Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
Ben leon esim i severim sayg
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben leon esim i severim sayg
Leon Esimi tanımıyorum ama Janet- Jak Esim'in muziklerini cok begeniyorum. Saygilar.Ben leon esim i severim sayg
Muy bienLeon Esimi tanımıyorum ama Janet- Jak Esim'in muziklerini cok begeniyorum. Saygilar.
Arkadasim olumsuz dusunup olumsuzluklari cagirmaNişanlım yurtdışına gitti iş ve bizim için ev kuracak maximum 4 ay sonrada gelip evlenip benı ve annesini götürecek. ailesi cok iyi, benım ailem ona keza. birbirleriyle cok ıyı anlaşıyorlar vıcık vıcık değil ama mesafeliler.
nişanlım orda dayısı yengesı ve onun çocuklarıyla aynı evde kalıyor su aşamada. iş kurmada dayısı yardımcı oluyor bı yandanda dil kursuna gidiyor. her hafta 1 gece arkadaşlarıyla gece kulübüne gidiyor sabah 7 - 8 e kadar eğlenıyorlar.yanlıs bısıy gormedım yakalamadım.
Aslında görünürde buyuk sorun ya da problem hiç yok ama benım içim rahat değil. sankı bitecek gıbı. gözden ırak olan gönülden de mı ırak oldu? yoksa gerçekten hıssettiklerim doğru da ispatlayamadığım için mi bütün bunlar? kafam cok karışık...
Çok normal diye diye bi arkadaşım evliliğe gitti bi ayda boşandı iyi düşün derim...bunu gerçekten ınanarak mı soyluyorsunuz?
bana da biseyler eksık gıbı geliyor ama yakın çevrem hıssettıklerın cok normal kım olsa oyle hıssederdı dıyor.