Neden Böyle Davranıyor?

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Nişanlıyım ama resmi nikahı kıydık düğünümüz yaza. Biz görücü usulüyle tanıştık. Nikahtan önce her şey çok güzeldi. İmzayı attıktan sonra beni umursamamaya başladı çok sık görüşen bir çift değildik bende çok sık görüşmek istemem ama gün geliyor sesli görüşmediğimiz zamanlar oluyordu. Uzakta olduğu için yüz yüze de görüşme imkanımız olmuyor. Kibar olan adam şu an öküze bağlamış durumda bazen asker arkadaşıyla konuşuyormuş gibi davranıyor. Bir kaç defa ayrılma noktasına geldik fırsat verdim sordum sorun varsa ayrılalım dedim. Seviyorum hayır ayrılmayalım diyor. Kavgamızdan 2 gün sonra yine aynı kişi oluyor sanki zıttıma yapıyormuş gibi. Bu davranışının değişme sebebi imza mı? Yoksa köprüyü geçene kadar farklı biri olarak mı davrandı. Kendimi cidden kandırılmış gibi hissediyorum. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum.

bence şuan daha çok bağlanıp daha çok görüşmeniz gereken dönem. evlenmişsiniz ama kavuşamamışsınız.bunun bi heyecanı olmalı ve ilişkinize olumlu yansımalı diye düşünüyorum. altında başka sebepler olabilir. iyice sorgulayıp, düğüne kadar olan sürenizi iyi değerlendirmenizi öneririm. aksi halde sonrası mutsuzluğunuzun dönüşü olmaz gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…