- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 33
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Haksız değilsin .
Fazla ilgi bekleyen , şımarık bir arkadaş klasiği . Bir de bu kızların ya benimsin ya toprağın sahiplenmesi de saçma .
Onla konuşma , şunu arama .
Bu kadar baskılı arkadaşlıklardan ömrün boyunca uzak dur bence , sadece bu kız değil .
Anneniz hasta arkadaşınıza gitmenize ona yardım edin diye izin vermiyo ama selam vermedi diye siz bozuluyosunuz.
Ben arkadaşınızı kırgın buyüzdende agresif gördüm kız haklı
Üniverstede ailesinden uzak olan kızlar arkadaşlarını aile gibi görüp beninsedikleri için beklentileri de yüksek oluyor. Bence çokta büyütülecek bir mevzu değil.
Ailesi gibi görmüş evet. Hasta olduğunda gitmeyince de çok kırılmış. Ama senin gitmemen bir arkadaşlığı bitirecek boyutta büyük hata değil. Bu kadar büyük tepki göstermesi seni başka arkadaşından kıskanması falan tamamen ailesinden uzak olduğundan dolayı seni aşırı benimseyip ailesinin yerine koyduğunu gösteriyor. Aslında çokta kötü niyet görmedim ben. Biraz sana bağımlı olmuşyani beni aile gibi gördü ama sonradan bağlar koptu öyle mi?
Ailesi gibi görmüş evet. Hasta olduğunda gitmeyince de çok kırılmış. Ama senin gitmemen bir arkadaşlığı bitirecek boyutta büyük hata değil. Bu kadar büyük tepki göstermesi seni başka arkadaşından kıskanması falan tamamen ailesinden uzak olduğundan dolayı seni aşırı benimseyip ailesinin yerine koyduğunu gösteriyor. Aslında çokta kötü niyet görmedim ben. Biraz sana bağımlı olmuş
Ben zaten her gün kızın yanındaydım. O benim hiç bir durumuma kosmadi. Benim ona bozulmam lazım.
Bunları yazmadığın için bilemem.
Yakın zamanda arkadaşım değil kardeşim olarak gördüğüm kişiyi sırf ihtiyacım varken yanımda değil diye çıkardım hayatımdan ve hiçbirzamanda giremeyecek.
Özel anlarinizda ne olmuş, onu bilemeyiz tabii.Bence herkesin kendine göre işleri var. Her şey karşılıklı olmalı. Annem gitme dediyse annemi dinlemek zorundayım. Hayatımın merkezinde ailem var çünkü. O arkadaşım özel anlarimda beni ektiginde ses etmediğim için onun da anlayış gostermesini beklerdim.
Annenizin göndermemesi bana çok saçma ve yanlış geldi.
Sarma dolma yapmak için insan hasta birine koşmaz mı yaa.. arkadaşınız haklı. Annenize sen Karışma, gidicem demeliydiniz
Hasta kızın yanına gitmemişsin daha ne olsun
Haklısınız.
Saçma sapan bir tavır sergilemiş.
Ne o öyle liseli ergenler gibi.
Zaten takındığı tavrın yanlış olduğunu anlayınca geri adım atmış ama sonraki durum da saçmalık ben o kızı sevmiyorum onunla konuşma nedir allasen ? Çocuk gibi haller... Hiç sevmem
Gece kalkıp hastaneye gittiğine göre o kadar da basit değilmiş demek mi. Bak bende şehir dışında okudum üniversiteyi. Aileden ayrı olanlar orda ki arkadaşlıkları aile yerine koyarlar ve aynı ilgiyi beklerler. Ben bir kez gece hastane gidecek kadar hastalandım o gece yurt arkadasım yanımda sabahladı saat 6 ya kadar 9 da vizesi olmasına rağmen. Aradan geçti 5 yıl aramızda 500 km var ama Can'ım ciğerim. Sizin kopuş noktanız bu hastalık olmuş benceHer gün onun yanindaydim. Ayrıca bu hastalık soğuk algınlığı. Ayağa kalkmış oyle ciddi bir durum degil. Annemi bile ondan az görüyordum.
Gece kalkıp hastaneye gittiğine göre o kadar da basit değilmiş demek mi. Bak bende şehir dışında okudum üniversiteyi. Aileden ayrı olanlar orda ki arkadaşlıkları aile yerine koyarlar ve aynı ilgiyi beklerler. Ben bir kez gece hastane gidecek kadar hastalandım o gece yurt arkadasım yanımda sabahladı saat 6 ya kadar 9 da vizesi olmasına rağmen. Aradan geçti 5 yıl aramızda 500 km var ama Can'ım ciğerim. Sizin kopuş noktanız bu hastalık olmuş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?