- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
aa hemde ikizler..inşallah kaderleride çok çok güzel olsun..Allah bizede nasip etsin inşallah..
bzler yastan oturu ıkız bebek sahıbı olamıcaz
yasa keske gerı değişseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende cok ıkız bebegım olsun ıstıyorumm
ben de 22 yasındayım adanada yaptırmayı dusunuyorum
benım adet duzensızlıgım falan yok
sanırım sorunum yok
o yuzden uzun protokol uygulanacak galıba
baska yerdede kalamam
gıt gel zor olur
ama ıstanbulda yaptırmayı cok ısterdım
sulalem orda ama
evının kapısını acacak bır adam yok malesef
ben de 22 yasındayım adanada yaptırmayı dusunuyorum
benım adet duzensızlıgım falan yok
sanırım sorunum yok
o yuzden uzun protokol uygulanacak galıba
baska yerdede kalamam
gıt gel zor olur
ama ıstanbulda yaptırmayı cok ısterdım
sulalem orda ama
evının kapısını acacak bır adam yok malesef
bzler yastan oturu ıkız bebek sahıbı olamıcaz
yasa keske gerı değişseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende cok ıkız bebegım olsun ıstıyorumm
kızlar tek olsun sağlıklı olsun...ikiz sevimli gibi görünüyor ama inanın riskli bir durum.hamileliğimde ne yaşadığımı bir ben bilirim bir de Allah...
birde ankarada tüp bebek yaptırmayı düşünen bir arkadaş vardı ekim ayında,arka sayfalara yazmıştı sanırım.eğer burayı okursa ona anatoliayı tavsiye ediyorum,bülent tıraş süper bir doktor.
İnşallah Hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini canım.neler hissettiğini çok iyi anlıyorum,burdaki bir çok kişi hep aynı şeyleri yaşadık.ben bir ara hamile bayanlara bile tahammül edemiyordum.bebeği olanları kıskanıyordum inan,o arkadaşlarımla görüşmelk istemiyordum.yaşadıklarımız kolay değil.
ankarada kardeşimin evi vardı bir süre orda kaldık,sonrada iki tane teyzem yine ankarada oturuyor oraya geçtik.transferden 4 gün sonra otobüsle yolculuk yaptım.hemen dönmedim,bülent hoca bekle demişti.eğer olacağı varsa her durumda oluyor canım ya,içini ferah tut.
evet yasa değişti ama belkide daha iyi oldu.ikiz bebek taşımak çok zor.hem bebekler hem de anne için tehlikeli olabiliyor.mesela ben ilçede görev yapıyordum ve hergün 50 km gidip gelmem gerekiyordu.sadece ilk üç ay yolculuk yapabildim.sonrası hep raporla,izinle geçti.tek sevindiğim nokta derse giren bir öğretmen değilim ve çocuklar derslerinden geri kalmadılar benim yüüzmden.ilk defa rehber öğretmen olmanın avantajını yaşadım:).
dediğim gibi ikiz gebelik hem çok zor hem çok güzel.eğer bu kadar istiyorsan darısı başına olsun İnşallah Esracım,bakarsın tek embriyo bölünüp iki olur.İnşallah.
evet canım anlıyorum seni..en büyük sorun şu yol olayı..ve dediğin gibi başkasında kalmakta olmuyo...bana ilkinde kısa protokol uygulandı..sorun sperm azlığı dediğim gibi..genelde kısa protokol uygulanıyor..ama hangisi daha iyi sonuç verir bilmiyorum..inşallah Allah utandırmaz ve bebişlerimiz bizimle olur...
canım adanada rahat rahat yaptırabilirsin az ama öz merkezler var orda bende antepte yaptıracaktım ama o kadar kolay omuyor işte hoş şimdi iyi ki adanada yaptırmışım diyorum
evet ya ..bu yasa hangi akla hizmet çıktı anlamıyorum...ikiz,üçüz keşke olabilse..keşke eski yasa geri gelse...
melonı dıger topıkte konusmustuk senınlen sen adana ankara tup bebek merkezınde yaptırmıstın
hatırladım
4250 ye :) vede 3.5 aylık hamılesın suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?