• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden arkadaşlık ilişkilerime karışıyorsun be adam!!!!

yok benimki cins kendi arkadaşlarıyla da görüşmüyor
beraber evde oturalım , gezersek de beraber gezelim istiyor..
ha bi de yazmışsın kız rahat sağı solu kesiyor evli hatun arkadaşlarını filtreden geçirmeli balım sen ne demek istediğimi anladın sonradan farkettim bu betimlemeni o sebeple de şimdi tam tersi gitme diyorum.

ha bi de yazmışsın kız rahat sağı solu kesiyor evli hatun arkadaşlarını filtreden geçirmeli balım sen ne demek istediğimi anladın sonradan farkettim bu betimlemeni o sebeple de şimdi tam tersi gitme diyorum.
ben arkadaşımla bu konuyu konuştum üstü kapalı sen nereye istersen oraya gidelim benim için sorun değil
senide anlıyorum falan dedi yani ben ona aile ay bahçesine gidelim desem oraya da gelirr

asla kırmam kimse için..
sebep şu ki kız biraz rahat biri ve bekar olduğu için etrafı biraz kesiyor...
kocamda bunu farketti onda ve rızam yok diyip duruyor..

Aynı şekilde çapkın ve bekar bir arkadaşıyla eşin buluşmak istese, siz izin verirmiydiniz? Hadi izin verdiniz diyelim ama her insanın fıtratı farklıdır. Eşinizin rızası yoksa görüşmeyin bence. Hatta eşinizi haklı bile görebilirim şuanda :)

eşim alışacak gibi değil ki..
bak mesela akşam apartmanda kadın kadına eğlence var, onu da istemiyor..

ama o kadarda olmaz ki yani, insanın arkadaşlarıyla da konuşmaya eğlenmeye ihtiyacı var, hep eşle olmaz ki, yani eşinizle konuşun,fazla abartmadan görüşmek istiyorum diye sonuçta arkadaşsız olmaz ki, ben çok sosyal olmama rağmen genede arkadaşsız yapamam,çünkü arkadaşla muhabbetin verdiği tat ayrı,eşle lan muhabbet ayrı

ama o kadarda olmaz ki yani, insanın arkadaşlarıyla da konuşmaya eğlenmeye ihtiyacı var, hep eşle olmaz ki, yani eşinizle konuşun,fazla abartmadan görüşmek istiyorum diye sonuçta arkadaşsız olmaz ki, ben çok sosyal olmama rağmen genede arkadaşsız yapamam,çünkü arkadaşla muhabbetin verdiği tat ayrı,eşle lan muhabbet ayrı

sosyal olmamama rağmen dicektim : )

Aynı şekilde çapkın ve bekar bir arkadaşıyla eşin buluşmak istese, siz izin verirmiydiniz? Hadi izin verdiniz diyelim ama her insanın fıtratı farklıdır. Eşinizin rızası yoksa görüşmeyin bence. Hatta eşinizi haklı bile görebilirim şuanda :)
Hayırrr olamazzz:D
sakın görmeyin.. ama dediğim gibi kıza desem ki gel aile çay bahçesine oraya da gelir..
kıza söyledim benim yanımda yapma böyle şeyler evli barklıyım dedim özür diledi farkında diilim falan dedi..

valla bence kesınlıkle görüşş
eger eşin bu arkadasını seçip,şu şu sebeplerden görüşmeni istemıyorum diyosa ne ala,bişeyini görmüştür belkı
ama her önüne gelen arkadasın için hayır görüşme birlikte takılalım
benımde arkadasım yok senınde olmasın diyosa,hadi ordan deyip görüşş
bende bu dertle yıllarca ugrastım
artık umrumda degıl valla 2-3 kşi vardı hakkaten uyuz oldugu hadi onları cıkardım ama geri kalanla görüşüyorum
çokta tın çokta fifi..
sen git annenle takıl ben kızlarla gezmeye gidiyorum diyorum
yetti beaaa:KK47::KK47::KK47::KK47:

yeni bir dertle daha karşınızdayım..
bu benim kocam olacak adam beni deli ediyor.
Ben bugün işten erken çıkıp uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşla görüşecektim..
Kocama da bunu söyledim anam başladı söylenmeye yok olmaz yok bilmem ne zaten telefonda da çok konuşuyorsunuz falan dedi. Bende kızdım sana ne dedim..
İyi ne halin varsa gör dedi çıktı gitti evden. Şimdi diyceksiniz arkadaşın için kavga etme ama mesele arkadaş değil ki..Ve sabahtan beride beni aramıyor normalde ya arardı yada whatsaaptan kesin yazardı..
Bana saygı duyması lazım.. Şimdi ne yapsam gitsem mi gitmesem mi:KK43:
Eşiniz arkadaşları ile siz olmadan görüşür mü?

valla bence kesınlıkle görüşş
eger eşin bu arkadasını seçip,şu şu sebeplerden görüşmeni istemıyorum diyosa ne ala,bişeyini görmüştür belkı
ama her önüne gelen arkadasın için hayır görüşme birlikte takılalım
benımde arkadasım yok senınde olmasın diyosa,hadi ordan deyip görüşş
bende bu dertle yıllarca ugrastım
artık umrumda degıl valla 2-3 kşi vardı hakkaten uyuz oldugu hadi onları cıkardım ama geri kalanla görüşüyorum
çokta tın çokta fifi..
sen git annenle takıl ben kızlarla gezmeye gidiyorum diyorum
yetti beaaa:KK47::KK47::KK47::KK47:
hahaha ay arkadaşım sen baya dertlisin bu konuda
yok Allah var hepsine demiyor 1-2 takıntılı olduğu var..

Hayırrr olamazzz:D
sakın görmeyin.. ama dediğim gibi kıza desem ki gel aile çay bahçesine oraya da gelir..
kıza söyledim benim yanımda yapma böyle şeyler evli barklıyım dedim özür diledi farkında diilim falan dedi..
şöyle yap eşinin evde olmadığı hafta sonu bir gün evine çağır çay iç kek yap daha dolu dolu muhabbet edebilirsin böylece olabilecek riskleride tolore etmiş olursun ;)

şöyle yap eşinin evde olmadığı hafta sonu bir gün evine çağır çay iç kek yap daha dolu dolu muhabbet edebilirsin böylece olabilecek riskleride tolore etmiş olursun :KK66:
şimdi bana terlik atcan ama zaten hep öyle yapıyoruz
hep evde beni sıkıyor:(

çok çok nadir..
hatta yok denecek kadar az
Ramazanda falan 1 kere buluşur..
Oda ben kızlarla çıkıyorum diye
O zaman sizi anlaması çok zor ..
Tartışma üzerine gitmeniz ilişkilerinizi daha da gerecektir bence ..
Ben aranızın iyi olduğu bir zaman ertelemenizi tavsiye ederim.
Siz haklısınız ama bekleyin ki o da anlasın bunu ..

şimdi bana terlik atcan ama zaten hep öyle yapıyoruz
hep evde beni sıkıyor:KK43:
yok kız sana kıyar mıyım ben o zaman çık valla her türlü bu muhabbet yüzünden akşam biraz gerilecen madem git de geril en iyisi sonuçtan kaçamıyoruz bazen malum ;)

O zaman sizi anlaması çok zor ..
Tartışma üzerine gitmeniz ilişkilerinizi daha da gerecektir bence ..
Ben aranızın iyi olduğu bir zaman ertelemenizi tavsiye ederim.
Siz haklısınız ama bekleyin ki o da anlasın bunu ..

yok kız sana kıyar mıyım ben o zaman çık valla her türlü bu muhabbet yüzünden akşam biraz gerilecen madem git de geril en iyisi sonuçtan kaçamıyoruz bazen malum :KK66:

Şimdi bana mesaj atmış bana o kız için surat asma nereye istersen ben götüreyim diye..
Adamın anlaması mümkün değil gidicem sanırım..

Şimdi bana mesaj atmış bana o kız için surat asma nereye istersen ben götüreyim diye..
Adamın anlaması mümkün değil gidicem sanırım..
İnatlaşma bence hiç de cevap yazma ve bu akşam evine dön ..
Zamana bırak anlasın hatasını ama biraz zaman ver ..
Dediğim gibi seni anlaması güç çünkü aynı açıdan bakmıyorsunuz bu konuda ..

İnatlaşma bence hiç de cevap yazma ve bu akşam evine dön ..
Zamana bırak anlasın hatasını ama biraz zaman ver ..
Dediğim gibi seni anlaması güç çünkü aynı açıdan bakmıyorsunuz bu konuda ..
benle evlenirken biliyordu düğünde onun arkadaş masası 1 taneydi benim 3 tane burdan hesab et..

Back
X