yani derken anlamadım. . neyse . .Yani?
Ayrıca hayatınızdaki insanın "ben ne dersem onu yapıyor" olması iyi bir özellik midir bilemedim.
hayır tabiki kızın öyle davranmasına anlam veremiyorum. ben iyi olalım istiyorum. o hareketle tersliyor..Sorunsuzlukta sorun mu arıosun?
hayır tabiki kızın öyle davranmasına anlam veremiyorum. ben iyi olalım istiyorum. o hareketle tersliyor..
ilk tanısmaya geldiğinde çekil şuradan demişti sonra bende benmkıyle kavga etmiştim. benm zorumla kardesı ile konusmustu. Şimdi sözlü değil el hareketıyle dur falan .. hoş şeyler mi bunlar. .Ani hareket hangisi?
Degil tabide, ani deyince bipolar gibi birsey zannettim.. birden bi moddan digerine geciyor zannettim. Surekli yapiyorsa demekki sana karsi tavri builk tanısmaya geldiğinde çekil şuradan demişti sonra bende benmkıyle kavga etmiştim. benm zorumla kardesı ile konusmustu. Şimdi sözlü değil el hareketıyle dur falan .. hoş şeyler mi bunlar. .
niye anlamadan cevap veriyorsunuz. ben baskasına yapmıyorum refleks hayatımdaki insana yapıyorum. ki hayatımda ki insanda arada bana yapar karsılıklı yani..Kendinizde olunca sorun yok da gorumcenizde anı refleks olunca mi sorun? Ayrıca tabağımi önümden almaya çalışana tabii ki tepki veririm azicik görgü lutfen
erkek arkadasımnda arada bana olur. görumcemnkini anlayamadım ama tabagı boşaldı masadan kalkınca mutfaga gececek yer sıkıntılı çekyat üstnden atlaması gerek bende yorulmasın diye uzandm ondan snra yaptı..Ben de sorununuzun tam olarak ne olduğunu anlayamadım.
Ani refklesklerden bahsediyorsunuz - kendiniz için de ani refklesklerim var o erkek arkadaşım kontrol edebiliyor diyorsunuz?
Biraz takıntılı biri misiniz?
merhaba sevgili gunluk..Merhaba günlük bugun görümcem olacak kişi bana eliyle dur yaptı öptüm iyi geceler seni seviyorum günlük..
Derdiniz tam olarak ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?