Neden aşktan yana şansım yok?

Allah allaj.
Allah allah.değişik bir çevrenin içindesiniz.çok çok uzun zamandır bu tarz şeyler duymadım, görmedim.çok mu geleneksel bir çevreniz var ?
Zaten yapılan araştırmalar da görücü usulü evliliklerin daha uzun ve sağlam olduğunu ortaya çıkarmış, sevgililikte herşey yaşandığı için evlenince hiçbir heyecan ve paylaşılacak bir durum kalmadığı için diyor uzmanlar da.

Zaten yapılan araştırmalar da görücü usulü evliliklerin daha uzun ve sağlam olduğunu ortaya çıkarmış, sevgililikte herşey yaşandığı için evlenince hiçbir heyecan ve paylaşılacak bir durum kalmadığı için diyor uzmanlar da.
Bir de kendileri bulacak becerileri olmadığı için olmasın 🤔. adamların beklentiler zaten düşük, görücüye kalmış, eee kendi de bulamiyor.karşıdaki de sessiz, sakin, işinde gücünde biri olunca.bundan iyisi şamda kayısı diyor bence.ben de tam tersi hayır gören duymadım bu sistemden.arada bu forumda da deneyen arkadaşlar oluyor ya ne saçma sapan hikayeler çıkıyor, ya da konu sahibi beğenilmiyor, depresyona giriyor, yaa karşıdaki çok çirkin çıkıyor. Bir şekilde buluşulsa tam komedilik, saçma tipler çıkiyor.herkes birbirne gicık olup, kavgalar edip oturuyor aşağı 😀😀. Gerçekten bence numunelik bir çevreniz var.

Bir de kendileri bulacak becerileri olmadığı için olmasın 🤔. adamların beklentiler zaten düşük, görücüye kalmış, eee kendi de bulamiyor.karşıdaki de sessiz, sakin, işinde gücünde biri olunca.bundan iyisi şamda kayısı diyor bence.ben de tam tersi hayır gören duymadım bu sistemden.arada bu forumda da deneyen arkadaşlar oluyor ya ne saçma sapan hikayeler çıkıyor, ya da konu sahibi beğenilmiyor, depresyona giriyor, yaa karşıdaki çok çirkin çıkıyor. Bir şekilde buluşulsa tam komedilik, saçma tipler çıkiyor.herkes birbirne gicık olup, kavgalar edip oturuyor aşağı 😀😀. Gerçekten bence numunelik bir çevreniz var.nin nedn
Senin neden yanlız olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum..

Back
X