- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bayram günü oturdum ziril ziril Ağlıyorum. . 3,5 aylik hamileyim.. hamileligim surpriz oldu. 3 aydir yapayalnizim.Eşim güvenlik görevlisi . 3 ay daha gelmeyecek. . Olduğum ilde bende memur olduğum icin kimsem yok Doğunun ücra bir köşesi. .
Ailemden kimse ile görüşmuyorum annem hayatı boyunca beni canımdan bezdirdi.. hep ezdi .. Anne bile demek istemiyorum. . Şimdide bu bebek oldu.. hep yalnızım hep.. odun bi eşim var beni zerre kadar anlamiyor duygu yoksunu..
Çok yoruldum artık. . Bi yerde hersey bitsin istiyorum. . Hamileyim ama zerre kadar hayattan beklentim kalmadı. . Allahım neden ben neden..
Neden bana beni biraz olsun sevecek bi anne vermedin.. neden tüm hayatımı sıkıntı içinde gecirttin..
Bayram günü oturdum ziril ziril Ağlıyorum. . 3,5 aylik hamileyim.. hamileligim surpriz oldu. 3 aydir yapayalnizim.Eşim güvenlik görevlisi . 3 ay daha gelmeyecek. . Olduğum ilde bende memur olduğum icin kimsem yok Doğunun ücra bir köşesi. .
Ailemden kimse ile görüşmuyorum annem hayatı boyunca beni canımdan bezdirdi.. hep ezdi .. Anne bile demek istemiyorum. . Şimdide bu bebek oldu.. hep yalnızım hep.. odun bi eşim var beni zerre kadar anlamiyor duygu yoksunu..
Çok yoruldum artık. . Bi yerde hersey bitsin istiyorum. . Hamileyim ama zerre kadar hayattan beklentim kalmadı. . Allahım neden ben neden..
Neden bana beni biraz olsun sevecek bi anne vermedin.. neden tüm hayatımı sıkıntı içinde gecirttin..
tatlım nekadar sanslısınki yanlız degilsin o bebege sahip olmak isteyen biraürü kişi var. kucagına alınca iyiki varsın diyeceksin .suan hamile halinle daha duygusalsın ama hayatı boyunca sokakta kalanları hiç kimsesiz olanları düsünBayram günü oturdum ziril ziril Ağlıyorum. . 3,5 aylik hamileyim.. hamileligim surpriz oldu. 3 aydir yapayalnizim.Eşim güvenlik görevlisi . 3 ay daha gelmeyecek. . Olduğum ilde bende memur olduğum icin kimsem yok Doğunun ücra bir köşesi. .
Farkındayım. Herhalde hazır da olamayacagimBebeğe hazır değilsın
O kadar içten ki yazdıkların. . Teşekkür ederim.. benimde annem konusu tam bir facia.. beni sürekli erkek kardeşimle kiyaslayip, o bekar olupta benim hamile oluşumun zoruna gittiği bir anne ..benım bir annem var ,yıllar sonra tanıstım ve yanında kalmak mecburiyetinde kaldım yasım 17 o zamanlar...
yasadıgım travmalar yasadıgım acılar ve annemın yanına geldıgımde yasadıgım hayal kırıklıkları en sonunda intihar edşim sonucunda agır psikolojık ılaclar kullanmaya baslamıstım..ilaclar ac karnına asla ıcılmez yoksa zehırlenırsın fakat istahta kestıgı ıcın pek yemek yıyemıyordum..bi süreden sonra hiç yemedım zehırlendım gece 11..annem turk sanat muzigi konserınde arkadaslarıyla,aananeme dedımkı benı hastaneye götür ben zehırlendım kusmaktan helak oldum.ananem dedıkı annenı arıyalım gelsın aradı..GELMEDİ..ilaclarını duzgun kullansaydı ben gelene kar siz hastaneye gidip gelmıs olursunuz dedı..ogun arkaasında kaldı ertesi gün geldi..ben bidaha annemle görüsmedim
yanı yalnız degilsin..
cocugu ıstemıyorsan aldır,kac aylıkken aldırılıyordu bilmiyorum
bende bir anneyım cocugum altı yasında onunla aile kurmayı ogrendım rezil bir adamla evlendım..cok acı seylerı birde onunla yasadım..tek üzüldügüm cocuk
sımdıkı aklım olsaydı yanı düşünebilseydım aldırrdım..cunku bu cocuk böyle bir babayı haketmıyor daha güzel hayatı hakediyor..korkuyorum babasının hakkındakılerı ogrenıp uzulecek dıye..
okdr acının ıcınde benden faydalanan hayatımın boslugundan yararlanıp hayatıma giriip benı mahveden bi adamla evlenmenın acısını yasıyorum
ben cocugumun oldugunu evlı oldugumu cocugum uc yasındayken idrak edebildim..düşün durumumu ne haldeydım
eger cocuguna bakıp hem ana olurum hem baba bir ömur sorumlulugunu kaldırabilirim diyorsan dogur,hazır düşünmek vaktın varken
ben düşünemedım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?