşmadık ayrıydık bir şekilde bir gece konuştuk ve camdan baktığımda arabayla gelmiş odama bakıyordu, herşeyi anlattı barıştık biz. Görüştüğümüzde büyük bir hediyeyle ve gayet süslenmiş şekilde gelmişti. Çok güzel bir gün geçirdik sonra o hafta sık sık görüştük aramız çok iyiydi,kaza yapmıştı arabasında sorun vardı. bende görüştüğümüz günün ertesi iftarda görüşmek istedim oda beni aradı aşkım bebeim bitanem gibi çok güzel konuşarak arabası için lazım olan birşeyi almaya şehir dışında olduğunu gelemeyeceğini anlatıyordu ben tripleniyordum çok alttan aldı çok güzel konuşarak bende tamam tamam diye sesimi yükselttim ve teli bişey demeden kapadı. Bende aradım msjlar attım dışarı onsuz çıkmamı istemiyordu ama çıktığımı söyledim msjda hiç dönmedi gece. Ertesi günde dönmedi 3 gün boyunca artık telaşa kapılarak sürekli aradım msj attım başına bişeymi geldi diye ama hiç cvp vermedi.sonra başkasını arattım onun telini açtı bende aramadım 2 gün ve bayram oldu 1. günü gizliden aradım açınca allah belanı versin senin ya deyip kapadım. Ve ardından hakaret içeren msj attım. O gece sabaha karşı aradı defalarca şarkı dinletti sanki ben bırakıp gitmişim gibi.Ama hiç konuşmadı ben kapadıkça aradı. Sonra yine yok oldu 2 . gün senden nefret ediyorum yazdım oda tesadüfe bak yazdı ve birazcık atıştık ben neyse ii akşamlar yazdım aradı. Kısa konuştu kapadı o gece ben msj o msj arada aramalar ve en sonunda ben suratına kapadım ve bu son msjım 1 haftadır başına bişey geldi sandım, sonrasında yaşadığını anladım bir sebebi vardır anlatacak açıklayacak diye bekledim ama yok bir sebebin bile yok gördümki seni beni sevmemişsin yalanmış tarzında açıklayıcı bir msj attım ve artık yemin olsun aramam sormam hoşçakal yazdım. Ve dünden beri yok. Ne oldu neden oldu çok güzel konuşurken ortadan neden yok olur erkekler lütfen bişey yazın

Son düzenleyen: Moderatör:
işte erkeklerin uzaklaşma ve ayrılık sinyali veren davranışları...cnm seni asla üzmek istemem ama bu davranışları sergileyen erkeğin,seni kaybetme korkusu yok demektir..yada garip bir inatlaşma var sanki...sen sinir oldukça,o dahada abartıyor tavırlarını..sen ona karşı zaafını çk fazla belli etmişsin maalesef...ama bana göre sendede hata çok fazla gibi gördüm..hakaretler,çok değer verdiğini hissettirmeler gibi...ne olursa olsun hakaret olmamalı cnm...saygıyı korumalı her durumda...bunlarda erkeği soğutur

Bir sinyal yoktuki çok güzeldi herşey son konuşma da öyle pat telefon kapanır ve yok olur. Dürüstçe sevmiyorum yada ayrılmak istiyorum dese zorlanacak bir şey yoktu ki. Sadece yok oldu ve doğal olarak merak ettim üsteledim. Evet zaafımı biliyo haklısın yararlanıyor da nedense en başından beri beni peşinde koşturma hevesi vardı. Aşkta saygı olduğuna inanmıyorum ben nedense aşık insan canı en çok yanan insan ve canı yanan insan can yakar gibi geliyor. Tabiki bu benim düşüncem. Ve Haklısın ben adama hakaret yazıyorum o bana "ölüyosun demii" yazıyordu. Bu bir son mu??

Üzgünüm ama bu erkekten sana yar olmaz tatlım...:1no2:
Ben bile okurken daraldım yani.
Yanar döner biriymiş.
Yeminini bozmayıp kesinlikle hiç bi şekilde ulaşma ona.
Zaten seviyorsa sen aramasan da döner...

Üzgünüm ama bu erkekten sana yar olmaz tatlım...:1no2:
Ben bile okurken daraldım yani.
Yanar döner biriymiş.
Yeminini bozmayıp kesinlikle hiç bi şekilde ulaşma ona.
Zaten seviyorsa sen aramasan da döner...

Evet yanar döner kişiliksizin biri. Böylelikle ne kadar sorumsuz olduğunu anladım. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda teşekkürler

Erkek arkadaşınız otuz yaşında ve söylediğinize göre gönül ilişkilerinde pek başarılı olmamış (şimdiye dek) CADIARZU

Her seferinde olumlu veya olumsuz bir tepki versin diye uğraşıp üstüne gittikçe onu iyice bunaltmışsınız, "Beni sevmemişsin, açıklaman yok, yalanmış, senden nefret ediyorum" sözleri edepli, saf aşık adamı bile ilişkiden soğutur, sıkar.Yaşadıklarınız liselilerin ayrılıp barışma hallerine benziyor. O yaşa kadar sevda mevzularında dikiş tutturamamış bir adam zaten harika bir aşık olmaz, üstüne sizin de hakaret, beddua, tutarsızlık içeren davranışlarınızla olay tamamen bitmiş. Bir sonraki ilişkinizde "tepkilerinizi küçültmenizi", sık sık ayrılıp barışma raddesine gelerek beraberliğinizi yıpratmamanızı ve karşı taraftan ciddi adımlar görmeden birlikteliğinize derin anlamlar yüklememenizi tavsiye ederim... sengözlerimebaksanab

belliki istemiyo seni
üstüne gitme arayıp sorma bence
o sana ulaşırsada konuşma
istediği bu değilmidiydi
çocukta değilki 30 yaşına gelmiş
düşme peşine bırak napıyosa yapsın

belliki istemiyo seni
üstüne gitme arayıp sorma bence
o sana ulaşırsada konuşma
istediği bu değilmidiydi
çocukta değilki 30 yaşına gelmiş
düşme peşine bırak napıyosa yapsın

Yok canım aramıyorum sormuyorum zaten buna noktayı koyduğumu onada yazmıştım. Sorunlu bir hayatı var dolayısıyla başına bişeymi geldi diye çok aramıştım ama başkalarının telini açıp cvp verince anladım ki sorun yok , sadece kaçıyor.Yine de bir umut işte vardır bir sebep diye son bir hamle yaptım ama nedense anlamsızca beni suçlar moddaydı.

Her seferin de böyle şeyler olmadı ama bu kez sevgilimin tel kapandıktan sonra kaybolması beni endişelendirdi ama endişeme değecek birşey olmayıncada doğal olarak sevmemişsin vs gibi kelimeler yazdım ve noktayı koydum.

bu sağlıklı bi ilşkimi sence, ayrıl barış devam ediyoruz diyosun bence ikinizde de var bişey yani, sen niye bu kadar trip atıyosun bu kadar üstüne gidiyosun anlamadım açıkçası, lisei aşık deilsiniz ki, hayır adam da bi tuhaf durduk yerde küsüyo sonra barışmaya çalışıyo, siz de hemen senden nefret ediyorum diyosunuz, ikiniz de neden birbirnizi dinlemiyosunuz ki ben anlamadım bu işi valla...

Kadın psikolojisi ayrılan taraf hep ben oluyordum nedeniyse güvensizliğim. Benim için doğru insan değildi ve ben yanlış olan kişiye aşıktım. Hazmedemediğim çok şey oldu ve onda bir ketumluk vardır sorunlarımızda barışınca aslında o sorunu konuşup çözmek yerine konuyu bir daha açmak istemez. Ve bu yüzdende çözümlenmemiş sorunlar benim içimde dert olup her an patlamama neden olurdu ve güvensizlikse en büyük sorundu. Sürekli trip atmadım canım sadece son konuşmamızda triplendim nedense ve o konuşmadan sonrada yok oldu. Üstelemem başına bişey geldi endişesindendi. Barışmayada çalışmadı ki keşke öyle olsaydı

ya bi topik açalım dengesiz erkeklerden bıkan onlara güvenmeyen ama onlara hala aşık olan kk hatunları diye, aramıza hoşgeldin, sen de bizdensin:)

"Çok güzel konuşurken" de erkekler ortadan kaybolabilir ama sizin durum o kategoride değil zaten... Biz olayları özetlemenizden ve yukarıda belirttiğim noktalardan iletişiminizdeki sağlıksızlığı çok net algılıyoruz, yorumlardan fark etmişsinizdir, ona sorulsa o da sizin üzerine geldiğinizi, onu sıkıp bunalttığınızı söyleyecek... Nitekim böyle düşündüğünü suskunluğuyla ifade etmiş. :ecrin_bebek: Büyük bir aşkın her şey yolunda gider halinden bu duruma gelmiş değilsiniz, tavrınızı sineye çekip peşinizden geleceğini sanmışsınız ama erkeklerin (aslında herkesin) hakaret ve bedduadan (kaç kez olursa olsun) nefret ettiğini hesaba katmamışsınız... Tepki göstermenin daha sağlıklı yolları vardır... )

Yukarıda yazdığım üzere "doğal olan bu değil"... Erkek arkadaşınızın sizden kopuşu dediğiniz gibi tek seferde değil, birikim sonucu olmuş. Zaten geri geri adımlar atıyormuş, siz de son hareketinizle onu iyice uzağa itmişsiniz. Ne denebilir ki... Yaptıklarımızın sonuçlarına katlanmamız gerekiyor...

Bu ilişkide saygı kalmamış ki...
Her ne olursa olsun hakaret boyutuna vardırılmamalı iş.
Aradaki perde kalkdı mı, o iş biter. Ki zaten bitmiş.
Bence yapılacak bir şey yok artık.

Bu ilişkide saygı kalmamış ki...
Her ne olursa olsun hakaret boyutuna vardırılmamalı iş.
Aradaki perde kalkdı mı, o iş biter. Ki zaten bitmiş.
Bence yapılacak bir şey yok artık.

Aslında merak ettiğim, o hafta çok güzel geçmişti herşey yolundaydı ve eğer bittiyse aniden bir gündemi biter ve hiç birşey söylenmedenmi biter. Yani diyelimki sevgi bitiyor ve ayrılık gelecek önce yavaşça uzaklaşıp soğuk davranması yada bu gibi şeylerden sonra olmazmı. Sonuçta öyle olsa anlarım soğumuştu zaten derim ama yok soğuduğuna dair tek bir işaret yoktu. O yüzden kafam karıştı aslında.
Şunu söyleyin aranız gayet iyi hatta size daha çok bağlandığını hissediyorsunuz o kadar yakın bir halde ve son derece güzel kelimelerle konuşuyorsunuz onu göremeyeceğiniz için biraz triplendiniz diye pat diye o sevgi bitiyor o yakınlık o hissettirdiği aşk yok olmuş. Bu olabilirmi??

ya bi topik açalım dengesiz erkeklerden bıkan onlara güvenmeyen ama onlara hala aşık olan kk hatunları diye, aramıza hoşgeldin, sen de bizdensin:)

Hoşbulduk evet cidden bıktım ben ya 15 aydır bu adamlayım ah ahh.Neyse aslında biraz ayrı kalmak istiyordum onada söylemiştim yakın bir zamanda bu zorunlu ayrılık ii olur umarım. Güzel olan taraf henüz acı yada üzüntüm yok korkum ya özlemeye başlarsam diye. Hem belki ona olan alışkanlığımda biter böylelikleç Zaten ilişkide kendiliğinden bitmiş . :))

okurken ben bunaldım

öncelikle bu adamın zeka yaşı 30 diil onu söliim

sende az diilsin çocuk gibi yok teli suratına kapadım hakaret ettim bilmem ne

bence ikinizde birbirinizi bulmuşsunuz böyle darılmalı küsmeli bi ilişki yaşayıp gidersiniz

Birşey sorucam burada dert paylaşıyoruz sonuçta içinden çıkamadığımız şeylerde fikir alıyoruz böyle acımasızca yorumlar niye. Daha fazla hayıflanalım diye mi?? Kişiliğimi sorgulamanız için değil derdime kendi görüşünüzde neden soruma cvp aramak için yazdım. Sana göre ters gelen davranışımın bana göre haklı nedenleri vardı. Herşeyi burada yazma imkanım yok 15 ay sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…