- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi jellybonbon
Türk babalarinda genellikle kizlarina karsi çok yüz göz olmamak var sanirim aslinda biricik kizlarina çok düşkünler ama bi hata yapmasin diye çokta yüz göz olmayip korkmalarini istiyorlar size bisey olmasından korktuğu için boyle eve gelisinize hayatiniza bu kadar karisiyor ama bi yandan yanlis yaptiklarinin farkında değiller çok şükür benim babam böyle değil babam genelde karsimizda kendisi bile olsa hakkimizi savunmaya kendimizden ödün vermemeyi söylerdi bence babaniza gayet sakin olmaya calisarak cesaret toplayarak yaklasin aglamayin kesinlikle bu sizi daha çok çocuksu duruma düşürür kapiyi kapatin babanizla bi odada durun sadece ikiniz babacigim senle bisey konuşmak istiyorum lütfen beni dinle bak babacigim ben artik çocuk değilim bana kendi hayatimi kurmaya kurtarmaya izin ver yarin obur gün şunu yapamadim diye içimde ukte kalmasin diyerek başlayan söze sende benim uzulmemi istemezsin kizarsin ama beni korumak için biliyorum ama baba sürekli baba etkisi altında yasamak kendi hayatima karar verememek beni çok yipratiyo diyin eğer bagirirsa sakinliginizi koruyup konuşmaya devam edin sakin aglamayin baktiniz kiziyo iyice baba bu benim hayatin beni korumak isterken bana zarar veriyosun diyin güzelce konusun gönül kirmadan eminim o da anlicaktir biraz dusunup
Son düzenleme: