Neden ben sorusunun cevabını bulamıyorum :(

ne kadar çok insan aynı şeyi yaşıyoruz ya..off okudukça kendi yaşadığım zor günler aklıma geliyor..hem sizler için hemde kenim için yeniden kahroluyorum..Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin İnşallah..bugün okuldaki bir öğretmen arkadaşımla dertleştik biraz..arkadaşım 8 yıllık evli ve 6 yıldır çocuk istiyorlar..ama olmuyor...benim bebişlerimde tedaviyle olduğu için onu o kadar iyi anlıyorum ki..kızcağız ağlamaya başladı anlatırken bende dayanamdım ağladım..güya onu teselli edecektim,yol gösterecektim..sonra müdür geldi yanımıza ""yapabileceğim birşey var mı,ne oldu""diye sordu..o anda gülelim mi ağlayaylım mı şaşırdık..çalıştığım okulda 3 arkadaşın daha bebeği olmuyor...bunu anlatmak ve anlamak çok zor..ancak bizler birbirimizi anlayıp dertlerimize ortak olabiliyoruz...sabır arkadaşlar,hiç kimsenin kucağı boş kalmasın İnşallah...

rabbim isteyen herkesin kucagına bebeklerini verir inş canım benimm

Zor bir durum...
Allah bir an evvel, hayırlısıyla istediğinizi size versin arkadaşım...

Bugün arı sütü ve polen hakkında bazı siteleri inceliyordum...
İşinize yarar mı bilmiyorum ama; 3 ay boyunca düzenli arı sütü kullanarak bu soruna çare bulan insanların olduğunu gördüm...
Yıllardır bebeği olmayan bazı insanlar, düzenli arı sütü ve polen kürü uygulayarak bu şekilde hamile kalmışlar...
Hem kadın, hem erkek kaynaklı sorunlarda, çok olumlu sonuçlar alınmış...
Araştırmanızda fayda olduğunu düşünüyorum...
Allah, evlat hasretiyle yanan herkese hayırlısından, çabucak evlat versin...

Zor bir durum...
Allah bir an evvel, hayırlısıyla istediğinizi size versin arkadaşım...

Bugün arı sütü ve polen hakkında bazı siteleri inceliyordum...
İşinize yarar mı bilmiyorum ama; 3 ay boyunca düzenli arı sütü kullanarak bu soruna çare bulan insanların olduğunu gördüm...
Yıllardır bebeği olmayan bazı insanlar, düzenli arı sütü ve polen kürü uygulayarak bu şekilde hamile kalmışlar...
Hem kadın, hem erkek kaynaklı sorunlarda, çok olumlu sonuçlar alınmış...
Araştırmanızda fayda olduğunu düşünüyorum...
Allah, evlat hasretiyle yanan herkese hayırlısından, çabucak evlat versin...

çok sagol arkadaşım Aminnn

denemedigimiz kürler kalmadıki keçboynuzu arı sütü plenn aktarlarla 8 yıldır akraba olduk artıkk :):) herşeyiin hayırlsıı inş :)

canim inan seni o kadar iyi anliyorum ki ama bu iste sabir gerekli
bizde de iki tarafli ben dogustan dogal adet goremiyorum evlenirken esime anlattim bana anlayis gosterdi ve bunu sorun yapmadi sagolsun.
neyse zaten evlendikten 6 ay sonra doktora gitmeye basladim yumurta takibi ile hamile kalabilirsin dedi
ama bu kezde esimde problem oldugunu ogrendik spermlerde sekil bozuklugu ve sayisi dusuktu direk tup bebek denildi yine de hayata kusmedik uzuldum agladim niye ben Allahim dedim.
iki kere tup bebek denedik bu kezde embriyo kalite problemi cikti dert dert ustune geldi Allah kimsenin basina vermesin fazla bi tedavi si yok kalite ile ilgili birsey yapamiyorlar, dedim beterin beteri varmis.
tabi ben yine isyanlardayim niye ben diye,
ama sonra dusundum nerde hata yapiyorum ben agladikca isyan ettikce hersey kotuye gidiyordu
ve 1 yil boyunca ister inan ister inanma Allah a tovbe ettim sana isyan ettim Allahim affet dedim
tabi bos durmadim durmadan arastirma icerisindeydim ve ucuncu tup bebekte Allah a sukur melegim benimle her zaman diyorum dualarin hurmetine Rabbim verdi.
canim diyecegim o ki lutfen sabirli ol her zaman hamdolsun diye dualar et.
Allah baska buyuk dertler vermesin diye, caresiz bir derdin yok canim

bizde de iki tarafli ben dogustan dogal adet goremiyorum evlenirken esime anlattim bana anlayis gosterdi ve bunu sorun yapmadi sagolsun.
neyse zaten evlendikten 6 ay sonra doktora gitmeye basladim yumurta takibi ile hamile kalabilirsin dedi
ama bu kezde esimde problem oldugunu ogrendik spermlerde sekil bozuklugu ve sayisi dusuktu direk tup bebek denildi yine de hayata kusmedik uzuldum agladim niye ben Allahim dedim.
iki kere tup bebek denedik bu kezde embriyo kalite problemi cikti dert dert ustune geldi Allah kimsenin basina vermesin fazla bi tedavi si yok kalite ile ilgili birsey yapamiyorlar, dedim beterin beteri varmis.
ama sonra dusundum nerde hata yapiyorum ben agladikca isyan ettikce hersey kotuye gidiyordu
ve 1 yil boyunca ister inan ister inanma Allah a tovbe ettim sana isyan ettim Allahim affet dedim
tabi bos durmadim durmadan arastirma icerisindeydim ve ucuncu tup bebekte Allah a sukur melegim benimle her zaman diyorum dualarin hurmetine Rabbim verdi.

ayyyy canım benmmm Rabbim melegine saglıklı ömürler nasip etsin inşallah evet benim hatalarım var ben başım açık ama namazımı kılan biriydim haziranda negatifi alınca ne namaz kılıyorum nede dua ediyorum bunun fakındAYIM isteyecegim bi tek Allahım var ama hata yapıyorum Rabbim beni affetsin :(:(:(:( kendime gelmem toparlanmam gerek ne güzel temmuzda sonucu alınca geldi geçtibitirdim üzüntüyü zannetim ama her geçen gün dahada artıyomşiçimde ki üzüntü bi andada dışarı çıktııı bizlere dua et arkadaşımmm ne olur bizde anne olalım rabbim bizede nasip etsin inş Aminn..

çok sagol arkadaşım Aminnn

denemedigimiz kürler kalmadıki keçboynuzu arı sütü plenn aktarlarla 8 yıldır akraba olduk artıkk :):) herşeyiin hayırlsıı inş :)

Hayırlısı inşallah...

Bir de, arı sütü deneyen arkadaşlara, önemli bir ayrıntıyı belirtmek isterim...

Arı sütünü balla karıştırırken, ya da damla olarak kullanan arkadaşlar, kesinlikle hiç bir metalin ucunu değdirmemeleri gerekli....
Metal, bütün şifai özelliğini yitirmesine sebep oluyormuş...
Kullanılan kabın kapağından tutun da, kaşığa varıncaya kadar, metal bir iğne ucu dahi değmemeli...
( Kullanan arkadaşlar, bu ayrıntıya lütfen dikkat etsinler.)

Bazı konularda, Allah'ı vekil kılmaktan başka çaremiz kalmıyor...
Dilerim hasretiniz , mutlu bir sona ulaşır...

Sabrınızın sonucunda, isteğinize kavuşmuşsunuz ne güzel...
Allah sizi evladınıza, evladınızı size bağışlasın...

zinal tatlım sen hangi merkezde yaptırdın tedavını nasıl doktorum açıklama yapmaz ya rahım fılmı felan istemedimi araştırma yapmamışlar çok yanlış...bilinçsizce 2.tedavıye başlamakta dogru değil.

zinal tatlım sen hangi merkezde yaptırdın tedavını nasıl doktorum açıklama yapmaz ya rahım fılmı felan istemedimi araştırma yapmamışlar çok yanlış...bilinçsizce 2.tedavıye başlamakta dogru değil.

medicalparkta yaptırdım canım benim rahim filmini enbaşta tedaviye başlarken çekti rahim filmini çekmeden işleme başlamam dedi bi sorun varsa tüplerle falan alakalı enbaşta görelim ona göre yolumuza başlayalım dedi Allaha şükür temiz çıktı hatta hamilelik için bi sebep yok çok yükseklerde hamile olman dedi ama olmadı hatta salı günü başka bi dpktra gittim tahliller filmler falan onları götürdüm oda herşeyin çok güzel sperm 10 tanede olsa hamile kalınır dedi Ama işte demekki rabbim verecegi zamanı biliyo :(:( zaten mayısta falan yaparım bidaha o kortizonlu ilaçları vücuduma almak istemiyorum hormonlar bi kendine gelsin pisikolijik olarak hazır olduguma inanmıyorum daha çünkü:(

Merhaba

Canım bizimkide erkek kaynaklıydı eşimde sayı, hareket, yapı bozukluğu vardı son çıkan spermiyogramlarıda pek iyi değildi. Umudunu yitirme ve dua et canım. Bende daha önce keçiboynuzu kürü filan denedim sonuç değişmedi maalisef. Biz memorıalda yaptırdık sonuçtan çok şükür memnunuz.

Kendine bu kadar acı çektirme, güzel şeyler düşün, umud et ve hemen pes etme.
İnşallah sende özlem duyduğun bebişine Allahın izniyle en kısa zamanda kavuşursun canım.

Merhaba

Canım bizimkide erkek kaynaklıydı eşimde sayı, hareket, yapı bozukluğu vardı son çıkan spermiyogramlarıda pek iyi değildi. Umudunu yitirme ve dua et canım. Bende daha önce keçiboynuzu kürü filan denedim sonuç değişmedi maalisef. Biz memorıalda yaptırdık sonuçtan çok şükür memnunuz.

Kendine bu kadar acı çektirme, güzel şeyler düşün, umud et ve hemen pes etme.
İnşallah sende özlem duyduğun bebişine Allahın izniyle en kısa zamanda kavuşursun canım.

hep iyi düşündüm hep ama bi yerden patlak veriyosun baharnazcım ya :( Aminnn tek ben degil isteyen herkese Rabbim nasip etsin inş

su cumalar suyu hurmetıne rabbım herkesın kucagını doldursun ınşşşşş

bu dunyada yalnız degılsın arkadasım burda bulunan herkes senınle aynı durumda sabır sabır baska dıyecek bırşey yok

KEYKEY canım doğuştan adet görmediğini yazmışsın bende canım 2 yıldır ilaçla adet görüyorum.nasıl doktorlar sende yumurta görüyormuydu ultasonda.

hangi ilacı kullandın adet olmak için canım.
ben cyclo progynova diye bir ilaç kullanıyorum adet olmak için.
bebeğin doğdumu canım peki. kaç yaşındasın merak ettim

kızlar diyorum ama şimdide bi arkadaşım aradı müjde vereyim diye aradım seni diyo ne oldu diyorum hamileyim onu söyleyim dedi artık canımda acımaya başlamış bunu çok ii anladımmm :(:( sevinemiyorum bile bana söylemeyin demek geliyo içimden Rabbim bana güç kuvvet ver ne olurrr

sekiz yıllık evlilik sekiz yıllık bebek hasreti evimde olan bebek odası sekiz yıldır boş sadece gelen misafirim yatmasına yarıyor :( son 15-20 gündür her aldıgım koku bebek kokusu geliyo burnuma nedense yolda yürürken gözüme hep hamileler yada yeni dogmuş bebekler görüyorum yada görmek istedigim için bukadar çok görüyorum.Markete gittigimde nedense bebek mamalarına bezlerine bakıyorum sanki alacak evde bebegim varmış gibii ondan sonra boynum bükük kalbim kırık o reyondan ayrılıyorum teyze oldum 1 ay önce yegenimin çoraplarını aldım hergece onu kokluyorum eşimden gizli benneyaptımki
sonrada diyorum neden bende yok sorunun cevabı var ama ben ne arıyosam dahada çok soruyorum diyorum kızım rabbim verecek zamanı biliyor diye söyleniyorum hiç kimseyle görüşmek istemiyorum hekesin sorusundan bıktm bugün bille kayınpederim yemek yerken tabii eşim yoktu bilerek bebek konusu açıyo kinayeli kinayeli konuşuyo içimden bagırıp ben napayım benim allaha şükür sorunum yok oglunuzun sorunu var dmek geliyo ondan sonrada diyorum bn eşime bunu yapamam artık ne demm ne yapmam gerekiyo bilmiyorum eşimin yanında fazla umursamıyomuş gözükmekten sıkıldımm YA BEN ANNE OLMAK istiyorummm bebegimi 24 saat sıkılmadan koklamak isityorum onu okşamak istiyorum o boş odanın dolmasını her odanın önünden geçerken orada yatan dünya güzxeli bir bebegin oldgunu bilmek istiyorum onun elbiselerni yıkamam en nefret ettigim iş olan ütü onun elbiselerini zevkle ütülemk istiyorum NEDEN BEN SİZCE ÇOKMU ŞEY İSTİYORUMMM......

Canım seni o kadar iyi anlıyorumki. aynı düşüncelere sahibiz.Aynı soruyu bende defalarca soruyorum. 1 günde bu soruyu kendime kaç defa sorduğumu bilmiyorum. Ama biliyorumki birgün bebişlerimiz bizi duyup bu kadar hasretle beklediğimizi duyucaktır.Benimde ilk tüp denemem ve başarısız. allahım bizide duysun.emeklerimizi boşa çıkarmasın.Kucağımıza biran önce bebişlerimizi versin. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

KEYKEY canım doğuştan adet görmediğini yazmışsın bende canım 2 yıldır ilaçla adet görüyorum.nasıl doktorlar sende yumurta görüyormuydu ultasonda.

hangi ilacı kullandın adet olmak için canım.
ben cyclo progynova diye bir ilaç kullanıyorum adet olmak için.
bebeğin doğdumu canım peki. kaç yaşındasın merak ettim

canim ben 15 yasinda basladim doktora gitmeyi kimisi cocugun olmasi zor dedi.
acikcasi cok moralimi bozdular bu konuda sonra bir profosor doktora gittik
dedigi bana suydu, yumurtan var ama rahmin kucuk ilaclarini her zaman kullan biraz daha buyur dedi.
ben simdi 23 yasindayim ilk defa hamile kaldim.
canim normalde boyle benim gibi olanlar yumurta takibi ile hamile kalabiliyorlar
ama ben esimden kaynakli tup bebek yaptirdik.
baska sormak istedigin birsey varsa cekinmeden sorabilirsin.

kızlar diyorum ama şimdide bi arkadaşım aradı müjde vereyim diye aradım seni diyo ne oldu diyorum hamileyim onu söyleyim dedi artık canımda acımaya başlamış bunu çok ii anladımmm :(:( sevinemiyorum bile bana söylemeyin demek geliyo içimden Rabbim bana güç kuvvet ver ne olurrr

Canım elimizden gelen ne var ki, tek yapabileceğimiz dayanmaya çalışmak.. benden sonra evlenen kuzenimin biri 1.ayında diğeri 4.ayında bir diğeri 8.ayında hamile kaldı biri dün doğum yaptı.Hamile kalan duydum mu diyorum ki, acaba doğumunda ben hala böyle evlat hasretiyle yanıyormu olacağım?Bu arada daha bir senelik evliyim yaşım 31!
Rabbim bize bunu uygun görüyor var bunda da bir HAYIR!..

sekiz yıllık evlilik sekiz yıllık bebek hasreti evimde olan bebek odası sekiz yıldır boş sadece gelen misafirim yatmasına yarıyor :( son 15-20 gündür her aldıgım koku bebek kokusu geliyo burnuma nedense yolda yürürken gözüme hep hamileler yada yeni dogmuş bebekler görüyorum yada görmek istedigim için bukadar çok görüyorum.Markete gittigimde nedense bebek mamalarına bezlerine bakıyorum sanki alacak evde bebegim varmış gibii ondan sonra boynum bükük kalbim kırık o reyondan ayrılıyorum teyze oldum 1 ay önce yegenimin çoraplarını aldım hergece onu kokluyorum eşimden gizli benneyaptımki
sonrada diyorum neden bende yok sorunun cevabı var ama ben ne arıyosam dahada çok soruyorum diyorum kızım rabbim verecek zamanı biliyor diye söyleniyorum hiç kimseyle görüşmek istemiyorum hekesin sorusundan bıktm bugün bille kayınpederim yemek yerken tabii eşim yoktu bilerek bebek konusu açıyo kinayeli kinayeli konuşuyo içimden bagırıp ben napayım benim allaha şükür sorunum yok oglunuzun sorunu var dmek geliyo ondan sonrada diyorum bn eşime bunu yapamam artık ne demm ne yapmam gerekiyo bilmiyorum eşimin yanında fazla umursamıyomuş gözükmekten sıkıldımm YA BEN ANNE OLMAK istiyorummm bebegimi 24 saat sıkılmadan koklamak isityorum onu okşamak istiyorum o boş odanın dolmasını her odanın önünden geçerken orada yatan dünya güzxeli bir bebegin oldgunu bilmek istiyorum onun elbiselerni yıkamam en nefret ettigim iş olan ütü onun elbiselerini zevkle ütülemk istiyorum NEDEN BEN SİZCE ÇOKMU ŞEY İSTİYORUMMM......
canım kaçıncı denemen bilmemiyorum ama bizim kaderimizde böyle yazılmış zorlu yollardan gelecek bebeklerimiz. biliyorum etrafında sürekli "kaza" ile gebe kalanlar varken bozulmamak üzülmemek zor. en yakınının bile gebelik haberi seni üzüyor. en son çok yakınım yine kaza ile gebe kaldı. yok ben ne yapayım ne edeyim diye beni arıyor. tam da aranacak adamım he. bende moral verdim bak ne güzel gebe kalayım derdin olmayacak o stresin olmadan bebek sahibi oldun diye. ama verdiği cevap süper oldu. -haaa - bu arada benim denemelerim aklına geldi- tabi ya doğru söylüyorsun Allah aratmasın dedi. çat diye telefon suratıma kapandı. aman bana ne ne yaparlarsa yapsınlar. münasebetsiz insanlar. yani seni arayan da maşallah benimkinden farklı değil 8 yıl bebeği olmayan birine açıp müjde vermek fikri anca art niyetli insanda olur. benim eltim gebe kaldığında kayınvalidem neredeyse benden özür dileyerek söyledi. insan biraz anlayışlı olur ya. neyse canım boş ver bu münasebetsizleri. moralini toplayıp bir daha ayağa kalkacaksın bir daha deneme yapacaksın. inşallah son denemen olur. rabbim yardımcın olsun.. amin...

Back
X