- 8 Temmuz 2016
- 92
- 24
- 3
- Konu Sahibi busecikbuse
neden olmadığı için mutlusunuz insan olan yerde sahtelik olur illaki diyemi düşünüyorsunuzbenimde yok olmadigi icin cokta mutluyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden olmadığı için mutlusunuz insan olan yerde sahtelik olur illaki diyemi düşünüyorsunuzbenimde yok olmadigi icin cokta mutluyum
yoo alakasi yok ihtiyacim yok sanirimneden olmadığı için mutlusunuz insan olan yerde sahtelik olur illaki diyemi düşünüyorsunuz
Evet sevdiğini düşünüyorum gerçekten bende seviyorum ama beni arayıp biz anlaşamıyoruz diyo sonra tekrar arıyo susuyo konuş diyo ayrıldık ablama beni soruyo kararsız kaldım yoruldum birazasıl mesele ilgi değil bence evlendikten sonra hepsi aynı olur asıl mesele kavgalarınızda size aşırı tepki gösteriyormu bazı tipler sevdimi aşırı sever kızdımı aşırı kızar öyleside yorar yıpratır insanı dengeli bi insansa kavga ilişkinin tuzu biberi seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan ve gerçekten seviyorsan barışmak için bi adım atabilirsin bence
aynı ben yaa bende eğlenceliyimdir falan ama bazen de konuşacak konu bile bulamam herkesle arkadaşlık yapmak isterim ama bi algı oluştu eski arkadaşlarımdan insanların beni kullanmasını istemiyorum bide insanlar çakal zaten yani hem sosyal olmak istiyorum hemde toplum korkutuyor benibir de ben herkesle uzun sure arkadaslik edemiyorum cok sicak kanliyimdir ama enerjim tutmaz bir de kimseyi kendim gibi goremiyorum bu yuzden hic arkadasim yok
ben hiç aşık olmadım zaten bide parasızlık yada sıkıntı gibi dertlerimde olmadığı için insanlarla kopma noktam birazda bu galiba inşallah gerçek dostlar bulurum hayırlısıyla :)Arkadaşlık cok önemli ya umarim karşına senin gibi biri cıkar.O duyguyu yasamamak bence hic aşık olmamak gibi bir eksiklik :/ liseden de universiteden de cok yakin arkadaslarim oldu hatta universiteden bir tanesiyle gec tanışmıştık onu ozledigimde burnumun diregi sızlıyorkaçıncı yılın bilmiyorum ama üniversitede daha yakin oluyorsun parasızlıgi hastaligi aciyi bir sürü seyi birlikte yaşıyorsun zor şeylerden sonra bi bakmissin ailen olmuslar
yani üniversitede aynı sınıfta olduğumuz için biarkadaşım var ama öyle zamanımı geçirebileceğim arkadaşım yok yeni taşındım sayılır zaten buraya burda arkadaş bulamadım ordakilerde beni bıraktı bilmiyorumki üniversite için uzak yerlere giden arkadaşlarım var onlarla whatsapptan konuşuyorlar ama ben değersizmişim demekki
ne güzel kendi kendinize yetebiliyorsunuz demekki bende öyle olduğumu düşünürdüm ama bu sene daha bir acizleştim sanırımyoo alakasi yok ihtiyacim yok sanirim
zaman zaman o banada olur abimi ararim kuzenimi ararim gecerne güzel kendi kendinize yetebiliyorsunuz demekki bende öyle olduğumu düşünürdüm ama bu sene daha bir acizleştim sanırım![]()
ya işte bende bunu anlamıyorum insanların aradığı hoş sohbet keyifli zaman geçirmek değilmi öyleyse bizim niye dostumuz yokBenim bir tane bile dostum can yoldasim yok! olmadı ! olmayacak
(Bende senin gibiyim bayilirlar muhabbetime ama uzun soluklu bir dostum yok)
ohooo abimiz biraz dengesizmiş anlaşılan yoruyorsa bırakın o zaman yani yönlendirmek gibi olmasın öneri sadece yada bu konuyu enine boyuna tartışın anlaşamıyorsanız bitirinEvet sevdiğini düşünüyorum gerçekten bende seviyorum ama beni arayıp biz anlaşamıyoruz diyo sonra tekrar arıyo susuyo konuş diyo ayrıldık ablama beni soruyo kararsız kaldım yoruldum biraz
Herkesle eglenebilirsin gulebilirsin ama daha fazlasini paylasinca dost olursun hos sohbet elbette onemli ama yeterli degilya işte bende bunu anlamıyorum insanların aradığı hoş sohbet keyifli zaman geçirmek değilmi öyleyse bizim niye dostumuz yok
maşallah Allah dostluğunuzu daim kılsın :)Bende bir tanecik var
O benim şanslı yanım![]()
ne peki ne yapmam lazım güvenilirim insanların dertlerine çözüm bulmaya çalışırım başka ne yapmam gerekki bana 1 adım gelene ben 10 adım gidiyorum zatenHerkesle eglenebilirsin gulebilirsin ama daha fazlasini paylasinca dost olursun hos sohbet elbette onemli ama yeterli degil
Fazlasıyla dengesiz o peşimden koşmuştu bende yazsam mı diyorum da kafa karışık arkadaş ortamım hiç yok ve fazla bağlandım vazgeçilmez görüyorum yaniohooo abimiz biraz dengesizmiş anlaşılan yoruyorsa bırakın o zaman yani yönlendirmek gibi olmasın öneri sadece yada bu konuyu enine boyuna tartışın anlaşamıyorsanız bitirin
bende çıkardım en azından rehberimden ama anılarımdan kolay kolay atamıyorumOlmasinda zaten.. hepsi cikarci.. cidden elli tane arkadas edinmemin hic bir manasi yok.. mesela ben hayatimdan cogu kisiyi cikardim.. huzurluyum sukur.. ve anladimki sirf menfaat icin benimle arkadaslik kurmuslar..
ya işte bende bunu anlamıyorum insanların aradığı hoş sohbet keyifli zaman geçirmek değilmi öyleyse bizim niye dostumuz yok
Saolasın :) Allah senin de karşına çıkarsınmaşallah Allah dostluğunuzu daim kılsın :)
Ben hepsini bir cirpida sildim.. baktimki beni tinlamiyorlar, menfaatciler, sutladim hepsini.. bana deger vermeyene ben neden deger vereyim..bende çıkardım en azından rehberimden ama anılarımdan kolay kolay atamıyorum![]()