• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden ben :(

erkekler bizler gibi ince düşünceli,duygusal varlıklar değiller malesef en duygusalı bile bizim yanımızda solda sıfır kalır,
severek evlendiğiniz ve birbirinize değer verdiğiniz belli olan olmuş o gece yaşanılan tartışmayı hangi kadın olursa unutamaz!
seninde unutmaman normal ama eşini severek bu durumu hala kabullenmemen anormal
bak ne güzel durumu hemen fark edip doktora gitmişsin ama devamını getirmemişsin
üzülen ,yıpranan sen olursun eğer devam etmek istiyorsan eşinle tedaviyi bırakma yok her şey bitti diyorsan
karar seni...

planlarınız hep aksilik yüzünden ertelendi sanırım :S çok garip hep bir engel çıkmış insallah düzelir mutlu olursun ya..

Eğer eşini biraz olsun seviyorsan her zorluğun üstesinden gelmek için yeterince sebein var demektir...

Evlilik daha çok yeni.Herşeyi ince ince düşünmen çok normal.Bütün yaşananları normal seyrinde karşılamaya çalışırsan o kadar üstünde durmadığını farkedersin...

Kendinize bir şans verin.Sanki ilkkez birlikte oluyormuşsunuz gibi yaklaş eşine.umarım işe yarar.

Ayrıca asla etrafı takma.Bebek diyen istedği kadar desin.Düşünmüyoruz de net bi şekilde kimseye laf bırakma.Başkaları istedği için çocuk yapmazsın sanırım ozman takmayada değmez.

Hayatı eşinle kendine zindan etme.Bi otur güzelce düşün ve ilk adımı sen at...

HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN...

Eğer eşini biraz olsun seviyorsan her zorluğun üstesinden gelmek için yeterince sebein var demektir...

Evlilik daha çok yeni.Herşeyi ince ince düşünmen çok normal.Bütün yaşananları normal seyrinde karşılamaya çalışırsan o kadar üstünde durmadığını farkedersin...

Kendinize bir şans verin.Sanki ilkkez birlikte oluyormuşsunuz gibi yaklaş eşine.umarım işe yarar.

Ayrıca asla etrafı takma.Bebek diyen istedği kadar desin.Düşünmüyoruz de net bi şekilde kimseye laf bırakma.Başkaları istedği için çocuk yapmazsın sanırım ozman takmayada değmez.

Hayatı eşinle kendine zindan etme.Bi otur güzelce düşün ve ilk adımı sen at...

HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN...

Arkadaşlar bu güne kadar kimseyle paylaşamamıştım bu sorunumu. İyiki buraya yazmışım. Belki yüz yüze konuşmadık ama inanın yazdığım günden beri içimden bişeyler boşaldı. Biraz olsun rahatladım. Doktorla konuşurken bile hiç böyle rahatlayamamıştım. Keşke bu sorunum ortaya çıktığında burada da olsa anlatabilseydim. Belki sizlerinde dediği gibi kendi içimde biriktire biriktire bu duruma gelmezdim. Sizlerinde desteğiyle eşimle konuştum. İçimi döktüm onada. İçimden geçenleri en ince ayrıntısına kadar söyledim. Eşimle bile bu kadar paylaşamıyordum. Tekrar doktora gitmeye karar verdim. Hem de kendi isteğimle. Hiç olmayacak derken bu istek tekrar oldu içimde sizlerinde katkısı çok büyük bunda inşallah tekrardan yılmam. Hayal kırıklıklarıyla karşılaşmam. Tekrar olursa bu sefer ne yapabilirim bilmiyorum. Ama beni tanımasanızda bana destek olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bana özel mesaj atan arkadaşlar oldu. Onlara cevap yazdım ama yeni üye olduğum için belli bir süreden sonra özel mesaj atabiliyormuşum o yüzden mesajlarım iletilmedi. Şuan moralim yüksek inşallah böyle devam eder.

İnşallah sıkıntılarınızı tamamen atlatacaksınız.Kendinize ve eşinize birazcık şans tanıdığınızda herşey nasılda değişiyor gördünüz değil mi?Bu problemden tamamen kurtulduğunuzua yazın bize.Yaşasın Kadınlar Kulubü:9:

Son düzenleme:
Bencede 'Yaşasın Kadınlar Kulübü'. Uzun zamandır foruma girememiştim. Kendi kendime nazar değdirmiyeyim ama hala moralim yüksek. Hem de bana o geceyi bu sorunumu hatırlatan durumlarla karşılaşsam bile gülüp geçiyorum. İnşallah hep böyle olur. O günden beri doktora gitmek için eşime ısrar ediyorum. Bulunduğum şehirde bu konuda uzman doktor yok. Daha önce gittiğim doktorda ayrılmış. Misafirlerimizi gönderdiğimiz vakit hemen başka bir şehirde doktor arayışına başlıyacağım. İnşallah , inşallah bu sorundan tamamen kurtulduğumda da haber vereceğim.

Yine mutsuzluk yine hayal kırıklığı yaşadım.Oysa nasılda moralim yüksekti sizlerede söz vermiştim.Güzel haberler verecektim. Başarısızlıklara karşa dayanabileceğim gücüm kalmadı. Hemen her zorlukta yıkılıyorum. Hiç hayal etmediğim şeyler başıma geliyor hep. Kendine güvenen bu konuda uzman bir doktorla görüştük. En fazla 4 seansta bu durumdan kurtulunabileceğini duydum.Çok sevindim. Yine planlar yaptım sömestre tatilinde kurtulacaktım bu sıkıntıdan. Sonrada eşimle 2 günlük bir tatile gidecektik. Doktora gittiğimde orada benim durumumda bir sürü kişi olduğunu gördüm. Tedaviye yeni başlayanlar, bitirenler...Sonuç hep olumlu. Herkes yüzü gülerek çıkıyor klinikten. Dahada sevindim. Moralim arttı. Ama ilk muayenemde bir şeylerin tatsız gittiğini farkettim. Sanki doktor benden birşeyler saklıyor gibi geldi. Eşimle paylaştım bu durumu. O da önce sessiz kaldı ama sonra açıklamak zorunda kaldı. Operasyon geçirmek zorundaymışım.Çünkü kızlık zarım çok dar ve kalınmış. Vajinusmus olmamın sebebi buymuş. Çok üzüldüm. Ertesi gün doktor tekrar muayene etti ve kesin sonucu söyledi.Operasyon şart. 1 ay kadar iyileşme evresi daha sonrada tekrar vajinismus tedavisine başlayacağız. Şok oldum. Hayal kırıklığı oldu yine. Böyle hayal etmemiştim. Benimle tedaviye başlayan kişiler klinikten tedavileri bitmiş ve gülerek ayrılırken ben daha başlayamamıştım bile.Her zaman diyorum Allah başka acı-hastalık yaşatmasın, tedavisi olmayan bir hastalık vermesin diye ama bir umutla gidip artık bu sömestre tatilinde kesin çözülecek dediğim şeyin yine uzaması beni yine yıprattı. Bu hayal krıklığı sinirlerimi bozunca yine tartıştık eşimle. Şimdiyine küstük ve ben o da böyle davrandıkça artık affedemiyorum. Affetsemde içimde bir yerlerde kalıyor hep :(

Yine mutsuzluk yine hayal kırıklığı yaşadım.Oysa nasılda moralim yüksekti sizlerede söz vermiştim.Güzel haberler verecektim. Başarısızlıklara karşa dayanabileceğim gücüm kalmadı. Hemen her zorlukta yıkılıyorum. Hiç hayal etmediğim şeyler başıma geliyor hep. Kendine güvenen bu konuda uzman bir doktorla görüştük. En fazla 4 seansta bu durumdan kurtulunabileceğini duydum.Çok sevindim. Yine planlar yaptım sömestre tatilinde kurtulacaktım bu sıkıntıdan. Sonrada eşimle 2 günlük bir tatile gidecektik. Doktora gittiğimde orada benim durumumda bir sürü kişi olduğunu gördüm. Tedaviye yeni başlayanlar, bitirenler...Sonuç hep olumlu. Herkes yüzü gülerek çıkıyor klinikten. Dahada sevindim. Moralim arttı. Ama ilk muayenemde bir şeylerin tatsız gittiğini farkettim. Sanki doktor benden birşeyler saklıyor gibi geldi. Eşimle paylaştım bu durumu. O da önce sessiz kaldı ama sonra açıklamak zorunda kaldı. Operasyon geçirmek zorundaymışım.Çünkü kızlık zarım çok dar ve kalınmış. Vajinusmus olmamın sebebi buymuş. Çok üzüldüm. Ertesi gün doktor tekrar muayene etti ve kesin sonucu söyledi.Operasyon şart. 1 ay kadar iyileşme evresi daha sonrada tekrar vajinismus tedavisine başlayacağız. Şok oldum. Hayal kırıklığı oldu yine. Böyle hayal etmemiştim. Benimle tedaviye başlayan kişiler klinikten tedavileri bitmiş ve gülerek ayrılırken ben daha başlayamamıştım bile.Her zaman diyorum Allah başka acı-hastalık yaşatmasın, tedavisi olmayan bir hastalık vermesin diye ama bir umutla gidip artık bu sömestre tatilinde kesin çözülecek dediğim şeyin yine uzaması beni yine yıprattı. Bu hayal krıklığı sinirlerimi bozunca yine tartıştık eşimle. Şimdiyine küstük ve ben o da böyle davrandıkça artık affedemiyorum. Affetsemde içimde bir yerlerde kalıyor hep :(

Arkadaşım konunuzu baştan sona kadar okudum... Bütün açıklamalarınızda hayal ve hayal kırıklığı..Bazen hiç birşey istediğimiz gibi gitmez bazen hayatı akışına bırakmak ve o akışda bazı şeylerin farkına varıp yakalamak gerekir. Siz sürekli hayal kırıklığı diyorsunuz. Doktora gidiyorsunuz şöyle olacak böyle olacak diye hayal kuruyorsunuz. Tatile gitmeye karar veriyorsunuz hayal kuruyorsunuz. Hayal etmediğim şeyler başıma geliyor diyorsunuz. Siz hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz yoksa dünya da mı. Tamam insanın istekleri olur şöyle olsun böyle olsun diye.. Ama hayal kurup da olmazsa bu kadar da üzülmez ki Herşey Allah dan. Herşeye inşallah , nasipse, kısmetse ve Allah izin verirse diye bir yaklaşımınız olsaydı bence bu kadar üzülmezdiniz.. Bence ilk aylarda bu hayal kırıklıklarınızın üzerinde yoğunlaşağınıza tedaviye başlamış olsaydınız..Şuan baya bir yol kat etmiş olacaktınız.. Neden kendi kendinize engeller koyup hem kendinizi hemde eşinizi üzüyorsunuz.. Şuna da değinmeden edememeyeceğim. Başkasının mutluluğuyla mutsuz oluyorsanız bu hasetlikdir.

Bu arada söylemeden geçmek istemiyorum... Çok nazlısınız.. Herşey dört dörtlük olsun. Hiç bir aksilik çıkmasın istiyorsunuz.. En basiti otel ayarlama meseleleri siz niçin gidiyorsunuz ve neye üzülüyorsunuz.. Eşinize boşver canım olur böyle aksilikler insan oğluyuz diyeceğinize surat asıyorsunuz.. Bence sizin büyümeniz gerekk...

canım tek sen değilsin evlendiği gece ya da düğünü vs mahvolan.ama onları bir kenara bırakman herşeye devam etmen gerekir.tabiki unutamazsan içten içe kırgınlığın kızgınlığın devam eder ama o kötü hatıraların yarınlarınıda mahvetmesine izin verme.bence yeniden doktora git eşinle daha sağlıklı ilişki kurmaya çalış.inşallah en kısa zamanda herşey istediğin gibi olur.

aslında sizin ilk gece de bunları yaşamanız tabiki çok kötü olmuş . sizin o geceyi bu kadar takmanızın ve çok üzülmenizin nedeni o şeyin hala yapılmamasından dolayı çok açık yazamıyorum anladınız umarım... şimdi vajinusmus durumundan kurtulursanız artık taa1 yıl önceki şeyide unutursunuz yada bu kadar önemsemezsiniz..
ayrıca eşinizin kendi arkadaşını tembihlemesindede ben hiç bir artniyet görmedim, neden üstüne gidiyorsunuz

Arkadaşım konunuzu baştan sona kadar okudum... Bütün açıklamalarınızda hayal ve hayal kırıklığı..Bazen hiç birşey istediğimiz gibi gitmez bazen hayatı akışına bırakmak ve o akışda bazı şeylerin farkına varıp yakalamak gerekir. Siz sürekli hayal kırıklığı diyorsunuz. Doktora gidiyorsunuz şöyle olacak böyle olacak diye hayal kuruyorsunuz. Tatile gitmeye karar veriyorsunuz hayal kuruyorsunuz. Hayal etmediğim şeyler başıma geliyor diyorsunuz. Siz hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz yoksa dünya da mı. Tamam insanın istekleri olur şöyle olsun böyle olsun diye.. Ama hayal kurup da olmazsa bu kadar da üzülmez ki Herşey Allah dan. Herşeye inşallah , nasipse, kısmetse ve Allah izin verirse diye bir yaklaşımınız olsaydı bence bu kadar üzülmezdiniz.. Bence ilk aylarda bu hayal kırıklıklarınızın üzerinde yoğunlaşağınıza tedaviye başlamış olsaydınız..Şuan baya bir yol kat etmiş olacaktınız.. Neden kendi kendinize engeller koyup hem kendinizi hemde eşinizi üzüyorsunuz.. Şuna da değinmeden edememeyeceğim. Başkasının mutluluğuyla mutsuz oluyorsanız bu hasetlikdir.

Öncelikle konuyu okuduğunuz için teşekkürler. Benim hayelden kastım yapmış olduğum planlardı. Bir şeye başlamadan önce hep plan yaptım bu yaşıma kadar ve yaptığım planları uyguladım. Evlenene kadar da hep her şey yolunda gitti. Aksiliklerle karşılaşmadım. Karşılaştıklarımda yine planlarımda yer aldı. Şöyle bir durumla da karşılaşabilirim diye.Ama bütün kızların hayalidir evlilik bende çok özel olmasını istemiştim. Zaten her şey bu hayalimden kaynaklanıyor. Ayrıca haset olduğumu düşünmüyorum. Siz bu kanıya neen ulaştınız ki. Gerçi ne kadar tanıyabilirsiniz ki beni. Burada yazdıklarımı nasıl yorumlarsanız hakkımda onu düşünürsünüz.

aslında sizin ilk gece de bunları yaşamanız tabiki çok kötü olmuş . sizin o geceyi bu kadar takmanızın ve çok üzülmenizin nedeni o şeyin hala yapılmamasından dolayı çok açık yazamıyorum anladınız umarım... şimdi vajinusmus durumundan kurtulursanız artık taa1 yıl önceki şeyide unutursunuz yada bu kadar önemsemezsiniz..
ayrıca eşinizin kendi arkadaşını tembihlemesindede ben hiç bir artniyet görmedim, neden üstüne gidiyorsunuz

Eşimi art niyetli bende görmüyorum. Hatta bende uyarıyorum etrafımdaki evlenecek kişileri.Kendimi örnek göstermesemde genel olarak her konuda uyarılard bulunuyorum. Yardımcı olmaya çalışıyorum.Şimdi düşünüyorumda bizi hiç uyaran olmadı.Ama ben öyle yapmıyorum yeni evlilere bile hep içlerini rahatlatıcı konuşmalrd bulunuyorum. Eşimin arkadaşını uyarmasına kızmamın nedeni eşimle benim aramda daha önceden bu konuda geçen tartışmaydı. Ben o geceyi telafi etmek için (eşiminde isteğiyle ) güzel bir otelde tatil planladım ama eşim bunu kabul etmedi. Evlilik yıldönümü gecemizde öğrendimki arkadaşı benim istediğim otele balayına gidecekmiş. Hemde benim eşimin uyarmasıyla. Birde bana diyor ki. Bizim yaşdığımız sorunu yaşamasınlar güzel bir otelde o geceyi rahatça geçirsinler. Beni kızdıran o oldu. Sanki arkadaşının eşi bunları hak ediyor ben etmiyorum düşüncesine kapıldım ve o yüzden evlilik yıl dönümümüzde kavga etmiştik.

bence sen öncelikle eşinden içinde kalan sinirini bir güzel çıkar o içindeki öfkeyi at bi deşarj ol.sonra gidin bir otelde 1 hafta tatıl yapın balayını ılk kez yaşadığını düşün...

Öncelikle konuyu okuduğunuz için teşekkürler. Benim hayelden kastım yapmış olduğum planlardı. Bir şeye başlamadan önce hep plan yaptım bu yaşıma kadar ve yaptığım planları uyguladım. Evlenene kadar da hep her şey yolunda gitti. Aksiliklerle karşılaşmadım. Karşılaştıklarımda yine planlarımda yer aldı. Şöyle bir durumla da karşılaşabilirim diye.Ama bütün kızların hayalidir evlilik bende çok özel olmasını istemiştim. Zaten her şey bu hayalimden kaynaklanıyor. Ayrıca haset olduğumu düşünmüyorum. Siz bu kanıya neen ulaştınız ki. Gerçi ne kadar tanıyabilirsiniz ki beni. Burada yazdıklarımı nasıl yorumlarsanız hakkımda onu düşünürsünüz.[/QUOT

Yarın nasıl olacağını biz bilemeyiz.. Tamam elimizden geleni yapalım gayreti gösterelim ama yarının ne getireceğinin biz değil Allah bilir.. Neden ben değil de o demeniz de bir hasetlikdir.. Canım önce bir araştır olurmu..

ilk geceye neden bu kadar anlam yüklenir bilmiyorum,ilk güzel olunca diğerleri de öyle gidicek mi?ilk sadece başlangıç demek benim gözümde..ben hiç ilk gece heyecanı yaşamadım..yorgunluktan fosur fosur uyuduk eşimle ;)vajinismus problemini çoğu kadın yaşıyor şuan..bence bir doktora gidebilirsiniz..profesyonel yardım en sağlam tercih olur..

Bu arada söylemeden geçmek istemiyorum... Çok nazlısınız.. Herşey dört dörtlük olsun. Hiç bir aksilik çıkmasın istiyorsunuz.. En basiti otel ayarlama meseleleri siz niçin gidiyorsunuz ve neye üzülüyorsunuz.. Eşinize boşver canım olur böyle aksilikler insan oğluyuz diyeceğinize surat asıyorsunuz.. Bence sizin büyümeniz gerekk...
:46::46::46::46::46:

Back
X