Neden baz Kadnlar bu kadar kalitesi dk olabiliyor, nasl?

valla bizde guzel kadinlariz bizimde pesimize bi adam israrla takilsaa eslerimiz yada sevgililerimiz kimi suclardi sizce???
tek sucun guzel olmak mi derdi acabaa tabi 4-4 sun erkeklerde esin yada sevgilin oldugu halde pesinde canim tek sucun masum guzeliiginn:)))))
erkegin kalbinde olmadiktan sonra seytan bile onu yoldan cikaramazzzz

Son düzenleme:
evet erkek istemiyorsa olmazda
evet suçlu olan erkektirdee
maalesef böyle hatunlarda yok değil
daha dün başıma geldi, eşimle otobüsle şehirdışından dönüyoruz, elele oturmuşuz, evli olduğumuz belli birbirimiza aşık olduğumuz belli, e be güzel kardeşim eşimi baştan aşağı süzmek de ne, dönüp dönüp bakmakta ne şimdi, he eşim farkında bile değil kendisine bakıldığının, he eşim bu bakışa yanıt vermişolsa tepesine bineceğim insan tabiiki eşim, o kadar çok bekarı var çıtırı var yakışıklısı var size ne elallemin kocasından size neee. öfkeleniyorum ister istemezz.

Söyle sevgiline terslesin hepsini, bak bakalım bir daha sevgilinin yakınına bile yaklaşabiliyorlar mı?

Bu kadar basit..

Bazılarının partneri yoldan çıkmaz; bazılarının ki çıkabilir...

Ama, böyle kadınlar ( veya erkekler) olduğunu inkar edebilir miyiz?
Bu durumda, karşısındaki insana sinir olmayacak kadın tanımıyorum...
Çünkü, bu sevginin alametidir...​

erkek arkadaşın istemezse yanına bile yaklaşamaz bunlar güzelim merak etme

Söyle sevgiline terslesin hepsini, bak bakalım bir daha sevgilinin yakınına bile yaklaşabiliyorlar mı?

Bu kadar basit..

:1shok:

terslesin hepsini derkenn...

milletin işi gücü yok bu kızcağızın sefgilisine mi takmışlar kafayı..

ben anlamadım bu işten bişey:dilcikar:

ben olsam sevgiliyi defederim..napcam o kadar mükemmelini allahaşkına?dah şimdiden başlamışın paranoyalara...ömrü billah kafayı yiyip leyla gibi süzülerek mi dolaşcam?ömrümden ömür gider nan o kadar güzelini bulsam kederden ölürüm....

:roflol::roflol::roflol:dogru diyon canimmmmmm:icecream:

buraya da birşey yazılmıyor..çok enteresan fikirleri olan arkadaşlar var,onlara da teşekkürler.fakat cevaplar empatiden o kadar uzak..bu nasıl yıkıcı bir mantıktır?
kafayı sevdiği olan insanlara takan hiç mi duymadınız..ben söylim o zaman dolu...
ayrıca paranoya olmayan durumlar üzerinden yaşanılan duygulardır,bense olmamış bi şeyi kuracak kadar mantıksız değilim..sadece bazı insanlar laftan anlamıyor,çok yapışkan..şikayetim bu..aklı işinde,dersinde olan bir insanı etkilemeye çalışmak..bile bile hem de ayıp günah değil de nedir?
ayrıca sevgiliyi falan övmüyorum,ne alaka..dikkati çekmek istediğim şeyi anlamayan arkadaşlar var sanırım..
teklifler girilen farklı ortamlardan geliyor..mesela üniversitedeki kızlar..kurstaki kızlar.. gibi.aynı kişi ısrar etmiyor..
kadın kadının kurdudur diye uyarlama bir laf da var..bazıları bunu hiiiçç duymamış galiba

Son düzenleme:
Burdaki herkes söylediklerinizi gayet iyi anladı merak etmeyin siz.
Sevgiliyi övmüyorum demişsiniz ama çok çok yakışıklı,aranılan erkek,dört dörtlük...gibi betimlemeler bana göre resmen övgü sözcükleridir.
Ha,bu kötü birşey değil tabi,herkesin sevgilisi gözüne çok yakışıklı/güzel görünür.
Ama konuda bunu belirtmeniz öylesine değil,bilerek yazmışsınız gibi geldi bana.
Kafasını sevdiği insanlara takanıda duydum,ama bana göre doğru bir davranış değil,belkide ben 24 saatimi sevgilimi düşünerek geçirmediğim için tuhaf geliyordur.
Benim belirttiğim durum şuydu,sevgilinize güveniyorsanız tamamdır,o bu tarz bayanlara gerekeni yapar.
Ne yazık ki,bu şekilde davranan bayanda,erkekte var toplumda.
Önemli olan beraber olduğunuz insanın tutumudur.

bazı bayanlar gerçekten erkekten yüz bulmasa bile asılmaya devam ediyorlar böylelerinin amacı belli ben mutlu değilim onlarında yuvası yıkılsın onlarda mutlu olmasın bu gayet açık. bir kaç yıl önce o zaman eşimle evli değildik başka bir şehire gezmeye gitmiştik daha önce ikimizin de gitmediği bir şehir afyon bir genç kız liseli üzerinde okul forması vardı biz elele yürüdüğümüz halde dönüp sürekli eşime bakıp göz kırpıyordu eğer biz orada yaşayan bir çift olsaydık büyük ihtimalle çok büyük kavgalar edecek belki evlenmeyecektik kim bilir bunlar yüzünden kaç kişinin canı yanmıştır

bence çok saçma bir konu olmuş.şöyle ki parmağında yüzüğü olan kadınlara asılan erkeklere ne diyeceğiz.bunun kadını erkeği yoktur.kalitesiz insan olmanın da erkeği kadını yoktur.bunu maalesef ki kadınlar da erkekler de yapıyor.beş parmağın beşi bir değil kadınların da erkeklerin de içinden böyle iğrenç insanlar çıkıyor.sonuç olarak da asılan istediği kadar asılsın kişinin karakteri sağlamsa o terslendiğiyle kalır.

Kadınlara asılan erkekler ve erkeklere asılan kadınlar malesef vardır. Amaaaa kişi ağzının payını verirse ve gerekeni yaparsa istediği kadar asılmaya çalışsın sonuç hüsran olur. Burada iş kimde bitiyor tabiki asılınan kişide bitiyor.
Yani siz seviyorsanız, size kim asılırsa asılsın havasını alır.
Zaten konuyu okuyunca bir an eski Türk filmlerindeki kötü kadınlar geldi aklıma ne alaka ise.

Sahipli erkekler kızlar tarafından daha çok ilgi çekiyorlar, hele birde yakışıklı ve oturup kalkmasını biliyorsa daha bir ilgi çekici oluyolar. ben her zaman belirtiyorum, kadın kadına yapıyor arkadaşım, hiç utanmdan sahipli bir erkeğe asılabiliyorlar, sahipli erkeklerin daha çekici gelmeinin nedeni bir ilişkiyi ayakta tutabilmesinden kaynaklanıyor sanırım, o erkeğe asılan kızda böyle bir ilişkinin parçası olmak istiyor, hiç umrunda değil bu çocuğun bir seveni bir bekleyeni var demiyorlar, sadece kendi mutluluklarını düşünüyorlar. birde etrafta ilişki yaşayacak erke kalmadı mantığı var bunlarda, gaylik almış başını gidiyor, evlilikten kaçan, bir kadının orumlıuluğunu almak istemeyen erkeklerle dolu etraf, hal böyle olunca sahipli erkeklere talep fazla oluyor. ben böyle düşünüyorum. kızlar çok acımasızlar.

Ben bunu daha önce başka bir konuda da yazmıştım, bugün tekrar başıma geldi.
Bazı kadınlar da çok abartıyolar bu durumu, alışverişteyim markette, kadın kocasıyla alışverişe gelmiş, bir de çocukları.. Yiyecek gibi bana bakıyor, rahatsız ediyo bakışlarıyla hareketleriyle, utanmasa dövebilir yani. Kocası bakıyomu ilgileniyomu bilmiyorum, ona dikkat edemedim ama herkesi de potansiyel tehlike olarak görmeseler diyorum..
Zira erkek kıtlığı yok, bekar onca erkek var ki.. Kadınlar kendi kendilerine de büyütüyolar :umursamaz:

bazı veliler çift olarak geliyor
kadınlar bazen bi bakış atıyorlar allahım yarabbaim
ben senin buruşuk kocanı napim bee ?aslan gibi kocam var diyesim geliyorr :dilcikar:

bazı veliler çift olarak geliyor
kadınlar bazen bi bakış atıyorlar allahım yarabbaim
ben senin buruşuk kocanı napim bee ?aslan gibi kocam var diyesim geliyorr :dilcikar:

:roflol:işte kastettiğim bu, herkesin kocası sevgilisi kendine yakışıklıdır tamam ama karşındaki de potansiyel tehlike mi canım, dünyada erkek kalmadı senin yanındaki adama mı bakcaz :umursamaz:

aynen sormayın,
basıt kadın dolu ortalık her kadına kötu kufurle r eden, kendılerı cok namusluymuscasıa ınnsanlara laf atan durmadan agzı bozuk kadın dolu ortalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…