Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım içini çok koyma,suyunu da sarmalari tam kapatana kadar koy hatta çok hafif geçsin.bir de ben porsiyon olarak ayarlıyorum mesela 8 sarmayı bir araya getirip dikiş ipiyle kurdele gibi açılması kolay olacak şekilde bağlıyorum ve tencereye dik dik koyuyorum
Önemli dert değil ama bi türlü öğrenemedim yaprak sarmasını hep özen gösteriyorum ama yarısı dağılıyor ya da çiğ kalıyor incecik sarsam da kalın duruyor bi usta fikir alıyım
Tencere genis olsun cok buyuk dar tencere olmasin.
En alta yaprak koy sarmalari dizince en uste limon dilimleri koy. Ustune yapraklari diz.
Bir bardagin yarisina limon sık, zeytinyagikoy onu sarmaya dök.
En ustune tam kaplayan düz tabak koy.
Daha sonra suyu sarmalarin tam ustunde olsun.Altini yuksek atesle ac kaynayinca kis 30dk sonra kapat. Cok bekletmeden tenceren almani tavsiye ederim.
Sarmam cok begenilir princleri cok yumusamaz tam kivaminda olur. Bide boyle dene bakalim.
He birde sarmayi 1 gece once yap dinlensin.
Önemli dert değil ama bi türlü öğrenemedim yaprak sarmasını hep özen gösteriyorum ama yarısı dağılıyor ya da çiğ kalıyor incecik sarsam da kalın duruyor bi usta fikir alıyım