Neden ben sorusunun cevabını bulamıyorum :(

teşekkürler canım darısı sizlerin başına inşallah,zinal inanki bunu herkes için çok istiyorum,şuanda bile sizlere dua ediyorum.tabiki zor bir durum ama kendinizi dinlemeyin,umudunuzu yitirmeyin lütfenopuyorumnanaktan

Allah dularını kabul etsin canım benim taamm dinelmicem boşverecem herşey olacagına varır neyapalım rabbim herşeyin hayırlsıını nasip etsin inş:CüvCüv:

canım özel mesaj gönderemiyorum. ben aranıza yeni katıldım çünkü. ama okudum. gelişmelerden beni haberdar et. yeni bir tüp bebekl denemsi yapmak istiyor musun. aslında 1 kez tüp bebek yeni sayılır. birde erkek sorunlarında Ankara Maya yı çok tavsiye ediyorlar. bir oraya da gözükseniz. nacizane fikrim.olumlu düşüncelerini ve haberlerini bekliyorum.

canım özel mesaj gönderemiyorum. ben aranıza yeni katıldım çünkü. ama okudum. gelişmelerden beni haberdar et. yeni bir tüp bebekl denemsi yapmak istiyor musun. aslında 1 kez tüp bebek yeni sayılır. birde erkek sorunlarında Ankara Maya yı çok tavsiye ediyorlar. bir oraya da gözükseniz. nacizane fikrim.olumlu düşüncelerini ve haberlerini bekliyorum.

mayıs ayında Allah nasip ederse deneyecem şimdi ilaç araştırdım evicap klomen ve largınıne onları aldım jinekologuma söyledim zararı yok kullandıgımız ilçalar kullansın dedi bunları burada araştırdıgımdada bi kaç arkdaşım 0 iken hamiş olanlarıda okudum bakalım 2.tüp bebege kadar kullanalım olursa normal yolla olur olmadı tüpe kadar biraz çogalmış olur bakalım hayırlısı inş hepimizzz hamiş hamiş dolaşırızzz :):):):)

canim ben 15 yasinda basladim doktora gitmeyi kimisi cocugun olmasi zor dedi.
acikcasi cok moralimi bozdular bu konuda sonra bir profosor doktora gittik
dedigi bana suydu, yumurtan var ama rahmin kucuk ilaclarini her zaman kullan biraz daha buyur dedi.
ben simdi 23 yasindayim ilk defa hamile kaldim.
canim normalde boyle benim gibi olanlar yumurta takibi ile hamile kalabiliyorlar
ama ben esimden kaynakli tup bebek yaptirdik.
baska sormak istedigin birsey varsa cekinmeden sorabilirsin.
Hiç adet olmadınız mi

Back
X