- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
- Konu Sahibi Kelebekcim
-
Sanki bitti denilince duygusal olarak kendimizi daha iyi hazırlıyoruz bu yüzden o cümlenin gelmesini bekliyoruz da. Sendekinde hakkaten söylemesi gerekmiyir, muhtemelen kırmak istemediği için cümleyi kurmak istemiyor kendiliğinden bitsin istiyordur.Sorunlar var uzağız. ne sorun var derseniz ciddi bir sorun yok. sürekli küsüp barışma ile geçti 1 yıl. şimdi yine triplerde telefonumu açmadı. mesajıma cevap vermedı. yolda karşılaştık benı araba ıle arkadaşıma bıraktı. konuşalım yarım saat çıkalım yukarı, bır kahve ıcelım dedım. cok yorgunum bugun benı mazur gor dedı. ısrar ettım. bır gun ozellıkle gelırız dedı. ağladım, neler oluyor. neden aramıyor sormuyorsun. bıttıyse bıttı de dedım. defol gıt hayatımdan dedım. bu daha kolay olur dedım. tek soyledıgı cok yorgunum, sabah 5.30 da kalktım, uygun bır zamanda gorusuruz ıdı. mesaj attım. dün gece:
ben artık arafta yasamak ıstemıyorum. yarım bır ılıskı yasamaktansa yalnız olmayı yeglerım. bekle dıyorsn 20 gundur bekliyorum zaten. ustelık senın gıbı anamın babamın yanında degıl yapayalnız bekliyorum. yeter allah yakar adamı bıtsın bu ıskence artık. bıttı ıse bıttı de. ben de yoluma bakayım. bundan daha mutsuz olamam heralde. lütfen cevap ver. dedım..
bu sabah ses yok sonra:
ben bugun konuşmak ıstıyorum. bana bı cevap ver. sonra kızıp mesaj attığım ıcın kotu olan ben oluyorum dedım.
ısım bıtınce arıcam yazdı..
ses yok. ama aramayacağını düşünüyorum.
neden bıttı deyıp bu surecı bıtırmıyor. bu belırsızlıkten bıktım..
Sonuç nedir görüştünüz mü acaba ?
Konuştuk ben de yaptıklarının farkındayım neden böyle davranıyorum bilmiyorum dedi. Sonradan ben de üzülüyorum pişman oluyorum dedi. Peki pişman olunca neden düZeltmek için birşey yapmıyosun dedim. Yapamıyorum dedi. Yardım almayı düşündün mü dedim. Evet uzun zamandır düşünüyorum ama faydası olur mu bişmiyorum dedi. İlaç verirse de kullanamam dedi. Benim tanıdığım bir terapist vardı gittim konustum. Ona da aktardık bilgilerini. Ama bu süreçte ne arıyor ne soruyor ne bir mesaj atıyor. 25 ağustos da bizim birinci yıldönümümüzdü. Gel kutlayalım dedim. İşim basımdan askın senin birinci yoldönümünü kutlayamam dedi. Cıldırdım ben de. Bir ilişkiyi devam ettirmek in üstelik bana bı kadar kaba saba davranan bir adamla bu kadar kendinden ödün vermek zorunda mıyım dedim. Actım agzımı yumdum gözümü. Sen benım ne dogumgunumu ne sevgililer gunumu kutladın dedım. Ben senın dogumgununu kutlarkeb o da mı benım dogumdunumdu dedım. Neden bir günaydın nasılsın mesajı bile atmıyosun dedım. Bir gece onu aramıstım acmadıı gıbı sabah da do donmemıstı. Ya oluyo olaydım ne olacaktı soyle dedım. Ne bıleyım ne olacaktı bana varsayımlardan bahsetme dedı. Bir sürü sacma sapan sey. Yolum artık ben dedım. Neden bilmiyrum sen demiyosun hangi sebeple anlayamadım. Ama ben yokum artık dedim. Vicdanına hesap ver artık dedim. Bir ilişkiyi etkek isteyeek erkek peşinden kosacak.
Yoksa fedarlıkların da bır anlamı olmuyor. 2 kurusluk bir ilişkiye 10 kurusluk degr verince boyle oluyor. Ben dedım buralı bıle degılım. Senın dıaın agrıyınca gıttım doktor buldum dedım. Paikolojik sorunlarım var diyosun terapist arastırıyorum dedim. Ama sen gece aradıgımda ne olu dıye sormuyorsun bile dedim.
Konuştuk ben de yaptıklarının farkındayım neden böyle davranıyorum bilmiyorum dedi. Sonradan ben de üzülüyorum pişman oluyorum dedi. Peki pişman olunca neden düZeltmek için birşey yapmıyosun dedim. Yapamıyorum dedi. Yardım almayı düşündün mü dedim. Evet uzun zamandır düşünüyorum ama faydası olur mu bişmiyorum dedi. İlaç verirse de kullanamam dedi. Benim tanıdığım bir terapist vardı gittim konustum. Ona da aktardık bilgilerini. Ama bu süreçte ne arıyor ne soruyor ne bir mesaj atıyor. 25 ağustos da bizim birinci yıldönümümüzdü. Gel kutlayalım dedim. İşim basımdan askın senin birinci yoldönümünü kutlayamam dedi. Cıldırdım ben de. Bir ilişkiyi devam ettirmek in üstelik bana bı kadar kaba saba davranan bir adamla bu kadar kendinden ödün vermek zorunda mıyım dedim. Actım agzımı yumdum gözümü. Sen benım ne dogumgunumu ne sevgililer gunumu kutladın dedım. Ben senın dogumgununu kutlarkeb o da mı benım dogumdunumdu dedım. Neden bir günaydın nasılsın mesajı bile atmıyosun dedım. Bir gece onu aramıstım acmadıı gıbı sabah da do donmemıstı. Ya oluyo olaydım ne olacaktı soyle dedım. Ne bıleyım ne olacaktı bana varsayımlardan bahsetme dedı. Bir sürü sacma sapan sey. Yolum artık ben dedım. Neden bilmiyrum sen demiyosun hangi sebeple anlayamadım. Ama ben yokum artık dedim. Vicdanına hesap ver artık dedim. Bir ilişkiyi etkek isteyeek erkek peşinden kosacak.
Yoksa fedarlıkların da bır anlamı olmuyor. 2 kurusluk bir ilişkiye 10 kurusluk degr verince boyle oluyor. Ben dedım buralı bıle degılım. Senın dıaın agrıyınca gıttım doktor buldum dedım. Paikolojik sorunlarım var diyosun terapist arastırıyorum dedim. Ama sen gece aradıgımda ne olu dıye sormuyorsun bile dedim.
Aşırı dengesiz bu adam . Seven bir insanın tavırları kesinlikle olamaz .
Daha neden devam ediyorsun bu işkenceye.
Bitir ve ardına bile bakma acı çeken hep sen olursun böyle giderse
Bana seni oyalayıp, başka biriyle ilgili durumlardan emin olana kadar yedekte tutmaya çalışıyor gibi geldi...
Katılıyorum söylediklerine, tıpkı bana da böyle olmuştu..
Senin hikayen nasıl. Biraz anlatır mısın canım. Aradanne kadar zaman geçti. Sonra hiç aradı mı. Şu an nasıl hissediyorsun
Aslında çok klasik bir hikaye..4,5 yıllık bir ilişkiydi bizimki..herşey askerlik dönüşü başladı., doğuda yaptı askerliğini ona bağlamıştım ilk başlarda.. askerden geleli 3 ay olmasına rağmen bir kere görüşmüştük..Sebebte çalışıyo olmaması, Otobüs parası yoktu garibin ! Sanki şehirler arası yola geliyodu..Daha sonra aramalar,mesajlar azaldı..Kendinden uzaklaştırma çabaları. Ben üstüne gittikçe o uzaklaştı.kaçamak cevaplar v.s..Ayrılmayı bile beceremedi saf..O arada diğer hatunla konuşmaları devam ediyomuş tabi..Benden ayrılmadan, karşı tarafı hazırlıyodu sanırım..Tam olarak bitti bile diyemedi..dengesiz tavırları vardı..Üstüne basa basa sorduğum halde biri var demedi..En sonunda kendime evlilik konusunda güvenemiyorum dedi.. (Aileler biliyodu, nişanlanacaktık)..Çok geçmeden öğrendim bende halasından, biz birlikteyken bile varmış o kız hayatında..Arkadaş olarak dertleşiyolarmış !..Şimdi evliler...
Benden çok şey götürdü bu durum..hala insanlara güvenemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?