• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bebe der ki insan karşısındakine ?

Bir erkek sevdiği bir kıza böyle hitap etmez. Ediyorsa ya sevmiyordur ya da lakayit kaba herifin tekidir. Her iki durumda da uzaklaşman gerekir. Cinlerim tepeme çıktı.

Birkaç gündür biriyle konuşuyorum Instagram'da hikayeme cevap vererek başladı muhabbetimiz aynı şehirde yaşıyoruz birkaç gündür konuşmamızda rağmen uzun bir sohbet oldu aramızda gayet seviyeli güzel konuşma ben 21 yaşındayım o da tahminimce en fazla 25 tir
Bugün doğum günümdü doğum günümü kutlarken "hep mutlu ol bebe" demesi sinirimi bozdu yanlış anlaşılmasın farklı bir amaçla konuşmuyorum ama ben de yani çocuk değilim sonuçta minyon tipliyim ama ne bileyim yani neden bebe der ki insan karşısındaki kıza garip hissettim anlam veremedim 😂
Ankaralı mı bebe diyen kişi 😂

Birkaç gündür biriyle konuşuyorum Instagram'da hikayeme cevap vererek başladı muhabbetimiz aynı şehirde yaşıyoruz birkaç gündür konuşmamızda rağmen uzun bir sohbet oldu aramızda gayet seviyeli güzel konuşma ben 21 yaşındayım o da tahminimce en fazla 25 tir
Bugün doğum günümdü doğum günümü kutlarken "hep mutlu ol bebe" demesi sinirimi bozdu yanlış anlaşılmasın farklı bir amaçla konuşmuyorum ama ben de yani çocuk değilim sonuçta minyon tipliyim ama ne bileyim yani neden bebe der ki insan karşısındaki kıza garip hissettim anlam veremedim 😂
Angaralı oldugu için

Ahh Aahh Ankara yı özledim:)
Ya var ya başkası der ki Ankara'da ne var ki özlüyorsun? Ama hakkaten özleniyor. Çok farklı bir havası var. Mesela bir arkadaşım var Ordulu. Hayatının çoğunu bambaşka şehirlerde geçirmiş babasının mesleğinden ötürü. Ama Ankara benim için ayrı der. Sürekli ne kadar özlediğini söyler durur. Bu özlemi ancak biz Ankaralılar ve Ankara'da bir müddet yaşayanlar anlayabiliriz :D

Ya var ya başkası der ki Ankara'da ne var ki özlüyorsun? Ama hakkaten özleniyor. Çok farklı bir havası var. Mesela bir arkadaşım var Ordulu. Hayatının çoğunu bambaşka şehirlerde geçirmiş babasının mesleğinden ötürü. Ama Ankara benim için ayrı der. Sürekli ne kadar özlediğini söyler durur. Bu özlemi ancak biz Ankaralılar ve Ankara'da bir müddet yaşayanlar anlayabiliriz :KK70:
Atatürk bile demiş ya Ankara'nın ve Ankaralıların benim gönlümde bambaşka bir yeri vardır diye🌹❤️ bende çok özlüyorum kışın havası çok güzel kokar baharları bi başka güzel kokar 🥺😔

Atatürk bile demiş ya Ankara'nın ve Ankaralıların benim gönlümde bambaşka bir yeri vardır diye🌹❤ bende çok özlüyorum kışın havası çok güzel kokar baharları bi başka güzel kokar 🥺😔
Inşallah tez vakitte kavuşursun 😢

Back
X