• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden arkadaşlık ilişkilerime karışıyorsun be adam!!!!

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.251
398
yeni bir dertle daha karşınızdayım..
bu benim kocam olacak adam beni deli ediyor.
Ben bugün işten erken çıkıp uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşla görüşecektim..
Kocama da bunu söyledim anam başladı söylenmeye yok olmaz yok bilmem ne zaten telefonda da çok konuşuyorsunuz falan dedi. Bende kızdım sana ne dedim..
İyi ne halin varsa gör dedi çıktı gitti evden. Şimdi diyceksiniz arkadaşın için kavga etme ama mesele arkadaş değil ki..Ve sabahtan beride beni aramıyor normalde ya arardı yada whatsaaptan kesin yazardı..
Bana saygı duyması lazım.. Şimdi ne yapsam gitsem mi gitmesem mi:(

Bence gitme sonra beni önemsemedin diyebilir gitme ama tavrını koy saygı duy biraz bana fakan dersin oda hatasını anlar

Ben bugün işten erken çıkıp uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşla görüşecektim..
Kocama da bunu söyledim anam başladı söylenmeye yok olmaz yok bilmem ne zaten telefonda da çok konuşuyorsunuz falan dedi. Bende kızdım sana ne dedim..
İyi ne halin varsa gör dedi çıktı gitti evden. Şimdi diyceksiniz arkadaşın için kavga etme ama mesele arkadaş değil ki..Ve sabahtan beride beni aramıyor normalde ya arardı yada whatsaaptan kesin yazardı..
Bana saygı duyması lazım.. Şimdi ne yapsam gitsem mi gitmesem mi:KK43:

sürekli buluşma olmuyorsa yaptığı yersiz,tabiki görüşeceksin arkadaşınla,telde görüşmekle yüz yüze görüşmek bir değilki,

Sevmediği bir arkadaşınız mı?
Yani tepkisi biraz fazla.
Kadın kadına da mı sorun yapıyorlar..

Aman aman gitme.kocanla aran bozulur.arkadas neymis önemli mi sanki.kocanin sözünde cikma.o senden daha iyi bilir herseyi...
Sadece kocanla konuş hatta siyam ikizi gibi gezin durun..

sürekli buluşma olmuyorsa yaptığı yersiz,tabiki görüşeceksin arkadaşınla,telde görüşmekle yüz yüze görüşmek bir değilki,

kendisi çok asosyal bir türlü alışamadı benim sosyal olmama..
Sevmediği bir arkadaşınız mı?
Yani tepkisi biraz fazla.
Kadın kadına da mı sorun yapıyorlar..

hayır sadece bu arkadaşıma sorun yapıyor
sevmiyor onu..
bence gidin ;

gitmezseniz hem arkadaşınıza ayıp olacak hemde dediğiniz gibi eşiniz lafını dinletti durumunda olacak ve bunu hep yapacak :KK12:

arkadaşımla daha tam netleştirmedik
Ama özeldim onu..
gidersem de eve gelince o suratı nasıl çekicem..

kendisi çok asosyal bir türlü alışamadı benim sosyal olmama..

hayır sadece bu arkadaşıma sorun yapıyor
sevmiyor onu..

arkadaşımla daha tam netleştirmedik
Ama özeldim onu..
gidersem de eve gelince o suratı nasıl çekicem..
eve gelince söz vermiştim ayıp olacaktı bu kadar büyütecek bir şey yok dersiniz :KK14:

eşim alışacak gibi değil ki..
bak mesela akşam apartmanda kadın kadına eğlence var, onu da istemiyor..

Görüşmemen için sebebi varmıymış? Eşinin rahatsızlık duyduğu bir konu olabilir belki. Hayır yani, bu hayatta bana kocam karışmayacaksa kim karışacak : ) Ben de karışırım eşime, ama öncesinde sebebimi söylerim. Bunlar için kırmayın birbirinizi.

Görüşmemen için sebebi varmıymış? Eşinin rahatsızlık duyduğu bir konu olabilir belki. Hayır yani, bu hayatta bana kocam karışmayacaksa kim karışacak : ) Ben de karışırım eşime, ama öncesinde sebebimi söylerim. Bunlar için kırmayın birbirinizi.
asla kırmam kimse için..
sebep şu ki kız biraz rahat biri ve bekar olduğu için etrafı biraz kesiyor...
kocamda bunu farketti onda ve rızam yok diyip duruyor..

git tabiki sana saygı duymasını da bekleme imzayı attırdı eve kapatıp köle yapmadı seni...paşam istediğinde istediği arkadaşlarıyla erkeğim ben sıfatıyla görüşmesini biliyor.

GİTSEN;Suratı asılır,trip atar,belki laf sokar biraz tartışırsınız.Ama aklına koyduğunu yaptığını bilir bi süre sonra uğraşmaktan vazgeçip kendi halinize bırakır.
GİTMESEN;Eve gidersin senin yüzünden gitmedim mutlumusun tribi atarsın,ya pişman olur yada gitmemen gerektiği konusunda inat eder ama her iki durumda da,bu hep böyle devam eder özgürlüğün kısıtlanır.. Düşün sen karar ver...

git tabiki sana saygı duymasını da bekleme imzayı attırdı eve kapatıp köle yapmadı seni...paşam istediğinde istediği arkadaşlarıyla erkeğim ben sıfatıyla görüşmesini biliyor.
yok benimki cins kendi arkadaşlarıyla da görüşmüyor
beraber evde oturalım , gezersek de beraber gezelim istiyor..

GİTSEN;Suratı asılır,trip atar,belki laf sokar biraz tartışırsınız.Ama aklına koyduğunu yaptığını bilir bi süre sonra uğraşmaktan vazgeçip kendi halinize bırakır.
GİTMESEN;Eve gidersin senin yüzünden gitmedim mutlumusun tribi atarsın,ya pişman olur yada gitmemen gerektiği konusunda inat eder ama her iki durumda da,bu hep böyle devam eder özgürlüğün kısıtlanır.. Düşün sen karar ver...
aynen durumum bu ne güzel özetlemişsiniz
yalnız daha öncede gitme dedi gittim gene sonuç aynı yani özgür olduğuma inanmak istemiyor..
peki sen ne önerirsin?

Back
X