• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden arkadaşlık ilişkilerime karışıyorsun be adam!!!!

aynen durumum bu ne güzel özetlemişsiniz
yalnız daha öncede gitme dedi gittim gene sonuç aynı yani özgür olduğuma inanmak istemiyor..
peki sen ne önerirsin?
zaten kimse birkerede huyundan vazgeçmez,bu bir süreç zamanla üstünde hüküp kuramayacağını bilinç altına yerleştirmen lazım . Bu arada her dediğine de hayır deyip dik başlılık yapmayın bu ayrı bi konu,sadece gerçekten haksızlığa uğradığınız durumlarda tepkinizi koyun ki adam ayırt edebilsin kendi hatalarını.

zaten kimse birkerede huyundan vazgeçmez,bu bir süreç zamanla üstünde hüküp kuramayacağını bilinç altına yerleştirmen lazım . Bu arada her dediğine de hayır deyip dik başlılık yapmayın bu ayrı bi konu,sadece gerçekten haksızlığa uğradığınız durumlarda tepkinizi koyun ki adam ayırt edebilsin kendi hatalarını.

ara konuş çok katıysa gitme bence

şimdi bana diyor ki onla değilde başka bi kız arkadaşım var onla buluş senide anlıyorum sıkılıyorsun ama ben o kızı sevmiyorum diyor
bende dedim ki sen kendinden başka kimi seviyorsun ki...

amannnn gidin boşver iki gün surat yapar geçer
bunlar böyle kendileri olsa biz ağlasak arkalarına bakmadan giderler
snhep böylesin derler
oo yüzden neymiş erkeklere yüz vermicekmişin

amannnn gidin boşver iki gün surat yapar geçer
bunlar böyle kendileri olsa biz ağlasak arkalarına bakmadan giderler
snhep böylesin derler
oo yüzden neymiş erkeklere yüz vermicekmişin
Aynen öyle ya bu resmen hayatımı gasp ediyor..
canı nasıl isterse öyle olsun istiyor..

Ahh o evlenmeden önceler ..
Hangi erkek düşünüyor ki senin eşin düşünsün ..
Maalesef böyle düşüneni varsa da çok azdır.
bu erkekler ne kadar bencil ve psikopat ya
kahve içmek için izin alıyorum adamdan duruma bak:(

Bu kızı sevmemesi için geçerli bir sebebi var mı? Mesela seni gaza getirecek tavsiyeler vermesi, hayat tarzının çok uçuk olması gibi. Eğer yoksa bu sadece eşinin kuruntusuysa giderdim.

nasıl başa çıkıyorsunuz..
Başlarda her isteğine tamam dedim şimdi 6 yıllık evliyim ve baş edilmez bir hal aldı Tıpkı senin gibi benim çok sevdiğim onun bir türlü sevmediği bir arkadaşım vardı Onunla beni hala görüştürmüyor Suç bende başta tepkimi koyamadım

Bu kızı sevmemesi için geçerli bir sebebi var mı? Mesela seni gaza getirecek tavsiyeler vermesi, hayat tarzının çok uçuk olması gibi. Eğer yoksa bu sadece eşinin kuruntusuysa giderdim.
yok öyle aşırı ıç bir hareketini görmedim..
Başlarda her isteğine tamam dedim şimdi 6 yıllık evliyim ve baş edilmez bir hal aldı Tıpkı senin gibi benim çok sevdiğim onun bir türlü sevmediği bir arkadaşım vardı Onunla beni hala görüştürmüyor Suç bende başta tepkimi koyamadım

şuan peki görüşüyormusunuz arkadaşınızla

Back
X