- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi busecikbuse
benim de yok, kimseye de pek güvenmem zaten. kardeşlerim yeter, iyi ki varlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla he ya bu şehirde hiç yok. İsteMem de zaten.. Bi kere bana benim basarili oldgum zaman benimle sevinecek ama gerçekten sevineçek ben de nie yok die üzülme yemek biri lazım. . Kardeşler bile kötü bu konudaBenim de pek yok
Bu şehirde hiç yok
Vefa kalmadı salla canım üzülme
Lisede evet gerçekten. . Haklsın. Üniversite de de aslında .ama sonrasındayok yok arkadaşlık hep tirtLisedeki arkadaşlar güzel olur çıkar için olmaz.En güzel en gerçek dostluklar lisede kurulur bence.
Canın sıkılınca arayabilecegin bi kişi dahi yoksa sorun sende olabilir.Espritüelim demişsin mesela soğuk espriler yapıyor olabilirsin veya dürüstüm demişsin.Fazla dürüstlük de arkadaşlar arasında sorun olur, mesela arkadaşının eski sevgilisinin yeni sevgilisi dünya güzeli bile olsa çirkin demelisin
Biraz kendini gözlemle.Arkadaşa gerek yok diyenlere inanma arkadaşlık dünyanın en güzel şeylerinden biri emin ol![]()
ben sevgili değilde dost istiyorum hani dizilerde falan olur ya güzel bi haber aldığında paylaştığın kötü bi olay yaşadığında kendini yanında bulduğun güvendiğin dayandığın öyle işte...Hiç arkadaşım yok neden benim sırdaşım yok neden hep sevgilime adayım onu vazgeçilmez görüyorum dayanamıyorum artık beni anlayan dost istiyorum dedikodu yapmak gezmek istiyorum
bende öyle düşündüm haftasonu kurslara kayıt yaptırdım haftaiçi zaten okulum var çok yoğunum vefasızlarlada uğraşmamayı onlar için üzülmemeyi öğrenicemAman boşver öyle dostluklar olduğuna inanmıyorum ben
Eğer zamanını geçirebileceğin arkadaş istiyorsan kurslara falan git derim canım arkadaş edinebileceğin yerlere spor salonu falan
yok gerçekten yok tertemiz arkadaşlık illa çıkar mı olması lazım neden insanlar birbirini sadece kendileri olduğu için sevemiyorkiValla he ya bu şehirde hiç yok. İsteMem de zaten.. Bi kere bana benim basarili oldgum zaman benimle sevinecek ama gerçekten sevineçek ben de nie yok die üzülme yemek biri lazım. . Kardeşler bile kötü bu konuda
gelirmi gerçekten inşallah dost bulamadan göçüp gitmem bu dünyadan dostluk güzel şey ciddenSevgiliyi de dostu da arayarak bulamazsin. Zamani geldiginde o sana gelir.
sizinde eşiniz ve çocuklarınız size dost olmuştur Allah mutluluğunuzu daim kılsınBenim de öyle bir arkadasim yok.
Gecmiste oldu da ne oldu, yedigim kazikla kaldim. Olsun.
Simdi kime güvenecegimi bilmiyorum. Zaten ortada öyle birileri de yok.
Benim esim ve cocuklarim bana yetiyor, yetmek zorunda.
Dostluga da pek inancim kalmadi acikcasi.
gelirmi gerçekten inşallah dost bulamadan göçüp gitmem bu dünyadan dostluk güzel şey cidden
üzüldüm senin adına ama açıkçası daha önce hiç ilişkim olmadığı için seni nasıl teselli ederim bilmiyorumYarım saat önce ilişkim bitti çok kötü hissediyorum![]()
ben güvenmiştimde sonrası hayal kırıklığıbenim de yok, kimseye de pek güvenmem zaten. kardeşlerim yeter, iyi ki varlar
siz nasıl başa çıkıyorsunuzBenim de pek yok
Bu şehirde hiç yok
Vefa kalmadı salla canım üzülme
ayni beni anlatmissin ve cocugum var halada ayniyim deger verdiklerim deger gostermiyor . hatta cocugum unca hepten yok oldular . tabi benmkiler lise unv. degil . komsu akraba falan falan . sonra oturup dusundum . amannnnn cokta onemli bisi saanki . kac yasindasin bilmiorum evli bekar bilmiorum . ama manevi dostlar her zamn daha kalicidir . illa beraber gezmeniz birbirinize gitmeniz gerekmiyor . benim yanimda yakin arkadasim yok ama 24 saatlik yolun sonunda baska sehirlerde arkadaslarim var . onmli olan gonul dostu canim . sadce gonulle bagli olduklarin var. cok uzaklar ama bi telefon kadar yakinlar . ama dibimdekiler sirf ben orda burda gezmiorum die sosyel degilim die ne biri ario ne soruo ne gel dien var nede ben geleyim dien var . hic moralini bozmaya degmez sen kendini biliosunsonucta . sen seni hakedenle bir dostluk kur . cok ihyiyacin varsa bana msj at burdanneden benim hiç yakın arkadaşım dostum yok ben mi çok vefalıyım insanlar mı bu kadar nankör ben lisede okul değiştirdim ama çok yakın arkadaşlarım bi grubum vardı gelgörki şimdi ne arayan var ne soran bi mesaj atanım yok anlamıyorum sıkıcı bi insan değilim hatta çok espiriliyimdir insanlar öyle söyler kötü bi insanda değilim kötü alışkanlığımda yok dürüstüm ama acaba çok mu şey bekliyorum insanlardan ben mesajatmasam kimse atmaz hatta mesaj atarım cevap gelmez bazen kısa cevap gelir yani lise arkadaşlarımdan bahsediyorum şimdi üniversitedeyim ama ben lise arkadaşlarımla kopmak istemiyorum iyi insanlar aslında çok iyi anlaşırdık zamanında dert oluyor içime neyi yanlış yapıyorum gerçi lise arkadaşlarım diyorum ama benim genel itibariyle istediğim zaman arayacağım konuşabilececeğim uzun uzun muhabbet edeceğim canım çok sıkkınken dertleşebileceğim bi dostum yok çok mu şey istiyorum nerede hata yapıyorum lise arkadaşlarım wp grubuna beni almamışlar inanabiliyomusunuz tamam benim telefonum yoktu yeni aldım bu sene ama telefonum olunca alabilirlerdi bilmiyorum sevilmeyi haketmiyorum sanırım![]()
yani şöyle diyeyim bikere canım sıkılsa ararım ama 2. kez sıkıldığında aynı kişiyi arayamam belki bendedir ama yok espiritüel olduğumu herkes söyler yani soğuk espiri olayım yok dürüstlükte şöyle güvenilir anlamında yani heralde biraz sıkıyorum insanları yani birini sevdiğimde hep o kişiyle olmak istiyorum yada sürekli onla konuşmak istiyorumLisedeki arkadaşlar güzel olur çıkar için olmaz.En güzel en gerçek dostluklar lisede kurulur bence.
Canın sıkılınca arayabilecegin bi kişi dahi yoksa sorun sende olabilir.Espritüelim demişsin mesela soğuk espriler yapıyor olabilirsin veya dürüstüm demişsin.Fazla dürüstlük de arkadaşlar arasında sorun olur, mesela arkadaşının eski sevgilisinin yeni sevgilisi dünya güzeli bile olsa çirkin demelisin
Biraz kendini gözlemle.Arkadaşa gerek yok diyenlere inanma arkadaşlık dünyanın en güzel şeylerinden biri emin ol![]()
en kötüsüde varmış sanıp olmaması benimde lise arkadaşlarımda aynısı oldu o kadar anını içine gömmek ne kadar zor çok iyi bilirimbenimde yok.
vardı ama aslında yokmuş...
ben şimdi kimseyi dost edinmeksizin birkaç iyi insanla arkadaşım sadece.
beraber kahve içip havadan sudan sınavlardan konuştuğum arkadaşlar.
ama hiç biri dostum değil.
derdimi eşimden başkası bilmez