neden ben .. neden..

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Bayram günü oturdum ziril ziril Ağlıyorum. . 3,5 aylik hamileyim.. hamileligim surpriz oldu. 3 aydir yapayalnizim.Eşim güvenlik görevlisi . 3 ay daha gelmeyecek. . Olduğum ilde bende memur olduğum icin kimsem yok Doğunun ücra bir köşesi. .
Ailemden kimse ile görüşmuyorum annem hayatı boyunca beni canımdan bezdirdi.. hep ezdi .. Anne bile demek istemiyorum. . Şimdide bu bebek oldu.. hep yalnızım hep.. odun bi eşim var beni zerre kadar anlamiyor duygu yoksunu..
Çok yoruldum artık. . Bi yerde hersey bitsin istiyorum. . Hamileyim ama zerre kadar hayattan beklentim kalmadı. . Allahım neden ben neden..
Neden bana beni biraz olsun sevecek bi anne vermedin.. neden tüm hayatımı sıkıntı içinde gecirttin..

Canim gercekten uzuldum kendini caresiz hissetmene.bir de hamilesin daha da duysallasmissindir.keske bir arkadasin falan olsa orda, yalnizlik zor olur.kardesin falan da mi yok.annenle iliskinin boyle olmasi cok üzücü

Lütfen kendinizi üzmeyin.Bebeğinizi de düşünün.
Ayrıca yalnızım ne demek karnınızdaki bebek size en iyi hayat arkadaşı olacak.
Anneniz ve size yaşattıkları için üzüldüm ama hayat sadece ondan ibaret değil.Eşiniz konusunda da konuşarak aşmaya çalışın sorunlarınızı.
Şu aralar biraz duygusalsınız sanırım onun da etkisi var.Kafanızı dinleyin biraz,eğlenceli şeyler yapmaya çalışın.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun, nickinizdeki gibi ama bir umuttur yaşamak .. öyle değil mi hep birşeyler iyiye gidecek diye umut ediyoruz öyle yaşıyoruz. Annenizle ne yasadiniz bilmiyorum ama bugün bayram arayın bayramlasin. Eşiniz hakkında birşey diyemiyorum su aralar ortalık cok karışık ve stresli bir is yapıyor Allah yardımcıları olsun.. hamilesiniz belki de bu bebek hayatınızı daha da guzellestirecektir kim bilir:) güzel şeyler dusunun güzel şeyler olsun, iyi bayramlar.

eşinin ailesiyle aran nasıl, şuan tatildesin neden eşinin yanına ya da eşinin ailesinin yanına gitmedin, napıcaksın ki bir hafta

Ya ama bak aslinda kendi kendini üzüyorsun. Ben de yurtdisindayim, esimle beraber geldik. Arkadasim, akrabam falan yok burada. Ben de hamileyim. Burada bayram falan da yok esim ise gitti. Evde yalnizim. Ama ben mutlu olmanin insanin kendi icinde oldugunu düsünüyorum. Sabah kalktim kendime bir kahvalti hazirladim, cay yaptim. Oturdum keyifle yedim. Bebegime sarki söyledim :) Simdi biraz disari cikip yürürüm, belki bebise bir seyler alirim. Ne olacak yani bayram diye bu kadar anlam yükleyip üzülmedim, diger günlerden ne farki var? Yalniz degilsin hem bak bebegin var. Üzme lütfen kendini de bebisi de

Cok uzuldum bayrami boyle gecirmene ama yalniz degilsin karninda senden bir parca var
Kendini ne zaman yalniz hissedersen bebegine bakip guc al

Esinin bulundugu yere tayini cikamiyor mu ? Nerede guveik gorevlisi yada polis asker fln mi

Üzülme, bebeğinden güç al.

Bak ben de tek başımayım, boşanma arefesindeyim.

Yapayalnız film izliyorum evde

Kendi kurbanımı bile kesemedim çünkü kimseyi bulamadım. Belediyeyi falan aramaya çalışıyorum. Anlaştığım adam da sadece satıcıymış.

En son çevremdeki insanlarla 2 gün önce konuştum ve kkya da yazasım gelmiyor.
Hepsi geçecek, üzülme. Bebeğin için patiklere başla. Yelek ör. İnternetten filmler izle. Bunun gibi çok şey yap.

tatlım nekadar sanslısınki yanlız degilsin o bebege sahip olmak isteyen biraürü kişi var. kucagına alınca iyiki varsın diyeceksin .suan hamile halinle daha duygusalsın ama hayatı boyunca sokakta kalanları hiç kimsesiz olanları düsün

benım bir annem var ,yıllar sonra tanıstım ve yanında kalmak mecburiyetinde kaldım yasım 17 o zamanlar...

yasadıgım travmalar yasadıgım acılar ve annemın yanına geldıgımde yasadıgım hayal kırıklıkları en sonunda intihar edşim sonucunda agır psikolojık ılaclar kullanmaya baslamıstım..ilaclar ac karnına asla ıcılmez yoksa zehırlenırsın fakat istahta kestıgı ıcın pek yemek yıyemıyordum..bi süreden sonra hiç yemedım zehırlendım gece 11..annem turk sanat muzigi konserınde arkadaslarıyla,aananeme dedımkı benı hastaneye götür ben zehırlendım kusmaktan helak oldum.ananem dedıkı annenı arıyalım gelsın aradı..GELMEDİ..ilaclarını duzgun kullansaydı ben gelene kar siz hastaneye gidip gelmıs olursunuz dedı..ogun arkaasında kaldı ertesi gün geldi..ben bidaha annemle görüsmedim

yanı yalnız degilsin..

cocugu ıstemıyorsan aldır,kac aylıkken aldırılıyordu bilmiyorum
bende bir anneyım cocugum altı yasında onunla aile kurmayı ogrendım rezil bir adamla evlendım..cok acı seylerı birde onunla yasadım..tek üzüldügüm cocuk

sımdıkı aklım olsaydı yanı düşünebilseydım aldırrdım..cunku bu cocuk böyle bir babayı haketmıyor daha güzel hayatı hakediyor..korkuyorum babasının hakkındakılerı ogrenıp uzulecek dıye..

okdr acının ıcınde benden faydalanan hayatımın boslugundan yararlanıp hayatıma giriip benı mahveden bi adamla evlenmenın acısını yasıyorum
ben cocugumun oldugunu evlı oldugumu cocugum uc yasındayken idrak edebildim..düşün durumumu ne haldeydım

eger cocuguna bakıp hem ana olurum hem baba bir ömur sorumlulugunu kaldırabilirim diyorsan dogur,hazır düşünmek vaktın varken

ben düşünemedım..

cocugunun olmasının iyi yanlarıda var tabi,aile olmayı yoldas olmayı bag kurabilmeyi ögretiyor sana..cok güzel..gecen gun bana ben hep senın yanında olucam dedı,gözlerım doldu..hayatımda ilk defa birinın sadece bana ihtiyacı var,canım acıcak diye korkuyor ,aglayınca sadece benı ıstıyor,...ben böyle duygulara aşına degilim..bunları cocugumla ögrendım bunları da bil

Canim ben de doguda gorev yaptigim zaman cok yalnizliklar cektim.Hamilesin daha hassassin.Cok uzme kendini.Kafani dagitmaya calis.Esin hic mi yola gelmez dersin?

O kadar içten ki yazdıkların. . Teşekkür ederim.. benimde annem konusu tam bir facia.. beni sürekli erkek kardeşimle kiyaslayip, o bekar olupta benim hamile oluşumun zoruna gittiği bir anne ..
Kadının elinde sihirli değnek olsa benden herseyimi alıp oğluna verecek.. düşün. .
Neyse.. ama sorsan ben yine de bu hayata gelmek isterdim..
Çocuk evet sürpriz oldu.. hazır da değilim. Ama hem süre geçti. Aldırmayi da düşündüm. Ve inancım gereği yapamadım.
Masum bir cana Kıyamadim.onun bir suçu yokki.. Üstelik eşim çok cok istedi bu bebeği. . Ona da haksızlık olurdu..
Eşimin sorunu beni anlamamasi.. onun dışında çok şükür büyük bi sorunum yok onla da..
Anne konusunda bazı insanlar şanssız geliyor dünyaya. Herhalde bizde onlardan biriyiz. Ben gorusmyorum . Sende görüşme. Anne bile olsa kimsenin bizim canımızı bu denli yakmaya hakkı yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…