• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bi kadar karamsarım

Meryemdss

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
486
214
23
36
Merhabalar oncelıkle kızlar Bn 19 haftalık hamileyim alaha sukur ler olsun suan ıyı hersy bu 3. Hamileligim diger ikisi malesef düştü  son düsügümde ınsanlar acıyacak baktı bana Bn güçlü durmaya calıstıkca gelen yorumlar fılan o şekilde olunca üzülyodum kendı ailem dışında herkese ah vay deyip durdu günlerce bnde cok uzuldum evlat acısı bambaşka ama isyan etmemek ıcın namaz kıldım hep dua ettim sessiz sessiz odalarda agladım ama hep dışarda guclu olmaya calısmıstım bu gebeligimı ailem dışında kimseye soylemedım bu sefer cunku olumsuz Bı durum olursa kimseye duyarmamaktı amacım karnım buyudukce söylemeye başladım ama herkes nıe söylemedim nıe sakladın bunu bıle acıyarak demeleri cok sınırımı bozuyor salakla korkularından dolayı bebegımı sakladım kendimede kızıyorum bi yandanda korkularımı atamıyorum Üzerimden hep bısey olcak diye korkuyorum hastaneye gitmekten bile korkuyorum başkalarına hep ozenıyorum herseye pozitif bakıyorlar :110:

Özenme pozitif bak.
Niye insanlar merak ederler ki benim rahmimdeki değişiklikleri.
Kendi ailen ok de elaleme ne ayol bıt bıt.
Kimse senin için gerçekten üzülmez ailenden başka.
Paylaşmak zorunda değilsin ki yaşadığın değişimleri.
Hastaneye de gitmen gerekiyorsa git.
Korka korka başınıza getirmeyin kötülükleri

Daha 5 aylik söylemişsin işte olur olmaz mi söylemen lazim..iyi düşün iyi olsun..

Siz acıdıklarını düşünüyorsunuz bence.
Kendinize acınacak halde miyim acaba diye sormuşsunuz gibime geliyor.

Acır gibi olan bi durum yok oysa ki.

aman insanlar işte boş düşünür boş konuşur. özellikle acıdıklarını bile sanmam. belki sizin onların size acımanızı istediğinizi filan sanıp rol yapıyolardır. niye takıyosunuz ki kafaya?

Özenme pozitif bak.
Niye insanlar merak ederler ki benim rahmimdeki değişiklikleri.
Kendi ailen ok de elaleme ne ayol bıt bıt.
Kimse senin için gerçekten üzülmez ailenden başka.
Paylaşmak zorunda değilsin ki yaşadığın değişimleri.
Hastaneye de gitmen gerekiyorsa git.
Korka korka başınıza getirmeyin kötülükleri
Tabi soylemek mecburunda degilim yorum yaptıklarında ancak gönüllü oldıgum ıcın lafı tıkamıyorum ağızlarında degısken Bı ruh halim var Bı gun olumlu Bı gın dusunurken kendimi kaybedip karaları başlamışım buda bebegımıde etkiliyor bılıyorum ama elimde olmadan oluyo

aman insanlar işte boş düşünür boş konuşur. özellikle acıdıklarını bile sanmam. belki sizin onların size acımanızı istediğinizi filan sanıp rol yapıyolardır. niye takıyosunuz ki kafaya?
Takıyorum ya dedıgın gibi acıdıklarını dusundugum ıcın belkıde acımıyor lar bu yönden bakmamıştım hıç

Takıyorum ya dedıgın gibi acıdıklarını dusundugum ıcın belkıde acımıyor lar bu yönden bakmamıştım hıç

ya burda bazı bebeğini kaybetmiş kadınlar görüyoruz. mesela çok normal bi muhabbeti üzerlerine alıyolar, insanların ekstra ekstra dikkatli davranmalarını bekliyolar. sizi de öyle zannediyolardır belki. ayrıca acımak değil, üzülmek diyelim ona. kim kime acıyabilir ki, kimin haddine. takmamaya çalışın. hamileliğin tadını çıkarın. bi daha gelmeyecek bu zamanlar. o onu dedi bu bunu dedi diye vaktinizi geçirmeyin.

Back
X