neden boyle hıssediyorum?

ben hislerinizin tamamen yersiz olduğu kanaatindeyim, bence çok dürüst biri ki sabaha kadar dışarda olduğunu söylüyo, başka erkek bir halt yese asla ve asla söylemez, aklı kayar diye korkuyosanız eğer bu evlendikten sonra her gün dip dibeyken de olur, uzaklık bunun tetikleyicisi değildir eşiniz sadık ve düzgün biriyse tabii. bence elinizde hiç bir ispat olmadan olay çıkartmak daha saçma olur, ne sorcaksınız karşı tarafa " benim içim rahat değil, içimde bir kurt var o yüzden akşam dışarı çıkma". Sizin çıkmanıza o bi şey demiyosa bence ona karışmanıza da müsaade etmez benim fikrim. Sakin olup bu süreçte onunla ilgilenin, şu an zor bi süreçte ve destek gerekiyo, orada hayat kurmaya çalışıyosunuz ve stresli bir iş, Siz ona güvenmiyosanız durum başka tabii

Nişanlım yurtdışına gitti iş ve bizim için ev kuracak maximum 4 ay sonrada gelip evlenip benı ve annesini götürecek. ailesi cok iyi, benım ailem ona keza. birbirleriyle cok ıyı anlaşıyorlar vıcık vıcık değil ama mesafeliler.

nişanlım orda dayısı yengesı ve onun çocuklarıyla aynı evde kalıyor su aşamada. iş kurmada dayısı yardımcı oluyor bı yandanda dil kursuna gidiyor. her hafta 1 gece arkadaşlarıyla gece kulübüne gidiyor sabah 7 - 8 e kadar eğlenıyorlar.yanlıs bısıy gormedım yakalamadım.

Aslında görünürde buyuk sorun ya da problem hiç yok ama benım içim rahat değil. sankı bitecek gıbı. gözden ırak olan gönülden de mı ırak oldu? yoksa gerçekten hıssettiklerim doğru da ispatlayamadığım için mi bütün bunlar? kafam cok karışık...
Arkadasim olumsuz dusunup olumsuzluklari cagirma
Guzel dusun guzel olsun.Vesveseye kapilip nisanlinin da kafasini karistirma

Haftada bir gece disari cikmaktan bisey olmaz. ama sabah 7 8 e kadar kulupte kalmaktan olur. yeni gitmos zaten ciksin gezsin dolassin neden kendini sabaha kadar kapali bir ortama sokuyor ki! 2 3 saat neyine yetmiyor. aksam 11 de gitse ki orda alkolde aliyordur saat 3 ten sonra adini hayirlamaz!

Ben Sevgilimi 1 buçuk yıldır görmüyorum. gözden ırak olan gönüldende Irak olur diye bişey yok olsaydı bize çoktan olmuştu. sabır güven ve sevgi herşeyin üstesinden gelir.

Yersiz kuruyorsunuz gibi geldi bana. Adam söylemese,evde uyuyorum dese ruhunuz duymayacakken,gizli saklı yapabilecekken alenen söylüyor,ben sorun göremedim bunda.
Ben kıskanç bir insan değilim,belkide ondan böyle düşünüyorum ama bildiğim şu var,bir insanı ne kadar sıkıp baskı yaparsanız o insanı yasak olan ne varsa ona itersiniz,bunaltırsınız,ilişkinize zarar verirsiniz.
Güven önemli,onu oturtup kafanızda kurmamalısınız böyle. Kadın hisseder evet ama bence uzakta olmanız sebebiyle bu duygu durumuna girdiniz.

Back
X