Wapda gördüm.opucukler göndermişler.Opucuklu mesaj derken? Biraz daha acar misiniz ona gore yorum yapayim.
Bende öyle düşünüyorum. Yol verecem tabi.ama gercekden sevdiğini zann etmiştim.Adam beş para etmez bir pislikmis iste gerçekten tanımış oldunuz yol verin gitsin..
Bu arada pisliklerin para edenini görmedim zaten.Niye beş para etmez bir pislik yazdım bilmiyorum..
Bilemedim simdi.Wapda gördüm.opucukler göndermişler.
Adam beş para etmez bir pislikmis iste gerçekten tanımış oldunuz yol verin gitsin..
Bu arada pisliklerin para edenini görmedim zaten.Niye beş para etmez bir pislik yazdım bilmiyorum..
Bence olmayacağına anlayibda başkasını buldu.boşanmış kadına bununa herseyi yaşarım yeahh diyerek yavşayan erkek vol.35813841
uzak durun.
4 ay oluyorNe kadar zamandır flört ediyorsunuz böyle? Sevgili değildiniz sanırım.
Bu gun bulusacaklarmis.kizla konusuymuşlarBilemedim simdi.
Hadi optum gorusuruz de diyebilir bir insan
Tabii tam mesaji bilmeden konusuyorum yanlis anlamayin.
Dikkatli olmanizda fayda var elbette. İcinize sinmeyen en ufak bir seyde bitirmek en guzeli bence
Evet daha ne insanlar taniyacam ben.eski eşim aldatmıştıPislik kelimesi yavan ve eksik kaliyor da ondan. Pekistirilmesi lazim.
4 ay oluyor
Bana beni tanıdığında göreceksin iyi biri olduğumu diyordu.evet ilgi gösteriyor hala.hayirlisi buymuş demek.Sabredememiş, sizin sevginizi kazanmasi zaman alacaktı karşısına baskasi çıkınca size söylediklerini unutuvermistir hani hiç birakmayacakti falan ya.
Hemen iki rekat şükür namazi kılın derim. Yani Allah korumus ki basta görmuşsünüz.
Ha adam efendi gibi basta ilgilenmiş sonra siz yeterli karsılık vermeyince uzaklasmis baskasi çıkınca da ona yonelmişse normal ama.
Fakat size hala ilgi gosterirken bunu yaptiysa bu sefer de sevgili degildik ki sen beni istemedin diyebilir.
Valla salın gitsin, biseyler baslayacak olsa zaten 4 ayda coktaaan baslardı.
Daha iyisi olmayinca siz de acaba olur mu ki demişsinizdir dilerim daha iyileri olur ki olacaktir da :)
Evet çok zor.Düzgün adam bulmak ne zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?