Neden benn

Hayatgibi90

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
110
5
34
Selam herkeze belki daha önceden yazdıklarımı okuyanlar olmuştur yinede özetliyim geçmişimde yaptıklarımı kullanarak ailene söylerim dierek evlendiğim adamdan hakaret şiddet gördüm 9 aylık evliyim 29 yaşı dayım evden kaçıp dava açmayı düşündüğüm bi vakit 2 hafta önce annemin ayağı ve kolu kırıldı ailemin yanındayım şu anda boşancam dedim kabul etmio herzamanki gibi babamda anneme zamanında aynısını yaptığpı için damadını tutuo gibi ben ortada kaldım resmen delirmek üzereyim

Evlenme sebebinizde hayir yok zaten. Tehdit etti diye evlilik mi olur? Bana cok sacma geldi.

Calisiyor musunuz? Mesleginiz var mi?

Söylesin.. Bir kere rezil olmak o kadar hakaret ve şiddetten daha iyi değilmi. Mahkemeye başvurun ve olduğu gibi herşeyi anlatın. Boşanmaktan başka hiçbir çare yok. Geçmişinde yaşadıklarını kimse sorgulayamaz. Senin korkmadan ayakta durman gerek. Seni böyle çaresiz gördüğü için. Tek yaptığı tehtid etmek.

Sendede
Evlenme sebebinizde hayir yok zaten. Tehdit etti diye evlilik mi olur? Bana cok sacma geldi.

Calisiyor musunuz? Mesleginiz var mi?
. Çalıştırmadı neymiş eski hayatımda cıvık ortamlarda erkeklwrin olduğu yerde çalışmışım facei bile kapattırdı siZdede aile baskısı olsa görürdüm nasıl korkmam

Ailem çok anlayışsıZ babam arkamda durmuo oda yapmış aynılarını anneme ondan senin gibi baba olmaz olsun dedim yü buluo ondan daha çok yüklenio bana o boşanmadan ben boşanamaZmışım onun istediği gibi olcakmış konuşurda babam inanırsa öldürürler beni

Sendede
. Çalıştırmadı neymiş eski hayatımda cıvık ortamlarda erkeklwrin olduğu yerde çalışmışım facei bile kapattırdı siZdede aile baskısı olsa görürdüm nasıl korkmam

Hanfendi bana atar yapacaginiza esinize yapin. Ben kocaniz niye calistirmiyor anlaminda sormadim. Babana muhtac kalmamak icin calisabilir misin anlaminda sordum. Ayrica ben de zamaninda bu tur birsey yasadim. Hatta tehdit unsuru olan sey anne babaya soylemek olsaydi keske. Yuzumu kezzaplamakla sakat birakmakla tehdit ediliyordum ve surekli takip ediliyordum. Peki ne oldu? Ne yapalim evlenelim bari demedim. Dimdik durdum ve her ne olursa olsun onunla evlenmemeye karar verdim, bunun icin cabaladim. Sizin benle degil esinizle sorununuz var hatirlayin derim.

Babamla abim tamam boşan ama matketten başka bi yere gidemezsin arkadaşlarınla görüşemeZsin dul oluosun artık diolar ya düşünün ben napıcamı şaşıedım

Hanfendi bana atar yapacaginiza esinize yapin. Ben kocaniz niye calistirmiyor anlaminda sormadim. Babana muhtac kalmamak icin calisabilir misin anlaminda sordum. Ayrica ben de zamaninda bu tur birsey yasadim. Hatta tehdit unsuru olan sey anne babaya soylemek olsaydi keske. Yuzumu kezzaplamakla sakat birakmakla tehdit ediliyordum ve surekli takip ediliyordum. Peki ne oldu? Ne yapalim evlenelim bari demedim. Dimdik durdum ve her ne olursa olsun onunla evlenmemeye karar verdim, bunun icin cabaladim. Sizin benle degil esinizle sorununuz var hatirlayin derim.
Siz beni yanlış anladınız ailemin baskısını anlatıorum korkma diosunuz ya ona hitaben sizdede böyle aile olsa sizde korkardınız anlamında lütfenn iş konusuyla ilgili değildi

Sizin aileniz eminim destek olmuştur ben dayak yedim dediğimde babam bende yaptım dedi düşünün halimi

Sizin aileniz eminim destek olmuştur ben dayak yedim dediğimde babam bende yaptım dedi düşünün halimi

Herseye de eminsiniz ama bunlardan ailemin haberi olmadi. Tek basima savastim. Ayrica ailemin haberi olsa bile en fazla dayak atsinlar. Hic bir sey boyle biriyle evlenmekten kotu olamaz. Dusunsene nefret ettigin birinin karisi oluyorsun ailenin haberi olmasa ne olur.

seni tehdit eden karaktere sahip bi adamla nasıl evlendin ki zaten?bırak bir markete git ama huzurunla evinde otur.zamanla alışırlar senin evdeki varlığına.eşin senin pustuğunu gördükçe üzerine gelmiş.dava açsan kişilik haklarını sınırlamak ve baskı altında tutulmaktan kazanırsın valla...

Evet baştan çok korktum hep sustum ilk dövdüğünde seni babana götürcem or.... Larını anlatçam dediğinde 20 günlük evliydim götür len şimdi götür dedim 3 gün ağladı yalvardı şimdi yine yapıo aynı tehtidi ne söylwrsen söyle korkmuom dedim ama çok korkuom babam onu tutuo çünkü

Dava açıcam zaten ben açıcam ama kaçıp gidicem buralardan bi süre dayanamam bundan sonra olcaklara kendi işimi kendim halledicem

Babamla abim tamam boşan ama matketten başka bi yere gidemezsin arkadaşlarınla görüşemeZsin dul oluosun artık diolar ya düşünün ben napıcamı şaşıedım
O adamla evli kalıp dayağını yemektense sadece markete gitmeyi arkadaşlarla görüşmemeye katlanırdım. Hiçbirşey yapamıyorsam tercihlerimi bu yönde kullanırdım yani.

Madem bu kadar baskıcı aileniz vardı keşke baştan neyle tehdit ediliyorsanız o hareketi yapmasaydınız ama gençlikte oluyor böyle hatalar. Evde oturup dışarı çıkmamak mı yoksa bu adamın hakaretine baskısına maruz kalmak mı seçim size ait ama bari çocuk yapmayın demek istedim.

Çok şükür o olmadı pco luyum zaten istemedim de biliorum ama hata olduklarını pişmanlığımı içimi en iyi allah bilir belkide bu çektiklerimin tek açıklaması budur taktir allahtan

Allahım nasıl aileler var bu dünyada! İnsan kızının arkasında nasıl durmaz? Nasıl bende dövüyorum anneni diyerek damadının yanında olur. Aklım almıyor gerçekten :KK34::KK11:

Ailen arkanda olmasa da bu evliliğe devam etmemen gerektiğini düşünüyorum. Darp raporu alarak boşanma davası açıp, bir kadın sığınma evine yerleşebilirsin. Ailenden uzak, seni bulamayacakları bir yere. Aynı zamanda çalışabilirsin de. Sonuçta daha önce tecrübende olmuş. Bu şekilde evliliğine devam edersen manşetlere düşmen çok zaman almaz.

Sadece biraz cesaret...

İşte tam delil toplayıp kaçmayı düşünürken annemin kolu ayağı kırıldı ona bakıorum ailemin evindeyim malesef bende ailemi gözden çıkardım artık annemin dikişleri alınsın mahkemeye vericem gidicem burdan herşeyden nefret ettim görmek istemiorum kimseyi

X