neden ayrilamiyorum?

1kezban1mahmut

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
5
0
6
35
Balıkesir
9aydir bi beraberliğimiz var seviyorum düşününce ama beni çok sıkıyor yersiz kıskançlık huyu var ve işin içinden çıkamayınca siddet uyguluyor. ben ayrılma fikrini dile getirdigimde patlıyor bugün ağzıman kaçtı ayrilalim dedim kabul etti ama sonra ben pişman olup mesaj attım pişmanım diye hem ben lafı atıyorum hemde ben üzülüyorum yardım edin canıma tak etti kavgasız günümüz yok sabahında kavga ediyoruz akşamına can cigeriz iyi halimiz çok iyi kötü halimizde çok kotu. dışardan bakan için mukemmel bi ciftiz ama anlaşamıyor da gibiyiz ayrılmalı miyiz yoksa cozebilir miyiz çözüm nedir fikri olan var mi akıl almaya cok ihtiyacim var kizlar.

Şiddet uyguluyo demişsin hem de dışardan mükemmel bi'çiftiz demişsin mükemmel anlayışın bu mu yani?
9 ayda olana bak.

Bu anlattıklarından sonra "ayrılmalı mıyız" diye soruyorsan biz ne diyelim?

aman ayrılma belki düzelir diyemem maalesef

sevgi öyle bir şey değil bağımlı olmuşsun hepsi bu

edit: o ne nick ne yahu :/

Son düzenleme:
Balık baştab kokar. sizinde durumunuz baştan ortada işte, sen bir kapıyı kapa ki yeni kapılar açılsın

İşin içinde şiddet varsa arkana bakma önüne bak derim sonu pek hayırlı olmuyor çünkü hakkınızda hayırlısı olsun.

ayrılsam mı demişsiniz, kendimi senin yerine koyarak cevap veriyorum, ayrıl, bana annem babam daha bir el kaldırmamıştır ki o ne sıfatla kaldırıyor, şiddettin olduğu ortamda saygı olmaz, saygının olmadığı ortamlarda sevgi olmaz, sevgi olsa bunlar olmaz...olsa da bu hastalıklı bir ilişkidir çok acı çekersiniz.mükemmeli geçtim çift bile olunmamalı.....kızlarımız lütfen kendimizi ezdirmeyelim, sonra şiddet olan ortamlarda çocuklarımız yetişmek durumunda kalıyor....bunu onlara yapmayalım......

aşırı kıskançlık çok önemli bir sorun ve ortada şiddette varmış bence yol yakınken ayrılın ve unutmaya calışın hayatta hiç kimse içinde kendinizi boşu boşuna yıpratmayın unutmayın ki bu dünyada sizin için sizden ve ailenizden değerlisi yoktur. Diyeceksiniz ki dışardan söylemesi basit tabii hayır hiçte öyle değil ben kıskançlık yüzünden 1 ay önce nişanlımdan ayrıldım hatta burada da belirtmiştim konumu eşyalarım alınmıştı nikah günüm bile belliydi çeyizim hazırdı takılarım herşeyim alınmıştı düşünün yani halimi nişanlımı cok seviyorum ama ayrılmakta zorundaydım çünkü sevmek bazen yetmiyor saygı kalmayınca....

Son düzenleme:
İşin içinde şiddet var ama dışarıdan mükemmel bir çift gibi duruyorsunuz . Ne diyelim Allah akıl fikir versin ileride üçüncü sayfa haberi olmaktan korusun diyeceğim ama doğarken herhangi bir özrümüz yoksa veriyor da aklı fikri ama ben illa kullanmayacağım diyene Allah napsın daha.

Şiddetten kastın ne?
Sevgiliyken böyle iseniz evlenince sizi düşünemiyorum bile.
Daha şimdiden yüzgöz olmuşsunuz çok acı.
Bize ne yapayim diye sormuşsun ama kendin ayrılalım diyip akşamına pişmanım barışalım demişsin.
Burada bu konuyu okuyan kimsenin sana kalkıp, ''olsun kötüde olsa aşkına sahip çık ileride herşey düzelir'' şeklinde yorum yapacağını sanmıyorum.
Olay gayet net bir şekilde ortada.
Yapman gerekenin de farkındasın.
Sadece Allah yardımcın olsun diyorum.

Şiddetten kastın ne?
Sevgiliyken böyle iseniz evlenince sizi düşünemiyorum bile.
Daha şimdiden yüzgöz olmuşsunuz çok aci.
ya ben kavga ederken gitmek isterim yanından elini bırakmak isterim falan o da tutacaksin diye iteler cimcirir elimi sıkar kaç kez dedim yapma diye başta yapmiyordu sonradan bu yolu buldu sanırım fazlasıyla yüz göz olduk ileriyi dusunmeyi çok abarttik annesinden dedesine kadar tanıyorum. Ayrilalamamamin nedeni bağımlılık mi?

gercekten ayrılmak istemedigin için ayrılamıyorsun.çoğu ilişkide karşılasılan durumlardan biri,vıcık vıcık olmak,aranıza ne kadar tastıssanızdaincecikte olsa bir cizgi olmalı .o aşılmamalı. ama sizin kavga sıklığınızı çok buldum .çok mu sık görüsüyorsunuz yüzyüze ,telle ,netten? her dakka haberlesen ciftler bi süre sonra sacma sapan sebeplerden tartısıyorlar

Şiddete mi bağımlı kaldın canım Daha 9 aylık ilişkide şiddet falan bu ne ya buna ilişki mi diyorsun sen... Dışardan nasıl mükemmel ilişkisi var denilmek mi önemli yoksa kapalı kapılar ardında yaşadığın şiddet mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…