- Konu Sahibi 1kezban1mahmut
-
9aydir bi beraberliğimiz var seviyorum düşününce ama beni çok sıkıyor yersiz kıskançlık huyu var ve işin içinden çıkamayınca siddet uyguluyor. ben ayrılma fikrini dile getirdigimde patlıyor bugün ağzıman kaçtı ayrilalim dedim kabul etti ama sonra ben pişman olup mesaj attım pişmanım diye hem ben lafı atıyorum hemde ben üzülüyorum yardım edin canıma tak etti kavgasız günümüz yok sabahında kavga ediyoruz akşamına can cigeriz iyi halimiz çok iyi kötü halimizde çok kotu. dışardan bakan için mukemmel bi ciftiz ama anlaşamıyor da gibiyiz ayrılmalı miyiz yoksa cozebilir miyiz çözüm nedir fikri olan var mi akıl almaya cok ihtiyacim var kizlar.
Evet ikizler dışardan mükemmeliz dedigim dışarda kavga etmeyiz asla tek kavga ederiz dışarda hiç bişey olmamış gibiyiz ondn dışarıdan bakan bize mukemmel dererkek arkadasın ikizler mi?
Bu arada nickiniz de pek bir ekşi kokuyor ya da inci mi desek.
ya ben kavga ederken gitmek isterim yanından elini bırakmak isterim falan o da tutacaksin diye iteler cimcirir elimi sıkar kaç kez dedim yapma diye başta yapmiyordu sonradan bu yolu buldu sanırım fazlasıyla yüz göz olduk ileriyi dusunmeyi çok abarttik annesinden dedesine kadar tanıyorum. Ayrilalamamamin nedeni bağımlılık mi?Şiddetten kastın ne?
Sevgiliyken böyle iseniz evlenince sizi düşünemiyorum bile.
Daha şimdiden yüzgöz olmuşsunuz çok aci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?