Neden aramıyor?

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.599
1.727
133
Merhabalar.Daha önce de konu açmıştım. Arkadasimla iliskimiz flörte dogru gidiyordu.Konusmalarimiz,sakalasmalarimiz,mesajlasmamiz filan derken bir anda ondan hoslanmaya başlamıştım. Onun da benden hoslandigini düşünüyordum ama bir emin olamama durumum vardi.Arkadaslarim da bu durumun farkindaydi ama adi konmayan bir durum vardi.
Bu şahıs birden kendini benden cekti.Daha cok kendini cekme degil de benden kaçıyor gibiydi.Takilmak istiyor ama takılamiuor,yanimda olmak istiyor ama olamıyor gibiydi.Bu sahsin yakin arkadasi ,ikimizin de ortak arkadasi idi.Bu kisinin benden hoslandigini duymustum ama somut bir sey yoktu ve ben ona hep arkadasca ,kardesce bakmistim.Bana ilgisini gosteriyordu ama ben incitmeden hep geri cekiliyordum.Bu sebepten ötürü olabilir diye düşündüm. Ama bazi duygular laftan anlamiyor.hoslandigim kisiye karsi duygularim azalmasi gwrekirken artarak devam ediyor.Bir de ansizin kendini çekince uzuldum.Hem arkadasimi hem de hoslandigim kisiyi kaybediyordum.Ayni sekil de o da beni..Mutsuz görünüyordu. Keyfi yoktu.Benden kaciyordu.Kasitli olarak uzak duruyordu.
Okulum son gunu cektim bunu bir köşeye. "Konusmamiz lazim."dedim."Aramizda soguk ruzgarlar esiyor. "dedim.O da ; "Niye ki..Aramiza kara kedi mi girdi.."filan gibisinden bir seyler dedi.Sonra konusalim dedi .Aksam da ;"ikimiz de nobetciydik.Konusamadik bir turlu."dedi.Ben de "evet ama konusalim mutlaka "dedim.O da ;"konusalim,konusulsun."dedi ve oylece kaldi.
Tatilde bundan bir telefon,mesaj bekledim ve gekmedi.Aramasi gerekirdi ama aramadi.Donuste ne olur bilmiyorum ama ben bir bayan olarak adim attigimi dusunuyorum.Sebebi neyse ciksin ortaya..Ama gunler gectikce de üzülüyorum,hevesim kaciyor.Bu konuda bir cikmaza girdim.Durduk yere hissetmedim ben bu duygulari.2 yildan fazladir arkadasiz ve hic bir zaman arkadasligindan suoheye düşmedim. Ama an geldi bir seyler onu bana düşündürdü. "Mutlu bugun yakiyorsun.Bana haber vwr ayni renk giyinelim.Istersen benj al,birlikte gidelim.Mutlu bu yasina kadar neden hayatina kimseyi almadin,anlatsana biraz..Aslinda seni kaçırmazlardı..Mutlu yemeklerin igrencti..Mutlu aman sen bir daha yapma..Mutlu bana o parayla yemek ismarlardin yaaaa.."bu gibi sozleri ,saatlerce mesajlasmamiz benim hislwrimi harwkete gecirdi arkadaslar.Bu sozler sizce arkadasca mi yaa?Fazlasinda var..Aslinda sorum su?Neden aramaz..
Dip not:Benden hoslanan samimi arkadasiyla da arasi limoni.

Mutlu yemeklerin iğrençti.

Mutlu sen o PARAYLA BANA yemek ısmarlardın ... mı???

Bu sözler arkadaşça değil. Seviyesizce.

Böyle tipleri çok mu arıyorsunuz gerçekten anlamıyorum.

2 buçuk senelik evliyim. O parayla bana yemek ısmarlardın diyemem eşime. Utanırım

Size yazdığı sözler çok kaba. Aşk olmasın bu adamla bence. Bırakın dağınık kalsın.
Bilmiyorum.Belki b3n de asktan anlamiyorum.Ama biz boyle hep atisirdik.Ben de ona cok laf atardim.Son zamanlarda biraz masumlasti.Yontuldu baya bi.Bilmiyorum.Oyle.

Bilmiyorum.Belki b3n de asktan anlamiyorum.Ama biz boyle hep atisirdik.Ben de ona cok laf atardim.Son zamanlarda biraz masumlasti.Yontuldu baya bi.Bilmiyorum.Oyle.
Çokta yontulmamış. Konuşalım diyorsunuz insan bir sorar, merak eder. Hiç sevemedim tavırlarını. Yaşları bilmiyorum gerçi küçükse yaşı olabilir tabi. Bildiğim tek şey erkek sevince arıyor.

Biz ülkecek mi bu işleri beceremiyoruz anlamıyorum, herkeste bir salak salak geri çekilmeler,tripler,bir kabız hareketler.. sanki bana 80’ler pembe dizisi..
Konu sahibi adımı atmışsın,konuşalım demişsin.adam kabız, yerinde olsam bana gelene kadar o yokmuş gibi davranırım.

Biz ülkecek mi bu işleri beceremiyoruz anlamıyorum, herkeste bir salak salak geri çekilmeler,tripler,bir kabız hareketler.. sanki bana 80’ler pembe dizisi..
Konu sahibi adımı atmışsın,konuşalım demişsin.adam kabız, yerinde olsam bana gelene kadar o yokmuş gibi davranırım.
[/QUOTE]
Oyle yapiyorum su anda.Benden sonra konuşalım diye hatirlatan kendisi.Artik aramak ona duser.Hos benim hevesim de kaciyor zaten.

Senin sohbetin hosuna gidiyordurhos vakit geciriyordur hepsi bu. Bakti is ciddiye bindi uzaklasti. Seven erkek arardi bence yolunuza bakin kimsenin bos zamanlarinin eglencesi olmayin

Senin sohbetin hosuna gidiyordurhos vakit geciriyordur hepsi bu. Bakti is ciddiye bindi uzaklasti. Seven erkek arardi bence yolunuza bakin kimsenin bos zamanlarinin eglencesi olmayin
Bunu bir tek ben demedim ki.Ben de hep oyle dusundum ama birileri beni uyandirdi.Yani surekli bana takilmasi.Ortamlarda gelip benimle konusmasi.Ortak gruplarda yazisirken bana mutlaka laf atmasi .Iki saat benimle mesajlasmak istemesi ve ben bitirmeden bitirmemesi .Bakislari.En cok da bakislari ve beden dili ele veriyor kendisini.

Bir daha yazmayin, aramayin.
O konusmak isterse de sonra sonra sonra diye gecistirin.
Aynisini ona yapin.
O size karsi nasilsa siz de ona karsi oyle olun.
Kacan kovalanir

Liselisin sanirim, o dönemlerde çok olur böyle seyler. Unutur gidersin

Öncelikle cevaplariniz ic8n tesekkur ederim.Size sacma gelebilir ama ben bunu yargilanmak icin yazmadim.Sadece fikir almakti.ikimiz de belirli yaslarda insanlariz.Gayet ciddi baslayan ilisikileri de gordum.Hatta nişan da bozdum.Yillardan beri hisswtmedigim bir duyguyu ilk defa hossediyorum ve bunun heyecanini paylasiyorum.Anlattigim bi kismi.Tabi ortam nabzini burda size yazamam.Siz yazdiklarimi okuyarak fikir sahibi olursunuz ama benim bu liselintavirlari hosuma gitti en cok da.Hani cocuklugunuzda bir seyler yarim kalmistir.Hep kisitlanmissinizdir.Hep susturulmussunuzdur. Birisi sizin bir anda cocuklugunuza geri götürur.Beni de bu etkiledi iste..Belki ortada bir sey yok.Belki gelip gecici bir duygu .Belki de tam tersi olacak her sey.Bilmiyorum.Bir seyler var seziyorum.

Gercekten birseyler hissetse arardi bin kez sizle paylasirdi. Bence artik kabullenin. Adam flortoz bir tip vakit gecirmis sadece

Kendini geri çekme falan gibi tiratlar sadece kendinin avunacaği içini rahatlatacaği bir öngörü. Çünkü, isteyen yaninda durur isteyen arar isteyen mesaj atar isteyen sebepsiz uzak durmaz yani kisacasi isteyen her şekilde elini tutar.

Ukala bir tip bu, değil flört/ sevgili bundan arkadaş bile olmaz bence. Koşarak uzaklaş...

mutlu böyle bi adamdan hoşlanma

hoşlanılacak bir şeyi yok. yazdıkların saçma sapan ergence muhabbetler.

Yaa daha önce de açtınız konuyu uzaklaştı diye yok yakın arkadaşı sizden hoşlanıyormuş da ondanmış o da belli değil ya seven insan kimseyi takmaz ayrıca konuşmaları fazla laubali ve seviyesiz bakmış ki sizin tavırlar değişti geri adım atmış bunu kabullenin artık arar görüşürdü yani daha ısrar etmeyin kapatın konuyu fazla takıntı yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…