• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle olmuş olabilir ?

glocan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
135
Puanlar
18
Selam kızlar adete 3 gün kala awox test yaptım silik pozitif çizgi çıktı yarın ise adet günüm ama adet olacak gibi değilim sanki fakat bu sabah testi tekrar etmek istedim ve negatifti daha doğrusu belirli belirsiz var mı yok mu belli bile değildi ama gebelik varsa koyu çıkması gerekmiyor muydu yada test mi hatalıydı oysa awox iyi marka diyorlar fikrinizi almak istedim neden böyle olmuş olabilir

Selam kızlar adete 3 gün kala awox test yaptım silik pozitif çizgi çıktı yarın ise adet günüm ama adet olacak gibi değilim sanki fakat bu sabah testi tekrar etmek istedim ve negatifti daha doğrusu belirli belirsiz var mı yok mu belli bile değildi ama gebelik varsa koyu çıkması gerekmiyor muydu yada test mi hatalıydı oysa awox iyi marka diyorlar fikrinizi almak istedim neden böyle olmuş olabilir
Testlerini yüklersen daha iyi yorum yapılır

Attım testleri malesef 🤦🏻‍♀️

hiçbir test 100%güvenli değil Sadece 99% bozuk da çıkabiliyor bu gibi durumlarda başka marka kaliteli test al 100 liraya sıradan test alcagına 400 lük en kaliteli bi test var çokta güvenli predictor seni yanıtlmaz ikinciye zaten negatif çıkmış yani yemin etmesini mi bekliyorsun aklında şüphe varsa kan testi garanti sonuç

Ne anlatıyorsun bacım bunu 26 ocakta yazmışım üsttünden 7 8 gün geçmiş bi ne olduğunu sorsaydın önce çok şükür 100 TL vs 400 TL'nin peşinde değiliz çıkacak olan aynı sonuç öyle yada böyle söyleyeceğin birşey varsa insan gibi söylersin kesersin kime neye atar yapıyorsun bu şekil anlatım yaparak herkesin başına herşey gelebiliyor burda (fikir ve bilgi ediniyoruz yaaa hani) gayet olası sorular biri pozitif diğeri negatif olan çok testler var hastaneye gitmeyi bizde biliyoruz fakat dediğim gibi biz buna fikir alışverişi diyoruz

Bu arada evet bazen testlerin yemin etmesini bekliyoruz pozitif çıksa inanmayıp bir tane daha yapıyoruz negatif çıksada öyle Rica ediyorum biraz anlatış şeklinizi daha düzenli daha dikkatli yapın yapmıcaksınız da yorum yapmayın ....

Sonucun nedir canim surec nasil ilerledi ?

Canım ben döngüleri karıştırmışım sanırım 28 olarak yazıyordu takvimde ama yapay zekaya hesaplattığım da 33 olarak gösteriyor yani ben testi de çok çok erken yapmışım meğerse bu gün geçikmemin 3 günü takvim de ama daha test yapmadım bir iki gün daha bekleyip öyle yapıcam insanın kafası dalgın da olunca takip edemiyor sanırım hiç birşeyi hayırlısı olsun herşeyin ♥️

Canım ben döngüleri karıştırmışım sanırım 28 olarak yazıyordu takvimde ama yapay zekaya hesaplattığım da 33 olarak gösteriyor yani ben testi de çok çok erken yapmışım meğerse bu gün geçikmemin 3 günü takvim de ama daha test yapmadım bir iki gün daha bekleyip öyle yapıcam insanın kafası dalgın da olunca takip edemiyor sanırım hiç birşeyi hayırlısı olsun herşeyin ♥️
Suanda da bi gecikme yasiyosun zaten sanirim aslinda simdi bile yapsan olur diye düsünüyorum ne guzel dalginliktan unutmussun da kendini strese sokmadin erkenden🥰🙏🏻

Ben awoxu sevmiyorum açıkçası bende silik yalancı çizgi çıkardı

Evet kuzum öyle oldu ama ne biliyim ya adet olursam diye de düşünmeden edemiyorum ki ama dayanama
Suanda da bi gecikme yasiyosun zaten sanirim aslinda simdi bile yapsan olur diye düsünüyorum ne guzel dalginliktan unutmussun da kendini strese sokmadin erkenden🥰🙏🏻

Evet kuzum öyle ama adet olursam diye düşünmeden de edemiyorum ki ama dayanamazsam yarın yaparım😂🤦🏻‍♀️💕

Sanırım bu aralar çoğu kişide böyle olmuş artık AWOX'ta bozuldu sanırım

Back
X