Hayir tek aslindaÇoğul gebelik mi Can'ım ?
Derin çok hassas demek ki erken çatlamış..
Bu birden belirdi hergun bakiyorum masaj yapiyorumYapıyla çok alakalı bence ne sürersen sür faydası olur ama çatlayacak deri her türlü çatlar mesela annem 4 tane doğurmuş ama sıfır çatlak karnı pamuk gibi
Çatlak canım bunlar. Hamileyken bende doktoruma sormuştum ne kullanayım çatlamamak için diye, o da ne kullanırsan kullan yapında varsa muhakkak çatlar,sen nemlendirmek için sadece bebe yağı sür demişti.
Ama hergun bakiyorum bir gunde bu drece catlamadi tuhaf degmi
Karnim buyudukce olsa neyse
Senin cildin çatlamaya müsait demekki. Doktoruna bir Danış belki başka bir şeyler önerir.
Evet kuru bir tene sahibimÇok normal. Çatlaklar geceden sabaha, aniden oluyor.
Meme ameliyatından hatırlamıyorum kaç ay sonra, fakat gece normal uyuyup sabah çatlaklarla uyandım.
Her ten catlamiyor, benim tenim yagli değil, muhtemelen senin de öyle. Disardan yağlarla müdahele belki yumusatir görünümü ama engellemez :/
Kakao yağını öneriyorlardı, ben onu da denedim, ki donuk bir yağ kullanımı zahmetli yine çatlak izleri var.Evet kuru bir tene sahibim
Bunlar kalici oluyor bildigim kadariylaKakao yağını öneriyorlardı, ben onu da denedim, ki donuk bir yağ kullanımı zahmetli yine çatlak izleri var.
Contra.. İsimli jel var scar tedavisinde iyi olan, doğumdan sonra onu kullanabilirsin belki.
Bizde genetik gibi bitsey 12 yaslarimda basladi . Belim dolu suan . Ama karnimda hic cikmamisti . Bu kadar erken cikmadi neni tedirgin etti doguma kadar dunya atlasi gibi olurumValla ne kadar zamanda belirir bir fikrim yok. Hiç çatlağım olmadı ki öyle her gün yağlanmadım bile. Aklıma gelirse duştan sonra sürerdim. Dediğim gibi cilt yapınla alakalı. Sen yine yağlanmaya devam et. Hatta daha yoğun birşey kullan bence.
Ay hamile olursam ben de öyle olacağım, ne yapalım yani böylesine narin tene sahipsek :))Bunlar kalici oluyor bildigim kadariyla
Cunku belim dolu benim
12 14 yasimda baslafi
Ama karnimda hic cikmsmamisti
Bu kadar erken olmadi korkuttu beni
Doguma kadar harita olurum boyle giderse
Ay hamile olursam ben de öyle olacağım, ne yapalım yani böylesine narin tene sahipsek :))
Çatlak mı çatlak, napcaklar sokağa mı atçaklar
Canim bende de ayni zamanla azaliyor ama tamamen gecmiyor ve malesef hicbir ilaci yok...
Meraba kizlar bunu bi kac once dusta farkettim
Gobegim harita gibi olmus
Badrm yagi vs hergun gobegimi nemlendiriyorum masaj yapiyorum ama .
Iki gunde birden boyle belirmesi
Ayni sekilde olan var mı ?
Evet biliyorum ama daha cok erken degilmiCanim bende de ayni zamanla azaliyor ama tamamen gecmiyor ve malesef hicbir ilaci yok...
Yapacak birsey yokEvet biliyorum ama daha cok erken degilmi
Doguma kadar harita olurum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?