Bilmiyorum.Belki b3n de asktan anlamiyorum.Ama biz boyle hep atisirdik.Ben de ona cok laf atardim.Son zamanlarda biraz masumlasti.Yontuldu baya bi.Bilmiyorum.Oyle.Size yazdığı sözler çok kaba. Aşk olmasın bu adamla bence. Bırakın dağınık kalsın.
Çokta yontulmamış. Konuşalım diyorsunuz insan bir sorar, merak eder. Hiç sevemedim tavırlarını. Yaşları bilmiyorum gerçi küçükse yaşı olabilir tabi. Bildiğim tek şey erkek sevince arıyor.Bilmiyorum.Belki b3n de asktan anlamiyorum.Ama biz boyle hep atisirdik.Ben de ona cok laf atardim.Son zamanlarda biraz masumlasti.Yontuldu baya bi.Bilmiyorum.Oyle.
Bunu bir tek ben demedim ki.Ben de hep oyle dusundum ama birileri beni uyandirdi.Yani surekli bana takilmasi.Ortamlarda gelip benimle konusmasi.Ortak gruplarda yazisirken bana mutlaka laf atmasi .Iki saat benimle mesajlasmak istemesi ve ben bitirmeden bitirmemesi .Bakislari.En cok da bakislari ve beden dili ele veriyor kendisini.Senin sohbetin hosuna gidiyordurhos vakit geciriyordur hepsi bu. Bakti is ciddiye bindi uzaklasti. Seven erkek arardi bence yolunuza bakin kimsenin bos zamanlarinin eglencesi olmayin
Liselisin sanirim, o dönemlerde çok olur böyle seyler. Unutur gidersin
Bir daha yazmayin, aramayin.
O konusmak isterse de sonra sonra sonra diye gecistirin.
Aynisini ona yapin.
O size karsi nasilsa siz de ona karsi oyle olun.
Kacan kovalanir
Gercekten birseyler hissetse arardi bin kez sizle paylasirdi. Bence artik kabullenin. Adam flortoz bir tip vakit gecirmis sadeceBunu bir tek ben demedim ki.Ben de hep oyle dusundum ama birileri beni uyandirdi.Yani surekli bana takilmasi.Ortamlarda gelip benimle konusmasi.Ortak gruplarda yazisirken bana mutlaka laf atmasi .Iki saat benimle mesajlasmak istemesi ve ben bitirmeden bitirmemesi .Bakislari.En cok da bakislari ve beden dili ele veriyor kendisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?