canm herkes % 100 anlaşacak diye birşey yokki :) mutlaka anlaşamadığınız konularda olacak :) onuda konuşarak yada bi tarafın alttan almasıyla halledebilirsiniz..
Sen işin ciddiyete binmesiyle beraber geleceğin hakkında sorgulara başlamışsın.
Her ilişkide olur tartışmalar, fikir ayrılıkları. Hangisi mükemmel ? Zaten eğer birebir aynı olup tartışmasaydınız sorun olurdu.
Sen içine kapandıkça, sorunların da büyüyor. Yapma bunu kendine, ona, geleceğinize.
Eğer içindeki aşka, sevgiye ve sevgiline güveniyorsan hiç bir şey engel olmasın sana..
Tartışmalar elbette olur.
Bence seninkisi birazcık Senin istediğinde olmayıp karsı taraf isteyince tereddüt etme durumuna geçmiş.Bi de yaşının verdiği sorumluluk alabilir miyim acaba sorusuna takılmışsın anlaşılan...
canm herkes % 100 anlaşacak diye birşey yokki :) mutlaka anlaşamadığınız konularda olacak :) onuda konuşarak yada bi tarafın alttan almasıyla halledebilirsiniz..
Doğru söylüyorsunuz, ben biraz dik başlıyım.
Sevgilim de asla birşeyi dikte edince yapmayanlardan.
Önceden çok isteyen benken, şimdi geri çekilir oldum durduk yere :)
Sen işin ciddiyete binmesiyle beraber geleceğin hakkında sorgulara başlamışsın.
Her ilişkide olur tartışmalar, fikir ayrılıkları. Hangisi mükemmel ? Zaten eğer birebir aynı olup tartışmasaydınız sorun olurdu.
Sen içine kapandıkça, sorunların da büyüyor. Yapma bunu kendine, ona, geleceğinize.
Eğer içindeki aşka, sevgiye ve sevgiline güveniyorsan hiç bir şey engel olmasın sana..
Tartışmalar elbette olur.
evet aynen öyle :) iş ciddiye binince beni sardı bir korku...
sanki her şey ters gidecek, sanki evlenince mutlu olamayacağız gibi geliyo, sabaha kadar uyuyamıyorum durduk yere...
oysa öyle büyük bir problemimiz de yok henüz.
Doğru söylüyorsunuz, ben biraz dik başlıyım.
Sevgilim de asla birşeyi dikte edince yapmayanlardan.
Önceden çok isteyen benken, şimdi geri çekilir oldum durduk yere :)
Bence seninkisi birazcık Senin istediğinde olmayıp karsı taraf isteyince tereddüt etme durumuna geçmiş.Bi de yaşının verdiği sorumluluk alabilir miyim acaba sorusuna takılmışsın anlaşılan...
beni her gün görse bıkar mı...
sevgisi azalır mı...
ilgisi biter mi...
eskisi gibi oturup saatlerce sohbet eder mi...
kafamda o kadar çok soru var ki.
ben şu anki konumumu kaybetmekten korkuyorum biraz da
beni her gün görse bıkar mı...
sevgisi azalır mı...
ilgisi biter mi...
eskisi gibi oturup saatlerce sohbet eder mi...
kafamda o kadar çok soru var ki.
ben şu anki konumumu kaybetmekten korkuyorum biraz da
biz de bu durum zaman zaman değişiyor :) bi bakıyoruz o ilgi delisi olmuş bi bakıyoruz ben..
işte bu ilgiyi kaybetmekten korkuyorum belki de bu kadar..
evet, hayatımda başkası olsa o da 4 4lük olmayacak.
iyi ve kötü yönlerini hazmederek kabullenmek lazım.
ama işte korkular peşimi bırakmıyor.
cevabın için teşekkürler :)