Neden Bebeğiniz Olmuyor?

Arkadaşlar Bu Başlik Altinda Hepimiz Neden Hamile Kalamadiğimizi Yazalim Birbirimizin Tecrübelerinden Yararlanalim.benim Sorunum Yumurtaliklarimin Tembellik Yapmasi.

arkadaşım benimde bebeğim olmuyo ve benimde yumurtalık tembellği diyolar 30 tmmz da çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 16.gün test yaptırdım ama negatif ve moralim çok bozuk ağlayamıyorum bilee adetim 4 gün geçti ama hala bişey yokmafoldumben

arkadaşım benim bi arkadaşımın bu sorununu 3 seansta çözdü ilgilenirsen nişantaşında simurg psikyatri dr.özay özdemir tavsiye ederim ALLAH ŞİFA VERSİN

evet canım kecı boynuzu amannnnnnnnnnnnnnnn ne aklına gelırse
yedı ıctı
hıc faydası olmadı
1 yıllık evlıyım
tupe gecmeye karar verdık
sizin toplam sayınız kac

evet canım kecı boynuzu amannnnnnnnnnnnnnnn ne aklına gelırse
yedı ıctı
hıc faydası olmadı
1 yıllık evlıyım
tupe gecmeye karar verdık
sizin toplam sayınız kac

bende çok kür denedim ama malesef en son test sonucumuz 15 milyon daha önce daha fazlaydı ama azaldı artık sizin toplam kaç

canım çok geçmışler olsun vajinismus gerçekten çok zor ama ben sana bır tavsıyede bulunmak isterım yenı evlendıgımde ılk gunler de vajınısmustum hemşıre bır arkadaşim bol fılm ızlememı önerdı gece gunduz aklıma geldıgınde hep fılm ızledım sonra kendı kendıme çozdum olayı çok tavsıye ederım allah yardımcın olsun

:)))))))
film ızlemek bence hıc bır ıse yaramıor

merhabalar bizim sorunumuzda eşimden kaynaklı, eşim azospermi yani sperm yokluğu..ama ilk testte sıfırdı, 2. testte yüzbin çıktı..bakalım 3. testte ne çıkacak?? bizde şubatta tüp bebek düşünüyoruz inş..Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu..İnş dileyen, isteyen herkese rabbim nasip eder..

ekım yolcuları burda desenızeeeee
kızlar sansımız az dıe dusunkuyorum ben
sonucta hıc olmamasından ıı
vede zaten 1 tane saglıklı sperm lazım

yaslar kac bu arada vede nerede denemeyı dusunuyorsunuzzz

yaş 27..ilkini trabzonda yaptırmıştım..ama malesef tutmamıştı..ikinciside maya yada anatolia istiyorum ama işte hem uzak olması hem yolculuk v.s. bakalım hayırlısı..dediğin gibi sonuçta sağlıklı bir sperm yetiyo..hastanede tese ile sperm alınan bazı hastaların tuttu ama benim tutmadı işte..yani bu aşamada sayı 10 milyonda olsa ,10 da olsa Allahın ol demesi sadece..keşke doğal yollarla kalsakta hani tüp denemsek..açıkçası ikincisinden çok korkuyorum ...inşallah ALLAH utandırmaz.. sen hangi merkez düşünüyosun ve yaş kaç?

bizim sorunumuz iki taraflıydı.bende çikolata ksti vardı,endometriosis yani.eşimdede sperm hareketi sorunu ve varikosel vardı.2009 ekim ayında ankara anatolia tüp bebbek merkezinde ilk denememizi yaptırdık ve hamile kaldım.şimdi bebeklerim 3 aylıkoldular.darısı sizleirn başına arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…