• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden atmış olabilir dersiniz?

Merhaba ablalarım, size bir konuda danışmak istiyorum. Sevgilimin instagram şifresini almıştım ve en yakın arkadaşıyla mesajlarını okurken ona 15 gün önce bir gönderi attığını gördüm. Gönderide resimin üstünde " Herkese unuttum dedim ama adını duyduğum an gözlerim doluyor" yazıyor. Arkadaşı da hiçbir şey demeden beğenmiş. Sonra ben bunu ss alıp neden attığını sordum bana ne zaman attığını bile hatırlamadığını söyledi, birini düşünerek neden atıyım hele aklındaki kişiyi düşünerek hiç atmam öylesine atmışım ve ordaki attıklarımın hiçbirinin nedeni yok dedi. Sizce inanmalı mıyım?
Benim arkadaşım birini unutmasa bak bu söz seni anlatıyor diye atarım. Genelde attığım sözler karşı tarafı anlattığı içindir. Belki sizinki de öyle düşünmüştür.

Lisede bi arkadaşımın başına geldi. Kız bir arkadaşıyla kafede oturuyor. Sohbet ediyor. Ben de o sırada başka arkadaşlarımla aynı kafedeydim. Karşılıklı oturuyorlardı kızla arkadaşı. Gözümle gördüğüm olay. Sevgilisinin arkadası bunları görüp sevgilisini arıyor. Sevgilisi kafeye gelip bunları “basıyor”. Kıza “sen kafe köşelerinde adamlarla yiyişiyosun gözümle gördüm bitti her şey. Allah belanı versin” diyor. Kız perişan tabi. Oğlan orda burda anlatıyor beni aldattı şöyle yaptı böyle yaptı idare ediyor ikimizi falan diyor. Külliyen yalan. Ha oğlana sorsan doğru ama, kesinlikle böyle oldu. Sonra barışıyorlar ve kıza aynı bu şekilde dayatmalara başlamaya çalışıyor. Kız liseli olduğu için başta anlayamamış ama dayatmalar başlayınca yüzüne bakmadı oğlanın. Oğlan terk edilince senelerce kızın arkasından beni aldattı demeye devam etti. Bu hikayeden bi şeyler çıkarabilirsin bence.

Benim ilk sevgilim de ayrıldıktan sonra kendisini aldattığımı söylemişti herkese.
Ayrılmamızın kendisinin kompleksli bir manyak olmasıyla bir ilgisi olamaz çünkü, ayrılıyorsam kesssin başkasını bulmuş bir yolluyumdur 😌
Benden sonra kaç safa aldatıldım diye ağlayıp bunu manyaklıklarına kılıf yaptı acaba 😒

Ben onu her şeye rağmen sevdiğim için ya düzelirse diyorum, veya ben yanlış anlıyorsam da beni seven birini kaybedersem diyorum.. çünkü diyorum ki kendini aldatan birini neden sevsin?

Evet bunaltıyor ama ya düzelirse diye düşünmekten kendimi alamıyorum :KK43:
Ve nefret edip onu sevmediğine beni sevdiğine de yemin etti, ona asla dönmiceğini yüzünü bile görmek istemeyip midesini bulandırdığını söyledi

Lutfen bana universite ogrencisi olmadigini soyle lutfen. yemin ettiyse inan bence ya boru mu cocuk yemin etmis iste.

Kendinize instagram hesabı açabilirsiniz. Bir dakikanızı almaz. Gündemi takip etmek amacınızsa da Twitter öneririm. Ne hikmetse hep mesajlara meraktan bakılır kimse ben karıştırmak istedim demez. Gene iyi meraktan yazmışsınız burda çoğunluk yanlışlıkla görüyor. E tamam baktınız merakınızı da giderdiniz şimdi ne yapacaksınız

Onun gündem dediği ülke gündemi değil ya.
Sevgilisi kimi takip etmiş, kimin fotoğrafını beğenmiş, kiminle ne konuşmuş vs gündem dediği bu.
Böyle bir sevgilisi olan insan ne yapsın ülke gündemini?

Evet bunaltıyor ama ya düzelirse diye düşünmekten kendimi alamıyorum :KK43:
Ve nefret edip onu sevmediğine beni sevdiğine de yemin etti, ona asla dönmiceğini yüzünü bile görmek istemeyip midesini bulandırdığını söyledi
"Herkese unuttum dedim ama .... "

Sevgilinin şifresini alıp tek tek kontrol etmek mi? Allah kolaylık versin. Birde özel hayatın gizliliği diye birşey var.
Fazla ozele gerek yok sonra kazigin ustune oturan biz oluyoz. Yemisim gizliligini kimse durust degil guven yok ki kimseye yoksa bizde gozumuz kapali dunyadan bi haber mutlu mesut yasayalim ama nerdee

Benim ilk sevgilim de ayrıldıktan sonra kendisini aldattığımı söylemişti herkese.
Ayrılmamızın kendisinin kompleksli bir manyak olmasıyla bir ilgisi olamaz çünkü, ayrılıyorsam kesssin başkasını bulmuş bir yolluyumdur 😌
Benden sonra kaç safa aldatıldım diye ağlayıp bunu manyaklıklarına kılıf yaptı acaba 😒
Kompleksli kendine güveni olmayan adamlar hep böyle darlıyor kadınları. Sürekli aldatılacağını düşünüyor çünkü kendini layık görmüyor asla. Ama sonra bakıyosun kendi başkalarıyla konuşuyor, instadan ekliyor vs. Ayrılınca da kişiliği bozuk diye terk edildiği gerçeğiyle yüzleşemiyor, karşısındaki o.. oluyor o yüzden o terk etmiş oluyor. Bu da yaygın bir bitki örtüsü. Slut-shaminge bayılıyorlar çünkü harika bir kontrol yöntemi, kadın özgür kararlar alabilince, bunların çizdiği kadın profiline uymayınca hemen o… oluyor.

22 yaşındasınız, erkek arkadaşınızın da yaşıtınız olduğunu varsayıyorum. 2 yıllık ilişkiniz var 20 yaşında başladınız yani. Ondan 1.5 sene önce aldatılıp ayrılmış yani 18 yaşındaymış. Ondan önce de 4 senelik ilişkisi varmış, 14 etti 🙄🙄🙄

Bu adam yaşıtınız değil 28-30 yaşında bir adamsa bişey diyemiyorum. Yazık ediyor genç kızlar kendilerine.
Şimdi ben de hesap yapmaya gelmiştim. Önceki konudaki bilgilere binaen konu sahibi 19, erkek arkadaşı 21yaşında. 1.5 yıldır beraberler, ilişkileri de o ayrılıktan 1.5 yıl sonra başlamış. Etti mi 3 yıl, yani erkek arkadaş, ayrıldığında 18 yaşındaymış, 5 yıllık ilişki 13 yaşında başlamış ve aldatılmış, o yaşta nasıl oluyorsa🤦‍♀️ resmen ergenlikten çıkamamış
Konu sahibi, yaşın çok küçük, resmen kendi saçma düşüncelerine seni esir etmiş, olmaz böyle, ayrıl yoluna bak, seni manipule etmesine izin verme, öyle nefret ediyorum, midem bulanıyor laflarına da aldanma, aklı orda kalmış onun, zeka seviyesi de öyle. Bırak kendi iyileşsin, sen hayatını yaşa

Bende de var bunlardan bir tane. İlişkimizin içine etti aldatılacak korkusuyla sonra her yerde aldatıldığını anlattı. Sonra gelip özür diledi yalvardı yakardı. Her şeyimle kabul edermiş beni sanki zepevenklerin elinden alacak manyak. Evlendiğim ilk birkaç sene de hala beni beklediğini, evliliğim yolunda gitmezse hazır olduğunu söylüyordu. Yaklaşık 10 sene devam etti bu mevzu. Bu arada 2-3-5 sene süren ilişkileri de oldu. O kızcağızlara nasıl davranıyordu allah bilir. Gerçi muhtemelen konu sahibinin sevgilisi gibi davranıyordu, nasıl davranacak 🙄

Onun gündem dediği ülke gündemi değil ya.
Sevgilisi kimi takip etmiş, kimin fotoğrafını beğenmiş, kiminle ne konuşmuş vs gündem dediği bu.
Böyle bir sevgilisi olan insan ne yapsın ülke gündemini?
Ülke gündemini takip ediyor olsa böyle adamla birlikte olmaz zaten.

Merhaba ablalarım, size bir konuda danışmak istiyorum. Sevgilimin instagram şifresini almıştım ve en yakın arkadaşıyla mesajlarını okurken ona 15 gün önce bir gönderi attığını gördüm. Gönderide resimin üstünde " Herkese unuttum dedim ama adını duyduğum an gözlerim doluyor" yazıyor. Arkadaşı da hiçbir şey demeden beğenmiş. Sonra ben bunu ss alıp neden attığını sordum bana ne zaman attığını bile hatırlamadığını söyledi, birini düşünerek neden atıyım hele aklındaki kişiyi düşünerek hiç atmam öylesine atmışım ve ordaki attıklarımın hiçbirinin nedeni yok dedi. Sizce inanmalı mıyım?
sevgilinin sifresini neden alırki insan?
Benim kocamın telefon sifresi yok bende.
Ne münasebet özeli onun o.
Bide ayrılmayacaksanız böyle seyleri konusmayın bari,yüz göz olmaktan baska ise yaramaz.

Bir de şöyle bir sorun var ki benim kuzenimle onun kuzeni evli ve biz bu aracılıkla tanıştık, bir ay sonra askere gidecek, ben şu an bunlardan dolayı ondan ayrılsam herkes olayın iç yüzünü bilmeden "askere gidiyor diye ayrıldı" şeklinde laf yapıcak, açıklasam belki de bahane olarak görecekler en çok bundan korkuyorum.
Ayrıca çok sinirlendiğinde 2 defa yanında otururken bacağına yumruk atma gibi bir durum da olmuştu şiddetten sayılır mı bu bilmiyorum, özür diledi zaten hafif yaptığını söyledi.
Ayrıca beni almaya gelirken 1 metre gerimde 7-8 kişilik erkek grubu varmış bana bakmışlar neden onların olduğu yerde bekliyormuşum, onun eski sevgilisinden daha o...ymuşum o bile böyle bi şey yapmamış, sonradan özür dileyip sinirden dediğini de dedi tabi
Ankee Ankee B Bihterinpekisi K KIR PAPATYASII Brahma90 Brahma90 cilek.yagmuru cilek.yagmuru KudrAlobar KudrAlobar Ceku Bal Ceku Bal G gunces

Bir de şöyle bir sorun var ki benim kuzenimle onun kuzeni evli ve biz bu aracılıkla tanıştık, bir ay sonra askere gidecek, ben şu an bunlardan dolayı ondan ayrılsam herkes olayın iç yüzünü bilmeden "askere gidiyor diye ayrıldı" şeklinde laf yapıcak, açıklasam belki de bahane olarak görecekler en çok bundan korkuyorum.
Ayrıca çok sinirlendiğinde 2 defa yanında otururken bacağına yumruk atma gibi bir durum da olmuştu şiddetten sayılır mı bu bilmiyorum, özür diledi zaten hafif yaptığını söyledi.
Ayrıca beni almaya gelirken 1 metre gerimde 7-8 kişilik erkek grubu varmış bana bakmışlar neden onların olduğu yerde bekliyormuşum, onun eski sevgilisinden daha o...ymuşum o bile böyle bi şey yapmamış, sonradan özür dileyip sinirden dediğini de dedi tabi
Ankee Ankee B Bihterinpekisi K KIR PAPATYASII Brahma90 Brahma90 cilek.yagmuru cilek.yagmuru KudrAlobar KudrAlobar Ceku Bal Ceku Bal G gunces
:işsiz:

Daha neler çıkacak acaba. Baskı var, şiddet var, hakaret var, güvensizlik var. Şahane ilişki cidden.

Dalga geçiyor olsan keşke bizimle.

Bu kadar şeye rağmen hâlâ devam ediyor olman çok aptalca.

Evlenip, küfür, hakaret, şiddet dolu bir hayat mı yaşamak istiyorsun?

Konuya inancım gutti, konu sahibi aklınca bizle dalga geçiyor.
Ben şu an şu “anne olanlar baksın” diye başlayan konuyu açan üyeyle bu üyenin aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Özelden benzer hatta daha beter şeyler anlattı o da. Yaşları da aynı. Bi kibleyeyim baksınlar. Ya da 22’likler delirdi.

Kompleksli kendine güveni olmayan adamlar hep böyle darlıyor kadınları. Sürekli aldatılacağını düşünüyor çünkü kendini layık görmüyor asla. Ama sonra bakıyosun kendi başkalarıyla konuşuyor, instadan ekliyor vs. Ayrılınca da kişiliği bozuk diye terk edildiği gerçeğiyle yüzleşemiyor, karşısındaki o.. oluyor o yüzden o terk etmiş oluyor. Bu da yaygın bir bitki örtüsü. Slut-shaminge bayılıyorlar çünkü harika bir kontrol yöntemi, kadın özgür kararlar alabilince, bunların çizdiği kadın profiline uymayınca hemen o… oluyor.

Böyle baskıcı, kıskanç olup da bir haltlar karıştırmayan erkek görmedim ben daha. Kendisi güvenilmez olan insan sevgilisine/eşine/arkadaşına hiç güvenmez. Kendisi diğerlerini enayi yerine koyarken en korktuğu şey enayi yerine konmak olur, hep tetikte, hep huzursuz olur.
Kadın özgür olunca kendilerinin özgürlük, erkeklik adı altında kendilerine hak görüp yaptıkları her şeyi kadınlar da yapar diye ödleri kopuyor böylelerinin.
Bazı kadınlar da adam çok aşık, o yüzden kıskanıyor, kısıtlıyor sanıyor ya allah onlara akıl fikir versin.

Back
X