Neden arkadaştan yana şansım yok,ben nerde hata yapıyorum

Kimseyi alttan almayın kalbi kırılacak diye düşünmeyin hatta bazen lafı gediğine koyun. Utansın çekinsin. Çünkü öbür türlü insanlar pek yaramıyor onlara bide dert te dinlemeyin menfaatçı olun. O vermeden vermeyin. Yoksa insan bir süre sonra kendine üzülüyor. İlk onlar adım atsın boşverin gururlu takılın.

kesinlikle,gerçeklerle yüzleşmek acıtmıştır.
En başta üzüldüm tabi,kim haksız yere böyle muamele görse aynı tepkiyi verir,ama dedm ki niye üstüne alınıyorsun ki,seni tanımıyor bile,sizin açınızdan düşündüm o kişiye karşı bir gıcıgınız olmuş benim olsa benimde olurdu ama yinede siz bir kişiyi örnek alarak herkesi aynı kefeye koymayın

Gerçekten dediğiniz gibi,bunu yapmaya çalışıcam zor olsada,çünkü çok düşünürüm kırılmasın karşı taraf diye kendimden daha çok düşünürüm karşı tarafı

Bence arkadasliklariniz cok bayici. Hep boyle bi drama icindeyseniz normal yani. Surekli fedakarlik yapilcak bu kadar drama edilcek seyler nedir yani bir arkadaslikta? Hep dert mi konusuluyor? Surekli dert dinleyici, hep bi fedakarlik modunda olacaginiza azcik neşeli eglenceli insanlarin yaninda olmaktan keyif aldigi biri olsaniz sizin daha iyi olur. Gercek arkadasliklarinizi da bdvye cevirmeyin

Eksik anlatmışım konuyu sanırım,demek istediğim zor zamanlarında yanlarında hep ben vardım,yoksa eğlendiğimiz, deli gibi güldügümüz günlerce gezdigimiz çok zamanımız oldu.

Hatayı kendinde arama sorun sende değil sana bunu yapanlarda, böyle çıkarcı arkadaşın olacağına hiç olmasın, işin özü şu:
Iyilik yap ama saf olma

Hatayı kendinde arama sorun sende değil sana bunu yapanlarda, böyle çıkarcı arkadaşın olacağına hiç olmasın, işin özü şu:
Iyilik yap ama saf olma
O kadar safım ki bazı konularda kendime çok kızıyorum,babamdan geçmiş bu durumda,keşke başka huyum benzeseydi diyorum,çok haklısınız işin özü dediginiz gibi

O kadar safım ki bazı konularda kendime çok kızıyorum,babamdan geçmiş bu durumda,keşke başka huyum benzeseydi diyorum,çok haklısınız işin özü dediginiz gibi
Bir şeyi yapmadan önce düşün bunun bana zararı olur mu diye, kendini zora sokacak hiçbir şey yapma. Bir sözü söylemeden önce iki kez düşün. Insanlar saf insanları hep kullanırlar ama iyi insanları gerçekten severler.

Hayırdır inşallah,bende çok sorguluyorum bunu çok hemde
sorgulama kismini biraktim
Yalnizliga da alistim.arkadas demek ekstra guc sarfetmek demek ben rahat biri degilim
Bagimli olmayan arkadasim olsun istiyorum ama olmuyor.
Sorun bende olabilir ama karakterli insan bol da bana mi denk gelmiyor yaniii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…