Neden anne olmak istiyorsunuz?

ben bebekleri çok severim hatta deli olurum...eşimden ayrıyken ondan ayrılacağımdan çok anne olmadığıma üzüldüğümüz hissettim...anne kelimesini duymak,ilk dişini emeklemesini...anlatırken bile gözlerimin yaşlarla dolduğunu hissediyorum...bazen aklımdan geçse bile kalbim hızla çarpmaya başlıyor...bir can taşımak istiyorum eşimin ve benim bir parçam olan büyütmek istiyorum içimde yüreğimde göğsümde...eşimide baba olarak görmek çok istiyorum...kimbilir belki sevgimden boğarım falan diye Allahım henüz kısmet etmedi...ne diyeyim herşeyin hayırlısı...

Bebişim içimde mi?şüphesini bile bile duymak insanı bu kadar heyecanlandırıyorsa onunla beraber uyumak,gülmek,mink ellerini babasıyla beraber tutmak nasıl bir duygudur acaba....iki sevdalının mutluluk emaresi....kaydirigubbakcemile5

en çok eşime babalığı yaşatmak için istiyorum...inşallah bebeğim olupda konuşunca ''baba'' dediğinde dünyalar benim olucak e tabiki anne dediğindede..

erken yaşta kaybettiğim anneciğimin sevgisini kimselere veremedim ben..
onu,o yüce sevgiyi ve aşkı hakeden sadece benim canımdan bir can..yani evladım:asigim:
Allahım kucağıma almayı nasip etsin..:Saruboceq:

İnsan neden anne olmak ister CADIARZU

Çünkü en güzel parfümden bile daha güzel o mis kokuyu içine sindirmek ister.
En güzel gözlere doyasıya bakmak ister.
En minik, en öpülesi elleri öpücüklere boğmak ister.
Hiç koşulsuz sevmek ister.
Dünyada başka hiçkimseye duyulamayacak o sevgiyi tatmak ister.
Yorgunluktan ölsede o minik melek için bir o kadar daha yorulmak ister.
Minik, savunmasız bir meleği bağrına basmak ister.
Bir insanoğluna içi titreye titreye bakmak ister.
Bir insanoğlunun kakasını, çişini , burnunu temizlemekten zevk almak ister.

Ben sanırım bütün bu saydıklarım için anne olmayı istedim ve çok şükür rabbim iki minik melek verdi bana.

Kuzum bunlara ilave edeceğim yok sanırım....
bende aynı duyguları paylaşıyorum...
annelik çok güzel bir duygu bunun tarifide yok çünkü
kelimelerin anlamı az geliyor anlatmaya...
bir tane de benim meleğim var...
Rabbim herkesin çocuğunu ve benim çocuğumu bağışlasın ve
anne olmak isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah....

Ben sanırım bütün bu saydıklarım için anne olmayı istedim ve çok şükür rabbim iki minik melek verdi bana.

minicik ellerin,ufacıcık parmakların büyüdüğünü izlemek ister
bir insanın bokunun parfüm gibi içine çekmek ister,
osurunca ailecek sevinmek ister,
eve koşa koşa gitmek ister
onu düşününce içinin böyle ılık ılık ısındığını hissetmek ister,
yok böyle bir sevgi,yok bunun tarifi
allah herkese bu eşsiz duyguyu yaşatsın
bizi onlardan onları da bizden ayırmasın
iyi doğdun oğlum iyiki güzel ALLAHIM seni bana verdi

Sevginin böylesine karşılıksız olanını tadamayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlayamayacaktım .

Eğer anne olmasaydım.

Annelik;
Hiç bu kadar karşılıksız sevip, sevilemeyeceğini anlar insan.
Ne kadar masum birşeye bağlı olduğunu bilir onu incitmeye kıyamaz.
Gözlerinden herşeyi görür ve onu en iyi anlayan kişi olmaktan mutlu olur.
Aslında aklıma çok şey geliyor ama kelimelere dökülemeyecek kadar
zormuş anlatımı yazmaya çalıştıkça anladım iyice.
Allah her isteye nasip etsin inşaallah böyle yüce bir duyguyu......
:ecrin_bebek:

bende anne olmak istiyorum.içimde öyle bi istek varkı o minik varlığa karşi.ama henüz 19 yaşındayım

o ikimzin parçası, mucizemiz, aile olmak için anne olmak istiyorum

merhaba kızlar bu yazdıklarımı ve sizin yazdıklarınızı okurken -o kadar duygulandım ki. ben bu ayızı ocak ayında yazmışım ve o ayın sonunda da hamile olduğumu öğrenmiştim ama ne yazık ki bazı arkadaşlar bilir bebeğimi hemen kaybettim ve o zamandan beri tekrar anne olmak istiyorum inşallah Allah bir gün bize de hayırlısıyla ve tüm isteyenlere nasip eder.
Anne olmak istiyorum kendimi güçlü hissetmek gücümü bebeğime vermek
Anne olmak istiyorum onun kokusunu duymak onğa kokumla yanında olduğunu hissettirmek için
Anne olmak istiyorum gözlerindeki gülümsemeyi görmek onun sevinciyle gülmek için
Anne olmak istiyorum ANNELıK DUYGUSUNU ÖLENE KADAR TATMAK ıÇıN

Son düzenleme:
Bende anne olmak istiyorum çünkü eşimle meyvemiz olsun istiyorum..
Bende anne olmak istiyorum eşimin gözündeki mutluluğu görebilmek için
Bende anne olmak istiyorum Eşimin ve Benim içimizdeki evlat hasretinin dinmesi için...
Bende anne olmak istiyorum çünkü eşimden gizli gizli aglamak istemiyroum bebek için...
Bende anne olmak istiyorum Eşiminde bende sakladıgı kalp sızının dinmesi için
Bende anne olmak istiyorum çünkü canımdan can olan yavrumu nasıl koruyabildiğimi ve onun için neler yapabileceğimi herkese göstermek için
Bende anne olmak istiyorum içimde bir canlının varoluşuna şahit olabilmek için
Bende anne olmak istiyorum evlat nedemek bilme için
Bende anne olmak istiyorum ANNE ANNEM diye boynuma saf sevgisiyle sarılan bir çocugum olsun istiyorum...
Bende anne olmak istiyorum cocgum olmuyor diye bana anlamsızca ortamalrda laf söyleyen insanlara cevap vermek için...
Bende anne olmak istiyorum cocugun olmaz diyen doktorlar a cevap için
Anne ve Baba olmadan arkamda bir dua okuyup beni anacak evladım olmadan hayata veda etmeyi istemiyorum...

Allahım inşallah bizede nasip edersin.....

anne olmak istiyorum çunku en kalabalıkta bile yanlızım yanlızlık çok zoruma gidiyor

kızlar Allaha hep dua ediyorum ki bize sağlıklı hayırlı evlatlar versin diye. Biliyorum Allaha şükretmem lazım ki bi sorun yok diye Bunu bilmeme rağmen özlemim artıyor. ağustosta 4 yılımız bitecek ve evlilik yıl dönümümüz. ilk başlarda çocuk istemiyorduk ama şimdi diyoruz ki keşke olsaydı. aslında bu duyguları nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama yüreğimdeki özlem gittikçe artıyor :((((((((((((((

bizde ilk evlendiğimizde 2 yıl çocuk istememiştik ama sonra sorunlar çıkmaya başlayınca olmaz diye korktum 10 aylık evliyken haile kaldım.doğumdan sonra ççok zorlandım hatta bazen niye doğurdum diye kendimi sorguladım.şimdi kızım 7 aylık ve ben iyiki doğurmuşum diyorum ve allaha çok şükrediyorum onun yüzüme bakıp gülümsemesi gözlerime bakışı herşeye değiyor zorluklar geçiyor geriye dünya hazinelerine değişmeyeceğim bir hazine gün be gün büyüyor yanımda.müthiş bir duygu nlatması zor allah tüm isteyenlere cümlesine hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amiiiiin.

Bende anne olmak istiyorum çünkü eşimle meyvemiz olsun istiyorum..
Bende anne olmak istiyorum eşimin gözündeki mutluluğu görebilmek için
Bende anne olmak istiyorum Eşimin ve Benim içimizdeki evlat hasretinin dinmesi için...
Bende anne olmak istiyorum çünkü eşimden gizli gizli aglamak istemiyroum bebek için...
Bende anne olmak istiyorum Eşiminde bende sakladıgı kalp sızının dinmesi için
Bende anne olmak istiyorum çünkü canımdan can olan yavrumu nasıl koruyabildiğimi ve onun için neler yapabileceğimi herkese göstermek için
Bende anne olmak istiyorum içimde bir canlının varoluşuna şahit olabilmek için
Bende anne olmak istiyorum evlat nedemek bilme için
Bende anne olmak istiyorum ANNE ANNEM diye boynuma saf sevgisiyle sarılan bir çocugum olsun istiyorum...
Bende anne olmak istiyorum cocgum olmuyor diye bana anlamsızca ortamalrda laf söyleyen insanlara cevap vermek için...
Bende anne olmak istiyorum cocugun olmaz diyen doktorlar a cevap için
Anne ve Baba olmadan arkamda bir dua okuyup beni anacak evladım olmadan hayata veda etmeyi istemiyorum...

Allahım inşallah bizede nasip edersin.....

okadar güzel yazmışsınki suan aglıyorum hiçbirşey söylemem gerek bırakmamıssın ınan bana allahım en kısa zamanda bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip eder inşallhhhhhhhhhhhh

çünkü kocama aşığım ve ondan bir meyvem olsun istedim
ha birde doğum iznide galiba etkili oldu :lepi:

2 yıllık evliyim ve anne olmak istiyorum nedenmi?
eşimi çok seviyorum birbirimize aşığız ondan bir melek dünyaya getirmek istiyorum hayali bile güzel benim içimde büyüyor eşimden gelen bir parça su benim içimde melek oluyor onu dünyaya getirmek koklamak öpmek sarılmak emzirmek büyütmek ANNE sözünü ondan duymak uyurken onu izlemek nefesini hissetmek o benim yavrum diyebilmek onu korumak sakınmak güzel güzel giydirip parklara götürmek bi toplum içinde rahatça bende anneyim diyebilmek ve neler neler için BENDE ANNE OLMAK İSTİYORUM.....

artik bende anne olmak istiyorum esimi henuz ikna edemesemde gelecek yil tatile bebegimizle gitmek istiyorum :CüvCüv:
bebekleri cook seviyorum gordugum her bebege bakarken ister istemez guluyorum hatta hayatla tum irtibatimi kopararak izliyorum onlari cunku onlar gercekten melek bizimde bi melegimiz olsun istiyorum artikopuyorumnanaktan

Back
X