neden ayrilamiyorum?

Nasıl yani, daha aynı eve girmeden bile size şiddet mi uyguluyor? Kezban, arkana bakmadan kaç bu Mahmut'tan!! Bir de seni ona mecbur görmeye başladıkça ne yapacak acaba...

Hergün görüşüyoruz ve mesaj flan da çok sık tabi sence çözüm konuşmayı azaltmak ve sınırlarımizi sertçe koymak mi?

Dışardan nasıl göründüğün değil,içinden nasıl hissettiğin önemli..
ne kadar sevdiğin değil,karşılığında ne gördüğün ve nelere maruz kaldığın önemli..
mutluysan,için rahatsa,3 yanlış 1 doğruyu götürmüyo diyosan devam et ammmmaaaaaaaaaaa
konuş,tavrını koy,mutlu olmadığını söyle,zaman ver ve bence bu şekilde daha fazla sürdürme bu ilişkiyi..
insan zamanla herşeye alışıyor merak etme..

Hakikaten 1 kezban 1 mahmut'sunuz.
şiddet gördüğünüz birinden hala nasıl olur da vazgeçemezsiniz?

Hergün görüşüyoruz ve mesaj flan da çok sık tabi sence çözüm konuşmayı azaltmak ve sınırlarımizi sertçe koymak mi?

tel .den görüsün ama zırt pırt saat bası olmamalı bana sorarsan .yada her dakka mesajlasan elinden telefon düsmeyen bir cift olmayın,cünkü konuşacak konu kalmıor ,eften püften seyler icin tartısmalar cıkıor.ama daha az görüsseniz,samimi olmayın yada sert davranın demiyorum size,görüsme sıklığını azaltsanız ,tartısmalarında azalacagına inanıorum

İki taraftan birisi şiddet uyguluyorsa o çift asla mükemmel bir çift değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…