Eşimle ilişkimiz sadece öpüşerek başlamıştı ama çok uzun zamandır birbirimizi tanıyorduk. Arkadaş değildik ama uzaktan bir tanışıklık. Alkollü ortam arkadaş grubu. O gecenin sonunda öpüşmüştük.

Beni evime götürmüştü taksiyle. Beni bırakırken ikimiz de ayılmıştık. Neyse alkolün etkisi falan filan boşverelim unutalım falan filan dedik salak salak.
Ama sonra hiçbir beklentiye girmedim. Acaba bir daha öpebilecek miyim diye düşünüp duruyordum sadece
Görüşmeyebilirdik de ama görüşmek durumundaydık aynı ortamdaydık. Zamanla gelişti olaylar tanıdıkça yakınlaştık yeniden ve ilişkimiz başladı :)
Ama bu adamla senin hiçbir muhabbetin ortak paylaştığın hiçbir şeyin yok. O gece tanıştın. Yakınlaştın bitti. arasa ne konuşucaksınız ki? Sizin ortak bir hayatınız olmadı hiç. Alkollüyken öptüğün insandan da hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamazsın. Zaten böyle radikal bir hareket yapıyorsan buna üzülmeyecek bir kız olman lazım. Sadece aaa çok güzel öpüştük ya o gece diye mutlu gezebilen bir tip olman lazım. Beklentilerin varsa onu yapmicaksın.
Burdakiler seni yargılarken belki de bu ikilemi anlayamadılar :))