Neden ben sorusunun cevabını bulamıyorum :(

zinal

evli mutlu ve çocuksuz :(
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
504
1
96
İstanbul
sekiz yıllık evlilik sekiz yıllık bebek hasreti evimde olan bebek odası sekiz yıldır boş sadece gelen misafirim yatmasına yarıyor :( son 15-20 gündür her aldıgım koku bebek kokusu geliyo burnuma nedense yolda yürürken gözüme hep hamileler yada yeni dogmuş bebekler görüyorum yada görmek istedigim için bukadar çok görüyorum.Markete gittigimde nedense bebek mamalarına bezlerine bakıyorum sanki alacak evde bebegim varmış gibii ondan sonra boynum bükük kalbim kırık o reyondan ayrılıyorum teyze oldum 1 ay önce yegenimin çoraplarını aldım hergece onu kokluyorum eşimden gizli benneyaptımki
sonrada diyorum neden bende yok sorunun cevabı var ama ben ne arıyosam dahada çok soruyorum diyorum kızım rabbim verecek zamanı biliyor diye söyleniyorum hiç kimseyle görüşmek istemiyorum hekesin sorusundan bıktm bugün bille kayınpederim yemek yerken tabii eşim yoktu bilerek bebek konusu açıyo kinayeli kinayeli konuşuyo içimden bagırıp ben napayım benim allaha şükür sorunum yok oglunuzun sorunu var dmek geliyo ondan sonrada diyorum bn eşime bunu yapamam artık ne demm ne yapmam gerekiyo bilmiyorum eşimin yanında fazla umursamıyomuş gözükmekten sıkıldımm YA BEN ANNE OLMAK istiyorummm bebegimi 24 saat sıkılmadan koklamak isityorum onu okşamak istiyorum o boş odanın dolmasını her odanın önünden geçerken orada yatan dünya güzxeli bir bebegin oldgunu bilmek istiyorum onun elbiselerni yıkamam en nefret ettigim iş olan ütü onun elbiselerini zevkle ütülemk istiyorum NEDEN BEN SİZCE ÇOKMU ŞEY İSTİYORUMMM......

Çok üzüldüm inş sende en kısa zamanda alırsın bebegini kucağına sorun eşimde demişsin nedir dr gitmedinizmi?

Burda herkes aynı durumda arkadaşım. Bak bir etrafına. Yalnız senin başına gelmiş bir şey değil sonuçta. Allah dermansız dert vermesin.

Burda herkes aynı durumda arkadaşım. Bak bir etrafına. Yalnız senin başına gelmiş bir şey değil sonuçta. Allah dermansız dert vermesin.

bazen artık etraındakileri göremicek hale geliyosunnn özlem hralde bn o dönemdeyimmm insanlar arabam olsun die evim olsun dye ugraşıyoçalışıyo ugraşıyo bişekilde aabiliolar biz ise bebegimiz olsun diye ugraşıyoruzz elimizden gelenide yapıyoruz umutlanıoruz acı çekiyoruz ama sonuç ortadaaa Aminn rabbim dermansız dert vermesin demekki bunun dermanı var

Zinal canım haklısın ama elden birşey gelmiyorki allahım tez zamanda kucagını doldursun...İsteyen herkese nasip etsin..amin...Canım tedavinin neden negatif oldugu ile ilgili doktor açıklama yapmadımı..Dondurulmuş embriyonların varmı?? Pes etmek için daha çok erken canım..Kendine bunu yapma....

ya peki neden ben 24 yasima kadar hic gulmemisken bi de bumu olcakti
diyorum hep ama bisey degismiyor
3 senedir hamile bile kalamadim
esimin kromozomlari bozukmus
tupbebek iccin bekliyoruz bakalim hayirlisi

Sabır,Hamd ve tevekkül..Bize en çok gerekli olanlar bunlar.Kendimizi üzüp paralamaktansa Rabbimizi anmaktan gelecek huzurla,feraha kavuşmanın ümidini taşıyacağız..Mutlaka her birimiz zor zamanlar geçirdik,geçiriyoruz..Ne kadar rahat olursak o kadar kolay bulur yavrularımız bizi..Stresli,sinirli annesinin olmasını hangi bebek ister :)) Dualarımızı birbirimiz için eksik etmeyelim..Rabbim,merhametlilerin en merhametlisi olarak,bizi de görecek bir gün inşallah

Son düzenleme:
Yalnız değilsin bu konuda hiçbirimizde yalnız değiliz Rabbim var sabır ve dua elimizden gelen sadece bu..

ınş bzılerde anne olacagız bu kadar uzme kendını
hersey olacagına avrıor
psıkolojın bozlurusa hamıle kaldıgında saglıklı bır annelık yapamıcaksın bebegıne
moralını yuksek tut lutfen

canim benim ben yeni dusuk yapmama ragmen inaniyorum bi gun bizde ANNE olucaz rabbimin izniyle..umutsuzluk seytandanmis..umudunu hic bi zman kesme bende kesmicem..rabbim yardimcimiz olsun napalim bizimde kaderimiz sinavimiz buymuss..bizimkiside erkek infertilesi bide onlari dusunsene kim bilir ne acilar cekiyolar..herseyin basi ssaglik..

bizde üç yıldır bebeğimiz olsun diye dua ediyoruz.iki başarısız tüp bebek denememiz var ama biliyorum rabbim herkesin yanında.. yalnız değilsin herşeyde bir hayır var ümidini kaybetme allah yardımcımız olsun..:teselli:

ne kadar çok insan aynı şeyi yaşıyoruz ya..off okudukça kendi yaşadığım zor günler aklıma geliyor..hem sizler için hemde kenim için yeniden kahroluyorum..Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin İnşallah..bugün okuldaki bir öğretmen arkadaşımla dertleştik biraz..arkadaşım 8 yıllık evli ve 6 yıldır çocuk istiyorlar..ama olmuyor...benim bebişlerimde tedaviyle olduğu için onu o kadar iyi anlıyorum ki..kızcağız ağlamaya başladı anlatırken bende dayanamdım ağladım..güya onu teselli edecektim,yol gösterecektim..sonra müdür geldi yanımıza ""yapabileceğim birşey var mı,ne oldu""diye sordu..o anda gülelim mi ağlayaylım mı şaşırdık..çalıştığım okulda 3 arkadaşın daha bebeği olmuyor...bunu anlatmak ve anlamak çok zor..ancak bizler birbirimizi anlayıp dertlerimize ortak olabiliyoruz...sabır arkadaşlar,hiç kimsenin kucağı boş kalmasın İnşallah...

Zinal canım haklısın ama elden birşey gelmiyorki allahım tez zamanda kucagını doldursun...İsteyen herkese nasip etsin..amin...Canım tedavinin neden negatif oldugu ile ilgili doktor açıklama yapmadımı..Dondurulmuş embriyonların varmı?? Pes etmek için daha çok erken canım..Kendine bunu yapma....

Amin sarıcivciv negatif olması ile ilgili hiç biyorum yapılmadı cnm 100 % gebelik olması gereken bi durumdu açıklaması yok dedi dr u. dondurulmuşum yok 10taneden 5. gün transferine 2 tane kalmıştı 1 tanesi transfer sabahı ölmüş dendi dondurulacak kalmadı maddi ve manevi tekrar toparlanılıp nasıl denenecek bilmiyorum valla canım benim

Sabır,Hamd ve tevekkül..Bize en çok gerekli olanlar bunlar.Kendimizi üzüp paralamaktansa Rabbimizi anmaktan gelecek huzurla,feraha kavuşmanın ümidini taşıyacağız..Mutlaka her birimiz zor zamanlar geçirdik,geçiriyoruz..Ne kadar rahat olursak o kadar kolay bulur yavrularımız bizi..Stresli,sinirli annesinin olmasını hangi bebek ister :)) Dualarımızı birbirimiz için eksik etmeyelim..Rabbim,merhametlilerin en merhametlisi olarak,bizi de görecek bir gün inşallah

işte üzülmeyi birazkenara bırakıyosun ama biyerden tekrar çatlak veriyooo sinirleri bozluyo insanın :(::( Rabbim hepimize nasip eder inşallah

ınş bzılerde anne olacagız bu kadar uzme kendını
hersey olacagına avrıor
psıkolojın bozlurusa hamıle kaldıgında saglıklı bır annelık yapamıcaksın bebegıne
moralını yuksek tut lutfen

dogru diyosun esracım ama işte 8 yılın birikimi arasıra patlak veriyo heraldee kimselerle konuşamıypsun içine at içine at nereye kadar :(:(:(

canim benim ben yeni dusuk yapmama ragmen inaniyorum bi gun bizde ANNE olucaz rabbimin izniyle..umutsuzluk seytandanmis..umudunu hic bi zman kesme bende kesmicem..rabbim yardimcimiz olsun napalim bizimde kaderimiz sinavimiz buymuss..bizimkiside erkek infertilesi bide onlari dusunsene kim bilir ne acilar cekiyolar..herseyin basi ssaglik..

inşallah Rabbim bu mübarek geceler sesimizi duysun evlat hasreti çekenlere evlatlarını nasip etsin inşallah.işte eşimin yanında çocuk bile sevmemeye çalışıyorum sırf üzülmesin kırılmasın diye çünkü onu çok seviyorum üzmekte istemiyorum ama yüregim yangın yeriii :(:(:(

bizde üç yıldır bebeğimiz olsun diye dua ediyoruz.iki başarısız tüp bebek denememiz var ama biliyorum rabbim herkesin yanında.. yalnız değilsin herşeyde bir hayır var ümidini kaybetme allah yardımcımız olsun..:teselli:

evet burası var iyiki yoksa hepten çatlardım heraldee burada hepimiz aynı hasreti çekiyoruz birimiz hamile kalınca kendimiz hamile kalmışgibi seviniyor üzüntülü durumu hepimiz üzülüyoruzzz dışarıda olan insan biizi anlamazzz Amin cümlemizin Allah yardımcısı olsun

dogru diyosun esracım ama işte 8 yılın birikimi arasıra patlak veriyo heraldee kimselerle konuşamıypsun içine at içine at nereye kadar :(:(:(

senı zaten sadece bızler analayabılırız
bende 1 yıldır beklıorum
bunun emın ol 1ide bır 8 yılıda bırrrrrrrrr
dert gırmeyıversın

Back
X