- 17 Haziran 2019
- 1.135
- 5.504
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin içinde çok rencide oldumSiz kendinizi içten içe nasıl görürseniz insanlarda sizi öyle görür maalesef. O sebeple önce kendinizi tanıyıp sevin. Sonra eğer tuhaf tipler karşınıza çıkarsa o zaman bu denli kafanıza takmazsınız. Bence numara silecek kadar önemi olmayan bir mesele. Ben olsam (ki bu şahsın yaptığı ilk değilse) bir daha o bana bir şey sorduğunda ona aynı şeyi ben de yapardım.
Yanındaki arkadaşlarıyla birlikte gayet iyiydi. Ters anı falan değildi.Herkes ters anına denk gelmiştir falan demiş de sorun o değil. Sizi kaybetmekten korkmuyor. Sessiz görüyor, aamaan ne desem kabul eder, kırılmaz kafasında arkadaşlarınız. Çünkü herkese karşı iyi davranıyorsunuz.
İletişiminizi azaltıp bu durumu umursamayabilirsiniz.
Kıza kalbimi çok kırdın tarzı bi mesaj atmayı düşündüm ama vazgeçtim. Beni önemseseydi zaten terslemezdi. Baska bi arkadaş da onun yalancı olduğunu soylediİnsanlara karşı sınırın yok diye düşündüm konuyu okurken. Yani bu şekilde haddini aşma cesaretini bulmasi kendi terbiyesizliginden de kaynaklaniyodur illa ki ama sana böyle davranabilmesi biraz da senin izin vermen yüzünden.
Ben mesela cana yakın bi insanım ama ayni zamanda çok sert sınırlarım vardır, haddini aşmaya kalkan olursa haddini bildiririm seve seve. İnsanlar da bunu bilir.
Çirkeflik yapmak, kavga etmek değil olay, ki bunları da asla yapmam ama sınırı anında çizerim, yok sayarım.
Biraz bu yönünü sorgulamalisin bence.
Kizin morali bozukken birsey sormussunuz sorma dedi diye silip engellemissiniz. Hep boyle fevri iseniz arkadassiz kalmaniz normal.Bugün 3.sınıfın son sınavına girdik. Sınav çıkışı bi arkadaşa bir şey sordum. Beni "Ayy Logistics bana bir şey sorma" diye tersledi. Halbuki sorduğum soru da çok kısaydı. Neymiş dersten kalmış tatil planı bozulmuş. Sanki ben bıraktım onu dersten. Ben de eve gelince numarasini silip bir daha muhatap olmamaya karar verdim.
Başka insanların arkadaşlarına bakıyorum sosyal medyada vs çok seviliyorlar. Dogum günlerinde pasta vs alınıp sürpriz yapılıyor. Bana mesaj bile atmıyor çoğu arkadaşım. Ben pasta alınsın demiyorum ama ben de değerli olduğumu sevildiğimi hissetmek istiyorum ama olmuyor. Onlar bana soru sorunca ben asla terslemedim. Ama ben ufak bir soru sorunca hemen tersliyorlar.
Ben de diğer insanlar gibi değer gördüğüm sevildiğim arkadaşlar istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim?
Ben moralim bozukken onu hiç terslemedim ayrıca yanındaki arkadaşlarıyla gayet iyiydi. Morali de bozuk falan değildi. Dersten kaldıysa eğer bu benim suçum değil. Onu ben bırakmadım. Calissaydi mademKizin morali bozukken birsey sormussunuz sorma dedi diye silip engellemissiniz. Hep boyle fevri iseniz arkadassiz kalmaniz normal.
İşte uzGun olan birine calissaydin madem diye banane diye sifir empatiyle yaklasan birini ben arkadas olarak etrafimda tutmam. Sizi de tutmuyorlar. Bilmem anlatabildim mi.Ben moralim bozukken onu hiç terslemedim ayrıca yanındaki arkadaşlarıyla gayet iyiydi. Morali de bozuk falan değildi. Dersten kaldıysa eğer bu benim suçum değil. Onu ben bırakmadım. Calissaydi madem
Pardon da burada empati yapılacak bir şey yok. O dersi kendi seçti kendi kaldı. Ben cidden ne yapabilirim bu durumda? İlkokul çocuğu gibi kolundan tutup ders mi çalıştırayım? Yoo tutanlar var insan gibi davrananlar da cok.İşte uzGun olan birine calissaydin madem diye banane diye sifir empatiyle yaklasan birini ben arkadas olarak etrafimda tutmam. Sizi de tutmuyorlar. Bilmem anlatabildim mi.
Gercekten evlat olsa sevilmez bir tipsin. Cok iyi anliyorum insanlar niye sana niye tahammul edemiyor. Ayrica madem cok seviliyorsun ne diye ahlaya zirlaya cok yalnizim diye konu aciyorsun?Pardon da burada empati yapılacak bir şey yok. O dersi kendi seçti kendi kaldı. Ben cidden ne yapabilirim bu durumda? İlkokul çocuğu gibi kolundan tutup ders mi çalıştırayım? Yoo tutanlar var insan gibi davrananlar da cok.
Konu açarken size soracak değilim. Burada empati yapılacak bir şey yok. Bana insan gibi davranmayan kimseye hayatimda yer yok. Zaten bu kişi herkese öyleymiş. Daha önce başka bi arkadaş da yalanını yakalamış. Şimdi anladınız mi?Gercekten evlat olsa sevilmez bir tipsin. Cok iyi anliyorum insanlar niye sana niye tahammul edemiyor. Ayrica madem cok seviliyorsun ne diye ahlaya zirlaya cok yalnizim diye konu aciyorsun?
Ben olsam umursamam, bi daha da muhatap olmam. Bunu trip atmakla karıştırma ama, gerçekten yok sayarim ben.Kıza kalbimi çok kırdın tarzı bi mesaj atmayı düşündüm ama vazgeçtim. Beni önemseseydi zaten terslemezdi. Baska bi arkadaş da onun yalancı olduğunu soyledi
O an yüksek bir reaksiyon verseydiniz, bir daha cesaret edemezdi.Yok sınav için değil başka bir şey için sordum
Evet haklısınız. Soğuk davranmak umursamamak en iyisi. İşlerine gelince çok iyi çok tatlı oluyorum. İşleri bitince bana soru sorma oluyorBen olsam umursamam, bi daha da muhatap olmam. Bunu trip atmakla karıştırma ama, gerçekten yok sayarim ben.
Ben kalp kırmayı beceremiyorum maalesef. Hep o yüzden kaybediyorum. Soğuk davranmak en iyisi bence. Mesafe koymakO an yüksek bir reaksiyon verseydiniz, bir daha cesaret edemezdi.
‘Pardon, insan yerine koydum soru sordum haddini bil’ demeniz gayet yerinde ve had bildiren bir tutum olurdu.
Siz üzüleceğinize o ablak gibi kalırdı.
Her şeyin bir üslubu var ‘konuşmak istemiyorum moralim bozuk kusura bakma’ demek de aynı kapıya çıkar ama o ayılığı seçtiyse siz de çekinmeyecektiniz.
Şuna inanırım, insan değerini kendi belirler.
Gerekli yerlerde sınır çizmez, isteklerini belirtmez, karakterinizi göstermezseniz kimse de sizi görmez zaten.
Beceremiyorum diye bir şey yok, öğrenin.Ben kalp kırmayı beceremiyorum maalesef. Hep o yüzden kaybediyorum. Soğuk davranmak en iyisi bence. Mesafe koymak
Kız mesaj atmış bana kırıldın herhalde diyeBeceremiyorum diye bir şey yok, öğrenin.
Kendi bedeninizi, ruhunuzu, akıl sağlığınızı ve sınırınızı korumak şahsi görevinizdir.
Bunlara aileler de dahildir.
Sizi kendinizden öte düşünen ve kollayacak başka biri daha yok.
Mesafe koymak, tavşan dağa küsmüş hikayesidir.
İyi olmuş, duygularınızı güzel şekilde dike getirin mutlaka. Tatsızlık çıkmasın diye bastırmayın önemli değil diye çünkü önemli.Kız mesaj atmış bana kırıldın herhalde diye
Anlamış çok şükür