- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Gelmez değil aslında. Beni sevdiğini biliyorum. Şüphem yok. Ama ruhsuz bir adam işte. DüşüncesizCanim ben de doguda gorev yaptigim zaman cok yalnizliklar cektim.Hamilesin daha hassassin.Cok uzme kendini.Kafani dagitmaya calis.Esin hic mi yola gelmez dersin?
Canım doğunun neresinde yaşadığını söyleyebilirmisin. Yakınsam sana çağırırım evime gelirsin çay demlerim sana pasta börek çörek yaparım dışarılara çıkartıp gezdiririm:) yaparım vala insanların iyi hissetmesi için herşeyi yaparım.Bayram günü oturdum ziril ziril Ağlıyorum. . 3,5 aylik hamileyim.. hamileligim surpriz oldu. 3 aydir yapayalnizim.Eşim güvenlik görevlisi . 3 ay daha gelmeyecek. . Olduğum ilde bende memur olduğum icin kimsem yok Doğunun ücra bir köşesi. .
Ailemden kimse ile görüşmuyorum annem hayatı boyunca beni canımdan bezdirdi.. hep ezdi .. Anne bile demek istemiyorum. . Şimdide bu bebek oldu.. hep yalnızım hep.. odun bi eşim var beni zerre kadar anlamiyor duygu yoksunu..
Çok yoruldum artık. . Bi yerde hersey bitsin istiyorum. . Hamileyim ama zerre kadar hayattan beklentim kalmadı. . Allahım neden ben neden..
Neden bana beni biraz olsun sevecek bi anne vermedin.. neden tüm hayatımı sıkıntı içinde gecirttin..
sinavin bu seninBayram günü oturdum ziril ziril Ağlıyorum. . 3,5 aylik hamileyim.. hamileligim surpriz oldu. 3 aydir yapayalnizim.Eşim güvenlik görevlisi . 3 ay daha gelmeyecek. . Olduğum ilde bende memur olduğum icin kimsem yok Doğunun ücra bir köşesi. .
Ailemden kimse ile görüşmuyorum annem hayatı boyunca beni canımdan bezdirdi.. hep ezdi .. Anne bile demek istemiyorum. . Şimdide bu bebek oldu.. hep yalnızım hep.. odun bi eşim var beni zerre kadar anlamiyor duygu yoksunu..
Çok yoruldum artık. . Bi yerde hersey bitsin istiyorum. . Hamileyim ama zerre kadar hayattan beklentim kalmadı. . Allahım neden ben neden..
Neden bana beni biraz olsun sevecek bi anne vermedin.. neden tüm hayatımı sıkıntı içinde gecirttin..
Belli ki sende annen gibi bir anne olacaksın. Bu bebek ne demek yaaaBayram günü oturdum ziril ziril Ağlıyorum. . 3,5 aylik hamileyim.. hamileligim surpriz oldu. 3 aydir yapayalnizim.Eşim güvenlik görevlisi . 3 ay daha gelmeyecek. . Olduğum ilde bende memur olduğum icin kimsem yok Doğunun ücra bir köşesi. .
Bayram günü oturdum ziril ziril Ağlıyorum. . 3,5 aylik hamileyim.. hamileligim surpriz oldu. 3 aydir yapayalnizim.Eşim güvenlik görevlisi . 3 ay daha gelmeyecek. . Olduğum ilde bende memur olduğum icin kimsem yok Doğunun ücra bir köşesi. .
Bayram günü oturdum ziril ziril Ağlıyorum. . 3,5 aylik hamileyim.. hamileligim surpriz oldu. 3 aydir yapayalnizim.Eşim güvenlik görevlisi . 3 ay daha gelmeyecek. . Olduğum ilde bende memur olduğum icin kimsem yok Doğunun ücra bir köşesi. .
Alışma süreci zaman alıyor BİRAz.Bunu okurken hıssettıgımı durustce soylemek ıstıyorum:
Allahım o bebegı neden bana vermedın...
Sen umutlu olacaksın arkadasım. Artık bebegın var! Onun ıcın daha guclu olacaksın. Sen ona guc vereceksın. Onun ıcın yasayacaksın. Boyle ısyan ve ınkar etmekle bısey gecmeyecek elıne.
Alışma süreci zaman alıyor BİRAz.
İnan sende bugün hamile olduğunu öğrensen , bi süre sende afallarsin
Asla onun gibi biri olmayacagimdan şüphem yok. .Bebek size bir sans olmus farkinda degilsiniz. Ic sesiniz anneniz, ve yine farkinda olmadan onun gibi davraniyorsunuz. Kendinizde yazmissiniz 'bazi insanlar anne yönünden sanssiz geliyor dünyaya' diye. Sizin bebeginizde bunlardan olmasin, cabalayin lütfen. Size yeni bi yol arkadasi geliyor, masum ve temiz hicbisey bilmeyen, güzel seyler ögretin ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?