- 11 Mayıs 2011
- 7.162
- 3.963
- 373
Ahh şu cümlee ...O yanlış insanlar başkalarına gelince nasıl doğru insan olabiliyorlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh şu cümlee ...O yanlış insanlar başkalarına gelince nasıl doğru insan olabiliyorlar
İlişkide fazla taviz veriyorsundur.Artık buna dayanamıyorum. Gerçekten o kadar yoruldum ki, hayatım boyunca bir kez bile düzgün bir ilişkim olmadı.
Bu mu derdin diyecekseniz, evet bu. 28 yaşındayım ya, ve hiç ama hiç olmadı. Tek isteğim karşılıklı sevip sevilmek.
Nerde eski sevgilisini unutamayan, iki gün sonra duyguları biten, bir görünüp bir kaybolan, amacı cinsellik olan, psikolojisi bozuk olan varsa beni buldu.
Aslında sevgiliden ziyade neden ben sevilmiyorum diye o kadar üzülüyorum ki. Arkadaşlarım yanlış insan diyorlar, ama o yanlış insanlar başkalarına gelince nasıl doğru insan olabiliyorlar. Bu canımı çok daha fazla yakıyor
Mesela bir tane erkek arkadaşım vardı, hiç ilgi sevgi göstermeyen biri. Benden sonra sevgilisi oldu, kıza hediyeler alıyordu, araları bozulduğunda kendini affettirmek için uğraşıyordu. Oysa ben kırıldığım zaman bir şekilde üste çıkıp geçiştiriyordu beni.
Bir tanesi bana doğum günümde bile hediye almadı ama benden önceki sevgilisine neler neler aldığını anlatmıştı.
Bunları düşündükçe demek ki bende bir sorun var diyorum
Ve artık bunu yaşamak istiyorum, derdim evlenmek falan da değil, evde kalmak değil, sadece karşılıklı sevip sevilmek.
Lisedeyken en yakın arkadaşımın çok güzel bir ilişkisi vardı, hep benim de olacağını, zamanı olduğunu düşünürdüm. Üniversitede yine aynı şey. 10 sene geçmiş üzerinden, insan 10 senede bir tane güzel bir ilişki yaşamaz mı.
Biraz uzun oldu ama içimi döktüm biraz da.
Artık olması için dua da etmiyorum, umudum da kalmadı
Siz ne düşünüyorsunuz, yorumlarınızı bekliyorum
Rainy konu açmaz, iki cümle yazar birakirKonuyu rainy açtı sandım
Bütün erkek arkadaşlarım böyleydi özellikle öyle erkekleri tercih ederimKarakterinizi, iletişim şeklinizi değiştirin. Minnoş, duygusal, efendi kedi gibi erkekleri tercih edin![]()
Onun da bana yeterince değer vermediğini düşünüyorum, ayrıca psikolojik olarak gerçekten normal değil ve yordu beni.Biri vardı o ne oldu? Olumsuz sonuçlandı sanırım yoksa böyle konu açmazdın.
Ya göstermiyorum da o kadar sevgimi, nasıl desem daha düz davranıyorum. Hem gerçekten seven biri neden sevgi görünce uzaklaşsın ki, sürekli taktikle mi ilerlemek gerekiyorBütün erkek arkadaşlarım böyleydi özellikle öyle erkekleri tercih ederimbununla alakası yok.
Ama erkeklerde şu var konu sahibi sen ne zaman onu sevdigini bağlandığını gösteriyorsun o zaman senden soğuyup yeni heyecanlar arıyor. Hayatının merkezine koymaktan, sözünden çıkmamaktan bahsetmiyorum. Bahsettiğim birçok erkek artık karşıdaki kadının onu koşulsuz sevdiğine inaninca sıkılıyor. İş ciddiye binince kaçabiliyor. Benim tecrübelerim erkeklere ne seviyormuş ne sevmiyormus gibi davranınca çok kıymetli oluyorsun.
Ama 28 yaşındayım, artık önemi kalmadı gibiElbet karşına tam istediğin gibisi çıkacaktır, sadece zamana bırak, istediğin çocuk şu an bir yerlerde seni bekliyor..
Onu da yaptığımı düşünüyorum. Adamların beni kaybetmek umrunda olmuyorSeçiçi olmalısın, alttan alan taraf sen olmamalısın, hemen kendini ona ait hissetmemelisin, kaybetme korkusunu karşına aşımalısın, seni çantada keklik sanmamalı karşında ki erkek. Hayatına giren her erkek öyleyse sende bi yanlış var demekki![]()
Neden önemsiz olsun, benim bir erkek arkadaşım 30 yaşına girdi ve şu an bekar kendi yaşına yakın birisini arıyor görücü usülü gittiği kızlar 19-23 arası çıkıyor diye küçük yaş istemiyor, yoksa senin gibi düşünen binlerce erkek olduğunu da unutma.Ama 28 yaşındayım, artık önemi kalmadı gibi![]()
En azından olmadan da aradan 10 sene geçebiliyor.daha fazla 10 seneler de geçebilir demek ki. Şaka bir yana.Kısmetten başka açıklaması yok maalesef bu işlerin.bazı isanlar çok daha kısmetli oluyor.tavsiye verilecek meseleler olduğunu düşünmüyorumArtık buna dayanamıyorum. Gerçekten o kadar yoruldum ki, hayatım boyunca bir kez bile düzgün bir ilişkim olmadı.
Bu mu derdin diyecekseniz, evet bu. 28 yaşındayım ya, ve hiç ama hiç olmadı. Tek isteğim karşılıklı sevip sevilmek.
Nerde eski sevgilisini unutamayan, iki gün sonra duyguları biten, bir görünüp bir kaybolan, amacı cinsellik olan, psikolojisi bozuk olan varsa beni buldu.
Aslında sevgiliden ziyade neden ben sevilmiyorum diye o kadar üzülüyorum ki. Arkadaşlarım yanlış insan diyorlar, ama o yanlış insanlar başkalarına gelince nasıl doğru insan olabiliyorlar. Bu canımı çok daha fazla yakıyor
Mesela bir tane erkek arkadaşım vardı, hiç ilgi sevgi göstermeyen biri. Benden sonra sevgilisi oldu, kıza hediyeler alıyordu, araları bozulduğunda kendini affettirmek için uğraşıyordu. Oysa ben kırıldığım zaman bir şekilde üste çıkıp geçiştiriyordu beni.
Bir tanesi bana doğum günümde bile hediye almadı ama benden önceki sevgilisine neler neler aldığını anlatmıştı.
Ve artık bunu yaşamak istiyorum, derdim evlenmek falan da değil, evde kalmak değil, sadece karşılıklı sevip sevilmek.
Lisedeyken en yakın arkadaşımın çok güzel bir ilişkisi vardı, hep benim de olacağını, zamanı olduğunu düşünürdüm. Üniversitede yine aynı şey. 10 sene geçmiş üzerinden, insan 10 senede bir tane güzel bir ilişki yaşamaz mı.
+1Artık buna dayanamıyorum. Gerçekten o kadar yoruldum ki, hayatım boyunca bir kez bile düzgün bir ilişkim olmadı.
O böyle uzun uzun kendini güzelce ifade edemiuor ki.ergen kızlar gibi.Konuyu rainy açtı sandım
Gorücü usülü kaldı mı yaa. ? Neresi orası ? Ben van dayım burada bile yok.Neden önemsiz olsun, benim bir erkek arkadaşım 30 yaşına girdi ve şu an bekar kendi yaşına yakın birisini arıyor görücü usülü gittiği kızlar 19-23 arası çıkıyor diye küçük yaş istemiyor, yoksa senin gibi düşünen binlerce erkek olduğunu da unutma.
Tabiki devam ediyor görücü usulü, bu yolla o kadar arkadaşım evlendiki hepsine şaşırıyorum, şimdi hepsi evli çocuğu var gayet mutlular ve daha önceden arkadaş olup evlenenlerde bile o heyecanı göremiyorum.Gorücü usülü kaldı mı yaa. ? Neresi orası ? Ben van dayım burada bile yok.
Allah allah.değişik bir çevrenin içindesiniz.çok çok uzun zamandır bu tarz şeyler duymadım, görmedim.çok mu geleneksel bir çevreniz var ?Tabiki devam ediyor görücü usulü, bu yolla o kadar arkadaşım evlendiki hepsine şaşırıyorum, şimdi hepsi evli çocuğu var gayet mutlular ve daha önceden arkadaş olup evlenenlerde bile o heyecanı göremiyorum.