Neden Böyle Oldu?

senta

Sen gökyüzüm ol, ben maviyi unuturum.
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
393
20
68
Merhaba hanımlar, uzatmadan konuya geçeyim.

Ben 22 yaşındayım, uzun süredir birisiyle beraberim.

Birbirimizi seviyoruz, arada tartışmalar nazlanmalar olsa da birbirimizden habersiz tek günümüz geçmedi.

Sorun şu ki; şimdiye kadar nişan isteyen bendim.

Sevgilim 28 yaşında, okulu bitti ve askere gidecek 2013 başında.

Artık o da nişan istemeye başladı. Eylül ekim gibi olacak büyük ihtimal.

Fakat sevgilim nişan istemeye başladığından beri ben fazla gerginim.

İçimde bir korku, her saniye doğru mu yanlış mı diye düşünüyorum.

%90 doğru karar evet desem de, anlaşamadığımız bir konu olunca acaba ilerde bu sorun büyür mü diye her şeyi kafaya takmaya başladım.

Daha fazla tartışır olduk, ben içime kapandım iyice.

Aranızda benim gibi olan oldu mu? Bu korkularım neden bu kadar arttı, anlayamıyorum...

canm herkes % 100 anlaşacak diye birşey yokki :) mutlaka anlaşamadığınız konularda olacak :) onuda konuşarak yada bi tarafın alttan almasıyla halledebilirsiniz..

Tartışmalar tuz biberdir,dozunu kaçırmadığınız sürece.

Ayrıca hayat risk almaktan ibaret.

Evlilik kumardır denir ya hani.

Umarım büyük ikramiyedir sevdiceğin.

Sen işin ciddiyete binmesiyle beraber geleceğin hakkında sorgulara başlamışsın.
Her ilişkide olur tartışmalar, fikir ayrılıkları. Hangisi mükemmel ? Zaten eğer birebir aynı olup tartışmasaydınız sorun olurdu.
Sen içine kapandıkça, sorunların da büyüyor. Yapma bunu kendine, ona, geleceğinize.
Eğer içindeki aşka, sevgiye ve sevgiline güveniyorsan hiç bir şey engel olmasın sana..
Tartışmalar elbette olur.

Bence seninkisi birazcık Senin istediğinde olmayıp karsı taraf isteyince tereddüt etme durumuna geçmiş.Bi de yaşının verdiği sorumluluk alabilir miyim acaba sorusuna takılmışsın anlaşılan...

canm herkes % 100 anlaşacak diye birşey yokki :) mutlaka anlaşamadığınız konularda olacak :) onuda konuşarak yada bi tarafın alttan almasıyla halledebilirsiniz..

Doğru söylüyorsunuz, ben biraz dik başlıyım.
Sevgilim de asla birşeyi dikte edince yapmayanlardan.
Önceden çok isteyen benken, şimdi geri çekilir oldum durduk yere :)

Tartışmalar tuz biberdir,dozunu kaçırmadığınız sürece.

Ayrıca hayat risk almaktan ibaret.

Evlilik kumardır denir ya hani.

Umarım büyük ikramiyedir sevdiceğin.

etrafımda pek mutlu evlilik görmeyince sanırım onlar gibi olmaktan korkmaya başladım.
fazla temkinli olmak da iyi değil, mutluluğu engelliyor böyle :)

evet aynen öyle :) iş ciddiye binince beni sardı bir korku...
sanki her şey ters gidecek, sanki evlenince mutlu olamayacağız gibi geliyo, sabaha kadar uyuyamıyorum durduk yere...
oysa öyle büyük bir problemimiz de yok henüz.

Doğru söylüyorsunuz, ben biraz dik başlıyım.
Sevgilim de asla birşeyi dikte edince yapmayanlardan.
Önceden çok isteyen benken, şimdi geri çekilir oldum durduk yere :)

bendede tam tersi olur :) en başlarda isteksiz olurum bağlandıkça erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayet ederim :))

Bence seninkisi birazcık Senin istediğinde olmayıp karsı taraf isteyince tereddüt etme durumuna geçmiş.Bi de yaşının verdiği sorumluluk alabilir miyim acaba sorusuna takılmışsın anlaşılan...

beni her gün görse bıkar mı...
sevgisi azalır mı...
ilgisi biter mi...
eskisi gibi oturup saatlerce sohbet eder mi...
kafamda o kadar çok soru var ki.
ben şu anki konumumu kaybetmekten korkuyorum biraz da

güzelim seviyorsan eğer ve sevildiğini de biliyosan ki bahsettiğin beyefendinin yaşı da yeterince olgunmuş.EE daha ne olsun kii :)

beni her gün görse bıkar mı...
sevgisi azalır mı...
ilgisi biter mi...
eskisi gibi oturup saatlerce sohbet eder mi...
kafamda o kadar çok soru var ki.
ben şu anki konumumu kaybetmekten korkuyorum biraz da

aynen beni tarif ediyosun sankiii :) bende öleyim :) hem güveniyorum hem ilersi için endişeleniyorum.. değişmesinden korkuyorum.

bendede tam tersi olur :) en başlarda isteksiz olurum bağlandıkça erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayet ederim :))

biz de bu durum zaman zaman değişiyor :) bi bakıyoruz o ilgi delisi olmuş bi bakıyoruz ben..
işte bu ilgiyi kaybetmekten korkuyorum belki de bu kadar..

aynen beni tarif ediyosun sankiii :) bende öleyim :) hem güveniyorum hem ilersi için endişeleniyorum.. değişmesinden korkuyorum.

geçen gün "evlenince değişme hep böyle kal" dedim. adam şaşırdı tabi :) onlar bizim kadar ince düşünmüyor.

güzelim seviyorsan eğer ve sevildiğini de biliyosan ki bahsettiğin beyefendinin yaşı da yeterince olgunmuş.EE daha ne olsun kii :)

cevapların için teşekkür ederim :)
zor bir insanım bu kadar zaman bana dayandıysa kesin seviyordur diye düşünüyorum.
daha ne olsun ki, doğru :)

Hiç bir çift elmanın iki yarısı gibi değil.

evet, hayatımda başkası olsa o da 4 4lük olmayacak.
iyi ve kötü yönlerini hazmederek kabullenmek lazım.
ama işte korkular peşimi bırakmıyor.
cevabın için teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…