erkek arkadaşın istemezse yanına bile yaklaşamaz bunlar güzelim merak etmeya biliyorsun değil mi,çocuğun parmağında kapkalın yüzük var,parlıyor uzaktan belli birisi var hayatında ama sevgli ama eş..hala ne diye teklif ediyorsun ki?ne bekleyerek?
tamam çok çok yakışıklı,tatlı,iyi belli zarar gelmez.dört dörtlük hatta,aranılan erkek..illa da aşağılaması mı gerek,kırması mı gerek?anlaşılmıyo mu,istemiyor işte?
tamam güzelsevmek zor ,biliyoruz anladık..
peki bunların hepsi bunu yapmaya değerli?bu kadınlar-kızlar bilmiyor mu ki en kolleksiyoncu erkek bile erkeğin ayağına giden kızdan pek hazetmiyor?hiç mi duymamışlar yuva yıkanın yuvası olmaz?belki o kız bunlara uzaktan tepki gösteremiyor ama içten içe en beterinden beddua ediyor,olamaz mı?
bazı insanlarda hiçmi allah korkusu yok?masum bi insanı yoldan çıkarmaya çalışmak..bence allah böyle hareketleri zor affeder..
burdan duyurayım niyeti olanlar,yapanlar olmuş olabilir..
Söyle sevgiline terslesin hepsini, bak bakalım bir daha sevgilinin yakınına bile yaklaşabiliyorlar mı?
Bu kadar basit..
ben olsam sevgiliyi defederim..napcam o kadar mükemmelini allahaşkına?dah şimdiden başlamışın paranoyalara...ömrü billah kafayı yiyip leyla gibi süzülerek mi dolaşcam?ömrümden ömür gider nan o kadar güzelini bulsam kederden ölürüm....
ben olsam sevgiliyi defederim..napcam o kadar mükemmelini allahaşkına?dah şimdiden başlamışın paranoyalara...ömrü billah kafayı yiyip leyla gibi süzülerek mi dolaşcam?ömrümden ömür gider nan o kadar güzelini bulsam kederden ölürüm....
Burdaki herkes söylediklerinizi gayet iyi anladı merak etmeyin siz.buraya da birşey yazılmıyor..çok enteresan fikirleri olan arkadaşlar var,onlara da teşekkürler.fakat cevaplar empatiden o kadar uzak..bu nasıl yıkıcı bir mantıktır?
kafayı sevdiği olan insanlara takan hiç mi duymadınız..ben söylim o zaman dolu...
ayrıca paranoya olmayan durumlar üzerinden yaşanılan duygulardır,bense olmamış bi şeyi kuracak kadar mantıksız değilim..sadece bazı insanlar laftan anlamıyor,çok yapışkan..şikayetim bu..aklı işinde,dersinde olan bir insanı etkilemeye çalışmak..bile bile hem de ayıp günah değil de nedir?
ayrıca sevgiliyi falan övmüyorum,ne alaka..dikkati çekmek istediğim şeyi anlamayan arkadaşlar var sanırım..
teklifler girilen farklı ortamlardan geliyor..mesela üniversitedeki kızlar..kurstaki kızlar.. gibi.aynı kişi ısrar etmiyor..
kadın kadının kurdudur diye uyarlama bir laf da var..bazıları bunu hiiiçç duymamış galiba
Ben bunu daha önce başka bir konuda da yazmıştım, bugün tekrar başıma geldi.
Bazı kadınlar da çok abartıyolar bu durumu, alışverişteyim markette, kadın kocasıyla alışverişe gelmiş, bir de çocukları.. Yiyecek gibi bana bakıyor, rahatsız ediyo bakışlarıyla hareketleriyle, utanmasa dövebilir yani. Kocası bakıyomu ilgileniyomu bilmiyorum, ona dikkat edemedim ama herkesi de potansiyel tehlike olarak görmeseler diyorum..
Zira erkek kıtlığı yok, bekar onca erkek var ki.. Kadınlar kendi kendilerine de büyütüyolar :umursamaz:
bazı veliler çift olarak geliyor
kadınlar bazen bi bakış atıyorlar allahım yarabbaim
ben senin buruşuk kocanı napim bee ?aslan gibi kocam var diyesim geliyorr :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?