Neden ben?

:16: Kız kim kaybetmiş de biz bulalım adam olanını. :9: Üzülme, salak yerine falan koyulmadın 100 kişiye anlat bu olayı, sana mı salak diyecek dinleyenler ona mı görürsün o zaman. :34: Ben aylarımı harcadığım, her şeyimi paylaştığım, bir sürü fedakarlık yaptığım biri tarafından ne kadar aşağılayıcı şekilde terk edildim biliyor musun? İlk 3 ay yakın arkadaşlarım tanıyamadı beni, atlattım tabi her şey geçiyor ama hala yediremiyorum kendime aptallığıma yanıyorum, beni kandırdığı yanına kar kaldı. :ssz: Bütün bunları yaşadıktan sonra senin şu anlattığın gibi 1 aylık bir şey olsa güler geçerim. :34:

üzülmüyorum akşam sılanın konserine gittim bagarmaktan sesim kısıldı:46: ama insanlar neden bukadar acımasız bunu anlamıyorum işte unuttum gitti bile de salak zannediyorlar ya ona gıcık oluyorum! amaaaa allah büyük arıcak o beni:19:

yeni sine sağlık:46::46:

Benim için ilk intiba önemlidir. Kişinin sireti suretine yansır ilk anda beğenmemişsen daha sonra çıkar sebebi ki çıkmış gördüğün üzere. İlk anda hoşuna gitmemişse hiç uzatma şuymuş buymuş diye.

Ay sonunu okuyunca ağzım açık kaldı yemin ederim.. Ne biçim insanlar var nasıl bir vicdan bu hiç anlamıyorum. Boş ver arkadaşım senin için büyük bir şok olmuştur anlayabiliyorum ama yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun Allah kurtarmış denir buna :)

Bu aralar bu tür ilişkiler moda oldu erkekler arasında.
Taş çatlasa 40 gün.
Hangi arkadaşımla konuşsam aynı dertten müzdarip.
Bir hevesle koşarak geliyorlar (en ilgincide hepsi çok ciddiyiz diye geliyor)sonra bir anda sebep bile göstermeden gidiyorlar.
Etraftaki alternatifleri tek tek değerlendiriyorlar sanırım.
Allah kurtarmış canım,kısa yoldan tanıtmış kendini.

Dindarmış,dini bölüm okuyormuş.....
Karakter,Allah korkusu başka bir şey ya herkeste olmuyor.....Pislikler kendileri gibi karşılarına çıkarsın Allah...

haklısın
kimse o kişinim karakterine bağlamıyor
dine bağlıyor
birine sinirlendiğim zaman sakin olmaya çalışıyorum ki tesettürlüler böyle diye düşünmesinler

evet cok haklısın hemen karalamaya cok meraklı bir milletiz.
bası acık olunca ayrı konusuluyor,kapalı oluncada ayrı.
her koyun kendi bacagından asılır diyen yok.

Back
X