neden ben bunları yaşıyorum?

çocuk gibi muamele istemiyorum, güvenmek istiyorum

ama işte bunu siz yaratacaksınız

o olay sonrasında ilk kontrolde eve gitmeyip otele, pansiyona bir yere gitseydiniz paşa paşa hatasını anlardı

o siz muhtaç görüyor kendine , yaptıklarını da hak görüyor

T.C. yeterli deyince ne olur ne olmaz alsın gelsin X de geç git

o seni neden yönetsin ki
zaten götürdüğümüz hastane türkiyenin en köklü kurumu ve kimliksiz kesinlikle işlem yapmıyorlar heleki kalpiçin, sanal anjiyo çekilecek düşün

bir de her zaman bunu yapıyor.aralık ayında yine gittik, doktorun bekleme odasındayız, hemen dediki parayı ben ödicem, onların durumu kötü ben de ödemesin diye sert birşekilde 'çocuğun velisi benim ben öderim' dedim ve gidene kadar laf soktu, her an laf sokuyor, karşılık verince de susuyor mazlumu oynuyo

bir de her zaman bunu yapıyor.aralık ayında yine gittik, doktorun bekleme odasındayız, hemen dediki parayı ben ödicem, onların durumu kötü ben de ödemesin diye sert birşekilde 'çocuğun velisi benim ben öderim' dedim ve gidene kadar laf soktu, her an laf sokuyor, karşılık verince de susuyor mazlumu oynuyo

Baban haksiz dovmek nedir kac yasinda kadinsin ama Sende cok sert konusuyorsun bence.

33 yaşındayım, babam tarafından hiç adam yerine konulmadım, çocuğumun tedavisiiçin 6 ayda bir baba evine gitmek durumunda kalıyorum, önce herşey iyi sonra ufakşeyşerden tartışma çıkartıyor(hastanedeyiz, çocuğunnüfus cüzdaınını arabada unutmuşum,eşime git arabadan al dedim, babam TC yeterli olur, bende TC sivar çocuğun dedi, hayır, nufüs cüzdanı getrililecek dememle hastanede rezalet çıkardı. bu ve bunun gibi birsürüolay.sinir bozduktan sonra susar, surat asar, bişi desen cevap vermez, bazen evde şiddete varan şeyler olur,dayak vs de yedim,çocuğum hasta iken.
çocuğun durumu için koşturuyoruz, ve bir de bunları çekmekçok zor, en son kavgada iş şiddete varınca tartışmayı apartmana taşıdım, apartman boşluğunda bağırdım, hatta mahallede de çok sert konuştum, dışarıda herkes duydu, bir sinir krizi hali gibi,çıldırmıştım adeta ama iyi oldu.herkes babamın ikinci yüzünü görsün istedim artık, bıktım ondan, elimiz mahkum, evinde kalıyoruz hep aynı şeyi yapıyor.ben artık saygı görmek istiyorum,döverim haaa vs tarzı yaklaşımistemiyorum.
o yüzden babamla tüm bağlarımı koparacağım,oğlumu üzülerek de olsa kreşe vermek durumunda kalacağım, oysa annem iyi bakıyordu, tedaviyi istanbul yerine ankaraya alacağım ki evime daha yakın, yine il dışı ama...
neden ben bunları yaşıyorum?
evliyken babanızdan dayak mı yiyorsunuz eşiniz napıyor eli armut mu topluyor ...çocuğunuz için üzüldüm ama verin kreşe tedavisinide bulunduğunuz şehirde yaptırın masrafıda az olur.

evliyken babanızdan dayak mı yiyorsunuz eşiniz napıyor eli armut mu topluyor ...çocuğunuz için üzüldüm ama verin kreşe tedavisinide bulunduğunuz şehirde yaptırın masrafıda az olur.
hastalık komplike, istanbul ankarada yapılabilir sadece.tedaviyi ankaraya aldırıcam.kreşi düşünüyoeum ama endişelerim var

babam eşimi de dövmeye kalktı

ayyy Allah size sabır versin yok mu size başka yardımcı olabilecek ADAM gibi bir büyüğünüz..vallahi benim için şişti sizi düşünemiyorum.
bir de arkadaşım çocuk annemlerdeyken çocuğu özel hastaneye götütürler devlet yerine ve parasını da biz öderiz.devlet hastanesine götürdüğümüzde para hesabı yapıyormuşuz(grip nezle vs için konuşuyorum)

evet oha yani, eşimi de beni de çocuk bellemiş, hiç saygı duymuyo, sadece çocuğumuzu istiyor bakarım diyor ama eşimi de beni de istemiyo
evladınızın hastalığı tam olarak nedir ..
tedavisinin bir süreci var mı?
hayati riski var mı? (risk yoksa hani atlatılabilecek bir şey ise lütfen kreşler de 500 tl den aşağı değil muhtemelen bir bakıcı da tutabilirsiniz bakımı için ama güvenilir..
şiddetten uzak durun hayatınızı huzur üzerine inşaa etmeye uğraşın..
eğer ki babanız sizin kocanızı bile dövmek isteyecek kadar karaktersiz biri ise öte tarafta zaten çekecek Allahından bul deyip bağrınıza taş basın babanızı öldü belleyin..
Annenizle de babanız olmadğı sürece evinize gelebileceğini söyleyin sadece telefonda görüşün gerekirse..
dediğiniz gibi tedaviyi ankaraya aldırtın...

evladınızın hastalığı tam olarak nedir ..
tedavisinin bir süreci var mı?
hayati riski var mı? (risk yoksa hani atlatılabilecek bir şey ise lütfen kreşler de 500 tl den aşağı değil muhtemelen bir bakıcı da tutabilirsiniz bakımı için ama güvenilir..
şiddetten uzak durun hayatınızı huzur üzerine inşaa etmeye uğraşın..
eğer ki babanız sizin kocanızı bile dövmek isteyecek kadar karaktersiz biri ise öte tarafta zaten çekecek Allahından bul deyip bağrınıza taş basın babanızı öldü belleyin..
Annenizle de babanız olmadğı sürece evinize gelebileceğini söyleyin sadece telefonda görüşün gerekirse..
dediğiniz gibi tedaviyi ankaraya aldırtın...
çocuknormal şu an, kontroldeyiz, hayati risk ameliyatta olacak onun için de en iyi proflara götürdük

işin kötüsü ben kötü ilan edildim annem hep babamı tutuyo
mahallede bayağı bir küfür ettim, hatta el kol hareketleriile ama beni çıldırttı

O ne biçim baba ya?

Ben ona baba filan demezdim, boşver gitsin, arada gelir anneni ziyaret edesin, baban da hatasını anlasın!!!!

Back
X