Neden böyle oldum?

Ay bu yazdıklarına da ağlayasım geldi şuan yaaa

Ağlama sakınnnnnnnn :)
Ama dünyada yalnız değilsin onu anlatmak istedim
Yoruluyoruz faat ve nefes almaya fırsat yok, hayat çok zor bir yol
Ve o yolda teksin, eş hayat arkadaşı sanırdım ama değilmiş, daha bir törpülüyorlar ömrü gibi geliyor
Sanki eskiden daha güçlüydüm, bilmiyorum
İçinde bir şey taşımamaya gayret et, bir defter edin yaz yazabildiğin kadar, dök içini bana en iyi gelen bu
Ya da hafta sonu al eline bir kitap gömül yatağa hiç bir iş yapmadan oku sadece
Yaşamaya devam etmek zorundayız

yıllardır bu ruh halindeyim, öyle alışmışım ki mutluyken bile mutlu olmayı beceremiyorum sanırım, hep endişeliyim. çok depresyonlar atlattığımı sandım ama o ruh hali kalıcı hasar bırakmış bende. dün kedimin patisine kazara hafiften bastım, onun çığlığı bile beni ağlattı.
diyorum ki; ya gönül gözüm feci açıldı, ya da empati yeteneğim çok gelişti. ama ben bu kadar vicdan sahibi bir insan olduğumdan beri daha mutsuz oldum, her şeye üzülüyorum, gözümde yaşlarım hep hazır.
yani ben uzun yıllardır sizin anlattığınız ruh halindeyim.

Yazmak aslında rahatlatır beni de ama günlük tutarsam eşim bulur diye korkarım ve kıyametler kopar heralde.
Yazdım mı çok pis yazarım da
Arkadaşlarıma anlatıp anlatıp rahatlardım normalde ama artık bu yetmez oldu galiba.
Anlatmamaya başladım çünkü..

Evet fazla vicdan mutsuzluk sebebi bence de.
Yıllardır böyle olmak çok zor olmalı.
Bir kaç aydır böyleyim ve gerçekten yataktan kalkmak, kahvaltı hazırlamak, işe gitmek bile
zor gelmeye başladı.. Hiç bir şey yapmak istemiyorum.

faatim canımm..
sebebini biliyorum sanki..

insan nekadar çok yaşanmışlığı,
ve nekadar imtahanı olduysa okadar pişiyo..
güçlü olmak deniyo ya hani..işte o aslında bıçak sırtı gibi bişey..
bir yanı umursamazlık, öteki yanı hüzün...

bazen aldırmazmaz oluyosun, çünkü daha fazlasını yaşadım diyosun öncesinde,
bazense o yaşadıklarının aslında seni nasıl erittiğini,içten içe kemirdiğini farkediyosun..

Evet canım yaa..
Ben neler gördüm bu bana koymaz diyorum mesela.
Ama sanırım artık küçük bir şeye bile yerim yok içim dopdolu..

Cevap kesinlikle bu.okadar şey birikmiş ki içinizde dolusunuz bu sebeple olur.bende ailemi arkadaşlarımı işimi çevremi bırakıp başka bir şehre geldiğimde böyleydim 2 3 yıl sürmüştü. Gerçi şu dönem yine böyle herseye ağlar oldum ama hamileyim ondan bu sefer

2-3 yıl sürmez umarım..

ic dünyaniza dogru bir yolculuk icin bir firsat belkide ...

Bir döneminiz çok sıkıntılı geçtiyse ondan olmuş olabilir. Zaten siz de söylemişsiniz şehir değişikliği aileden uzak olmak vs. sizi etkilemiş olabilir. Güzel hikayelerin bulunduğu kitaplar okuyabilirsiniz ya da neşeli müzeik açın dinleyin bence çok faydalı olur :) :)

Ben de öyleyim ve hicbir şey beni mutlu etmiyor hoş mutlu olacak şeylerle de karşılaşmiyorum
Gözlerim hep dolu dolu dışarı çıktığımda mutlu olan insanlara bakakaliyorum durumumu özetleyen şarkı:

Gelmiş bahar geçmiş
Yazlar neyleyim
Dinleyin derdimi
Dağlar söyleyim
Halim çok perişan bağrım yaralı
şu dünyada bir yar sevdim el aldı
Konuşacak eşim dostum
kalmadı
Toplayacak bir tek gülüm kalmadı

Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri yaşıyorum hissediyorum hatta bu konuyu ben önceden mi yazmıştım acaba diye baktım o derece yani....

Yorulmuşsun canım...
Çok bile dayanmışsın sen aslında..
Ben 20imdeyim bazen böyle git gellerim oluyor. .

Hep bu bastırılan üstü örtülen yaşananların birikimi bunlar.

Son bir yıldır böyleyim ben. Ne kadar rahattım önceden ağlayamam ben derdim hep. Şimdi yalan oldu.
Değiştim ben. Burada okuduklarım, haberlerde izlediklerim, sokakta mendil satan çocuklar, yaşlı amcalar, teyzeler..
Göz pınarlarımda fırsat kolluyor sanki.

Her duygunun, kızgınlığın, kırgınlığın bastırılması böyle depresif yapıyor insanı.

benzeri benim basimda var,
sanirim aglamamak icin cok tutmusuz kendimizi,
simdi biriktirdiklerimiz ufacik bir duygusallikta veya uzuntude sel olup caglamaya hazirlar...

Ben de durmadan biriyle tanisip sevmek ve ayrilmaktan biktim.On gun once ayrildim.ilgisizlik ve uzaklik yuzunden.Hersey tatsiz tutsuz herzamankinden daha fazla olarak.Yalnizim bir tane dostum yok.Ailemle aram Iyi degil
.cikip dolasacak arkadasim yok..yasim ilerliyor bu neyse de yalnizim....... .isyerinde bile sikiliyorum.Is arkadaslaria bile konusasim gelmiyor.icten olmsdiktan sonra ne konusacagim...Sefkate muhtac kaldim.Masumca birine sarilmak istiyorum.O da bana sefkat gostersin istiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…