Neden böyle düşünüyorum bilmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahgs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahgs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
177
2
96
Antalya
Arkadaşlar merhaba.konum çok eski ama hatırlayan belki vardır.5 aylık evliyken boşandık.boşanırken hala bakireydim.boşanma nedenim bir sürü onları sıralamayacağım.ama tekrar sevemeyeceğimi düşünüyorum çoğu kez.eşim benim 23 yıllık hayatımda ilkti.bazen hayatıma yeni biri girmiş olsa nasıl onun yanında soyunacağım,nasıl yanına yatacağım diye düşünüyorum.inanırmısınız alışveriş merkezlerindeki iç çamaşırlarına bile bakmıyorum.ben onları o varken giymek istiyordum şimdi başkasına giyemem diye bir düşünce sarıyor.ailem tekrar evlenirsin diyor ama benim aklımın ucundan bile geçmiyor başka bir erkek.takıntılımıyım yoksa neyim çözemedim.ama geçsin istiyorum bu duygu benden.2.evliliğim olursa sorun teşkil etmesinden korkuyorum.sanki çok iyi biriymiş gibi tekrar ondan başkasını sevemeyeceğimi düşünüyorum.bana akıl verin..

adama bu kadar aşıktında neden boşandınız diğer konularını bilmiyorum

valla ya bu kadar çok değer verirken severken neden ayrıldınız
yada tekrar birleşme gibi bi durumunuz varsa tekrar deneyin

Psikoloğa gitseniz...
Gerçekten takıntı haline getirmişseniz bir uzmanın faydası olabilir.

adama bu kadar aşıktında neden boşandınız diğer konularını bilmiyorum[/QU

tek taraflı sevmek bazen bir evliliği yürütmeye yetmiyor.sevdiğin kadar sevilmek istiyorsun.konuları tekrar açmak kanayan yaraya tuz basmak oluyor.şunu söyleyeyim sadece sevdiğiniz erkek siz ondan sevgi ve ilgi istediğiniz için sizden soğuyorsa 2 aylık evliyken sana bir gram sevgim kalmdı diyorsa,çocuğumuz olsun dediğinde ablamın çocuğu olacak onla idare ederiz diyorsa,gece yatarken neden sarılmıyorsun dediğinde seni şımartıyor bu durum diyorsa sevsen bile olmuyor ve ayrılıyorsun

adama bu kadar aşıktında neden boşandınız diğer konularını bilmiyorum[/QU

tek taraflı sevmek bazen bir evliliği yürütmeye yetmiyor.sevdiğin kadar sevilmek istiyorsun.konuları tekrar açmak kanayan yaraya tuz basmak oluyor.şunu söyleyeyim sadece sevdiğiniz erkek siz ondan sevgi ve ilgi istediğiniz için sizden soğuyorsa 2 aylık evliyken sana bir gram sevgim kalmdı diyorsa,çocuğumuz olsun dediğinde ablamın çocuğu olacak onla idare ederiz diyorsa,gece yatarken neden sarılmıyorsun dediğinde seni şımartıyor bu durum diyorsa sevsen bile olmuyor ve ayrılıyorsun

bak ne güzel özetlemişsin, bunları düşün, silkin ve kendine gel, böyle adamdan sana hayır gelmezmiş, alacakaranlıktan alıntı yapıcam :) bazen senin için iyi olani sevmeyi öğrenmelisin

ben neden ayrildiginiza anlam veremedim acikcasi madem onun yerine baskasini koyamiyorsun neden bosandin? yeni mi bosandiniz?

aliskanlik haline gelmis olabilir onun yaninizda olmasi

ben neden ayrildiginiza anlam veremedim acikcasi madem onun yerine baskasini koyamiyorsun neden bosandin? yeni mi bosandiniz?

aliskanlik haline gelmis olabilir onun yaninizda olmasi

hayır boşanalı 13 ay oldu.ben zaten boşanmamak için çok çabaladım ama o istedi.dediğim gibi tek taraflı bir sevgimiş

kızlar kızmayın gücenmeyinde bazen kendimize dert aradığımızı düşünüyorum, bunu dediğim için beni kalpsiz aşktan anlamayan biri olarak görmeyin, bende aşık oldum hemde delice kafayı yicek gibi, öyle ki kendi adımı duyduğumda değil onun adını duyduğumda bakıyodum, adımla çağırmıyodu arkadaşlarım beni, ama dönüp giden ben oldum, adam arkasını döndü gitti onun gidişini seyrederken dedimki özlem sana karada ölüm yok artık sen ki onura git diyebildinya tüm dünya 32 kısım tekmili birden üstüne gelse dahada yıkılmazsın, ama olmayınca olmuyo demeyi, yaraya tuz basmayı öğrenmeli insan, beni o üzeceğine ben kendimi üzerim ama unuturum dedim, nitekim unuttum şimdi çok mutluyum bi prensle beraberim Rabbime binlerce şükürler olsun

arkadaşım neden hala eskilerle uğraşıyorsun... ayrılalı 1 sene olmuş ...tabiki unutmak zor.. ama sen evliliğinden bence çok şanslı bir şekilde ayrılmışsın...en azından toplumumuzun birçoğunun önemsediği şeye sahipsin :D yani yeniden evlensen boşanmış birçok insana göre 1-0 öndesin.. ne kadar önemli değil desekte bu çok önemli... kendine bu şansı ver bence yeniden başka biriyle başlaman çok kolay senin... ama yanlış anlamadıysam senin cinsellik konusunda bir problemin var galiba öncelikle bunu kafandan atman lazım.. herkes önceki eşin gibi olmaz ... endişelenmene gerek yok bence... karşına sana yeniden aşka dair heyecan yaratacak biri çıktığında o sıkıntılarını da atacaksındır eminim...

13 ay oldu.takıntı farkındayım belkide ilk olduğu içindir.ilk elimi tutan oydu.

cnm daha yeni sayılır senin dediğin gibi bi arkadaşım yaşadı 3 aylık evliyken boşandı eşi cezaevine girdiği için boşandığında yaşı 18di şuan 33 yaşında biriyle tanıştı ve 1 sene içinde nişanlandı evlendi ve hamilee ve çook mutlu sen kendine biraz zaman tanı o istemiş ayrılığı sen hayatına bak umarım seninde karşına herşeyi unutturup yeniden doğmanı sağlayacak biri çıkar.

arkadaşım neden hala eskilerle uğraşıyorsun... ayrılalı 1 sene olmuş ...tabiki unutmak zor.. ama sen evliliğinden bence çok şanslı bir şekilde ayrılmışsın...en azından toplumumuzun birçoğunun önemsediği şeye sahipsin :D yani yeniden evlensen boşanmış birçok insana göre 1-0 öndesin.. ne kadar önemli değil desekte bu çok önemli... kendine bu şansı ver bence yeniden başka biriyle başlaman çok kolay senin... ama yanlış anlamadıysam senin cinsellik konusunda bir problemin var galiba öncelikle bunu kafandan atman lazım.. herkes önceki eşin gibi olmaz ... endişelenmene gerek yok bence... karşına sana yeniden aşka dair heyecan yaratacak biri çıktığında o sıkıntılarını da atacaksındır eminim...

ben cinsellik açısından problem şu utanıyorum.yani o kişiden utanırsam.toplum evet o şeyi önemsiyor ama yinede adın boşanmışa çıkıyor.evlilik yaşamam o kişilerin aklına birşeyler getiriyor.ahh şu bizim toplumuz bekarken yapılan ama allahtan başka kimsenin bilmediği davranışlar değilde evlikeny yapmadığın şeyler insanların aklına geliyor.peygamberimiz boşa dememiş.öyle bir zaman gelecekki helaller haram;haramlar helal olacak ben bu durumu yaşıyorum şuan

ben cinsellik açısından problem şu utanıyorum.yani o kişiden utanırsam.toplum evet o şeyi önemsiyor ama yinede adın boşanmışa çıkıyor.evlilik yaşamam o kişilerin aklına birşeyler getiriyor.ahh şu bizim toplumuz bekarken yapılan ama allahtan başka kimsenin bilmediği davranışlar değilde evlikeny yapmadığın şeyler insanların aklına geliyor.peygamberimiz boşa dememiş.öyle bir zaman gelecekki helaller haram;haramlar helal olacak ben bu durumu yaşıyorum şuan

evet o konuda haklısın bekar olup son derece özgür hayatlar yaşayan ama sonrasında da anlı şanlı düğünlerle evlenenler var.. ama bir kere boşanmışsan herkes soru işaretleriyle yaklaşıyor sana... erkekler tarafından kolay kadın, kadınlar tarafından da potansiyel tehlike olarak görülebiliyor bazı ortamlarda boşanmış kadınlar..ama sen bunlarıu dert etme arkadaşım herkes kendin
bilir ve buna göre hareket ederse bir problem yaşanmıyor...
utanma konusuna gelince daha bunları düşünmen için çok erken bence ... eğer olurda birgün karşına sana uygun biri çıkarsa o zaman ona ısındıkça ,bu gibi düşünceleride atarsın lkafandan bence.. tabiki herşey biranda olmaz ama yavaş yavaş herşey yoluna girer büyük ihtimalle...

evet o konuda haklısın bekar olup son derece özgür hayatlar yaşayan ama sonrasında da anlı şanlı düğünlerle evlenenler var.. ama bir kere boşanmışsan herkes soru işaretleriyle yaklaşıyor sana... erkekler tarafından kolay kadın, kadınlar tarafından da potansiyel tehlike olarak görülebiliyor bazı ortamlarda boşanmış kadınlar..ama sen bunlarıu dert etme arkadaşım herkes kendin
bilir ve buna göre hareket ederse bir problem yaşanmıyor...
utanma konusuna gelince daha bunları düşünmen için çok erken bence ... eğer olurda birgün karşına sana uygun biri çıkarsa o zaman ona ısındıkça ,bu gibi düşünceleride atarsın lkafandan bence.. tabiki herşey biranda olmaz ama yavaş yavaş herşey yoluna girer büyük ihtimalle...

aslında benim içimi açıtanda bu konu.boşanmış olan biz bayanlara namusuz gözüyle bakmaları.ve buna sebep verenlerde biz bayanların olması.şimdi bir bekar erkek benimle evlenmeye gelse ilk karşı çıkan bizim gibi bayanlar olur.neden o kız boşanmış.peki oğlunun evleneceği kız benden dahamı temiz.sözüm meclisten dışarı.benim inacıma ve yaşayış tarzıma göre evleneceği zamana kadar hiç erkek arkadaşı olmayan kızlar var.benimde öyleydi.ben 23 yaşına kadar erkek arkadaş edinmedim.benim görüşüme göre haramdı.ama ne oldu evlendim ve ayrıldım ve 23 yaşına kadar yaşadığım dikkat ettiğim yaşam hiçe sayıldı ve evli kaldığım 5 aya bakıldı.ama erkekte bu sorun yok.o evlenebilirde ayrılabilirde erkek ya hep temiz.

cnm Allah yardımcın olsun. kısmetın wardır elbette bır yerde merak etme. Allah herzaman buyuktur. benım anlamadıgım bı erkegın karısına nasıl cınsel anlamda yaklasmaması helekı bu onlar ıcın cok onemlıdır. nasıl dusunuodu acaba gercekten tuhaf geldı bana onun tawırları.

merak etme başka birine deli gibi aşık olup evlenirsin o zaman bu düşündüklerinin hiç biri aklına gelmez o kadar rahat soyunursun ki kendin bile şaşarsın:1::1: kendine dert yaratma bu düşüncelerin geçici bence.sende geçecek unutacağım dıye kendını telkın et...rahat ol sıkıntı yapma böyle kuruntularla kendını bunaltma:3::3:

tatlım bak... bütün kadılar ilk ilişkiden ve ilk erkekten utanırlar... bence bu biraz özgüvenle alakalı olan bir durum... bazılarımız eşlerimizle evlilik öncesi olan yakınlığımız (cinsellikten bahsetmiyorum) ve paylaşımlarımız dan dolayı bu fobiyi erken atlatıyoruz ve böylece sağlıklı bir cinsel hayatımız oluyor... bazılarımız bunu bu kadar da kolay atlatamıyor... ama bu bir sorun ya da hastalık demek değil... bu çok çok doğal olan birşey... eşin buna saygı göstermemiş ve seni rahatlatacağına daha da soğuttuğu için ayrılmışsın zaten... bundan sonraki yaşamında ya da şöyle söyleyim bundan sonra olacak erkek arkadaşında ya da eşinde bu illa ki böyle olacak diye birşey yok... yani belki biraz da feminist çe bir düşünce olacak ama bütün bu sorunların bence tek kaynağı erkekler... eğer ilerde seninle birlikte olacak erkek sana o güveni sevgiyi vs verirse zaten utanma falan kalmaz... yani bence seçeceğin erkeğe göre oluyor bunlar... ayrıca bedensel olarak hazır olmadığın için sana bu kadar laf söylemiş ve hatta senden ayrılmış bir insanı düşünme artık... o zaten senin onun olmanı hak etmemiş... ne yani bu iş için mi evleniyorsun... yani tamam oluyor sonuçta bu kişilerin birbirine daha da yakınlaşmasını sağlıyor ama evlendiğin kişiye karşı önce sevgi ve en önemlisi saygı gelmeli... yani sen hazır değilsen o seni hazırlamalıydı... tabii bu benim düşüncem... umarım haddimi aşmamışımdır ama inan bana sen çok daha iyilerine layıksın... umarım en kısa zamanda mutlu olursun tatlım

Back
X