Arkadaşlar Bu Başlik Altinda Hepimiz Neden Hamile Kalamadiğimizi Yazalim Birbirimizin Tecrübelerinden Yararlanalim.benim Sorunum Yumurtaliklarimin Tembellik Yapmasi.
adaylaarda arkadaşım bu tavsiyem senin içinarkadaşım benim bi arkadaşımın bu sorununu 3 seansta çözdü ilgilenirsen nişantaşında simurg psikyatri dr.özay özdemir tavsiye ederim allah şifa versin
evet canım kecı boynuzu amannnnnnnnnnnnnnnn ne aklına gelırse
yedı ıctı
hıc faydası olmadı
1 yıllık evlıyım
tupe gecmeye karar verdık
sizin toplam sayınız kac
merhaba canım ben vajinismus hastasıyım bu konuyla ilgili yaklaşık 3 sene tedavi gördüm gitmediğim doktor,psikolog vs kalmadı ama olmadı ensonundada doktorla görüştük aşılamaya karar verdik şimdi ilk denememi yapmaya çalışıyoruz ama sanırım yumurtlama istenilen kalitede olmuyor 2 tane yumurtlamıştım bu kontrolde 3 olmuş 8 cm 2 cm bide 4 cm famarayla başladım 5 günden beri gonalf iğnesini kullanıyorum hayırlısı be napalım benımde kaderim böyleymiş herşeyi uğraşa uğraşa yapıyorum hayatımda ne olduysa hep son şansımda olmuştur o yüzden bekliyorum çok uzattım değilmi başladım anlatmaya susmuyorum.hepimiz için hayırlısı
canım çok geçmışler olsun vajinismus gerçekten çok zor ama ben sana bır tavsıyede bulunmak isterım yenı evlendıgımde ılk gunler de vajınısmustum hemşıre bır arkadaşim bol fılm ızlememı önerdı gece gunduz aklıma geldıgınde hep fılm ızledım sonra kendı kendıme çozdum olayı çok tavsıye ederım allah yardımcın olsun
bende çok kür denedim ama malesef en son test sonucumuz 15 milyon daha önce daha fazlaydı ama azaldı artık sizin toplam kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?