- 8 Temmuz 2016
- 92
- 24
- 3
- Konu Sahibi busecikbuse
neden benim hiç yakın arkadaşım dostum yok ben mi çok vefalıyım insanlar mı bu kadar nankör ben lisede okul değiştirdim ama çok yakın arkadaşlarım bi grubum vardı gelgörki şimdi ne arayan var ne soran bi mesaj atanım yok anlamıyorum sıkıcı bi insan değilim hatta çok espiriliyimdir insanlar öyle söyler kötü bi insanda değilim kötü alışkanlığımda yok dürüstüm ama acaba çok mu şey bekliyorum insanlardan ben mesajatmasam kimse atmaz hatta mesaj atarım cevap gelmez bazen kısa cevap gelir yani lise arkadaşlarımdan bahsediyorum şimdi üniversitedeyim ama ben lise arkadaşlarımla kopmak istemiyorum iyi insanlar aslında çok iyi anlaşırdık zamanında dert oluyor içime neyi yanlış yapıyorum gerçi lise arkadaşlarım diyorum ama benim genel itibariyle istediğim zaman arayacağım konuşabilececeğim uzun uzun muhabbet edeceğim canım çok sıkkınken dertleşebileceğim bi dostum yok çok mu şey istiyorum nerede hata yapıyorum lise arkadaşlarım wp grubuna beni almamışlar inanabiliyomusunuz tamam benim telefonum yoktu yeni aldım bu sene ama telefonum olunca alabilirlerdi bilmiyorum sevilmeyi haketmiyorum sanırım